Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Repasovaní Turba

#1 09.12.2012 16:42:57

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 25
1 0

Repasovaní Turba

Zdravím všecky vím že to sem nepatři ale náhodou nemá někdo nějakeho osvědčeneho znameho nebo firmu nebo dokonce osboně nerepasuje turba?? stalosemi u motoru octavie 1 66kw že přes turbo mi protlačilo olej ktery vytekl vyfukem.. samozřejmě oblaka dymu big_smile a po vypnutí motoru jel motor dál tak sem instinktivně tam rubnul 3 a dal brzdy abych ho nasilim zhasnul snad se nestihnul přidřít ale ted otázka kde nechat repasovat turbo? diky všeckym ..

Auto se používá jen když nejede motorka.

#2 09.12.2012 16:43:41

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Re: Repasovaní Turba

vím že exsituje google ale osobní skušenost je nad zlato  usch 

#3 09.12.2012 16:49:56

jenom trosku mimo  big_smile ale kolik mas najeto? ja mam na svoji 395tis. a menim jen spotrebak a jedine co odeslo byla vaha vzduchu... tak jestli bych se nemel zacit bat  big_smile  big_smile 

#4 09.12.2012 16:55:53

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

jardy:

dobra reakce ano mam dobre zkusenosti s panem Krčkem za Slavkova u brna

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#5 09.12.2012 17:03:31

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

jardy:

Beru turba odsud : http://www.nejautodily.cz/ maji vetsinou vsechno skladem (bezne auta) Jsou to vsechno repasy z Polska,  Bral jsem jich asi 8 behem roku a jednou jsem reklamoval (hvizdalo) a bez problemu. Pokud by jsi to tam bral tak jsem ti schopny ho vzit a poslat s moji slevou,ale nedavaji nic moc,cca 10%.Stare posilas na vymenu nebo ti prictou 1000-1500,podle typu.

#6 09.12.2012 17:05:20

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Jo a jeste jedna vec- nevim kolik mas oleje ve vyfuku,ale sani mas plne podle toho ze to chytlo couda! nezapomen to vycistit nez das druhe!

#7 09.12.2012 17:16:07

Dolph-cz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: ktm 350
Věk: 39
0 0

jardy:

odkud jsi?

#8 09.12.2012 17:21:06

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Dolph-cz:

Jablunkov ano 

#9 09.12.2012 17:32:09

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

diky všeckym za rady  ano  ano  usch 

#10 09.12.2012 17:51:50

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Hele, něco v tomto směru dělá, nějaké to vyčištění, seřízení regulace. Pokud už tomu není pomoci, tak na repase dávám kámošovi turbosport.cz. Už mi toho rukama proběhlo celkem dost, i ty polský repase, který většinou stojej za prd a po pár km občas lehnou.
Jinak taková malá recenze, s turbama od turbosport se jezdí v čr. většina extrémních úprava závodních TDI, zatím je rekord cca 330PS na 1,9TDI při jednostupňovém přeplňování. Já osobně měl v Octě 1.9 265PS a auto jezdilo deně, turbo také od turbosport.
Pokud by jsi měl zájem, tak se klidně ozvi, nebo na jejich web mrkni.  wink 

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#11 09.12.2012 18:06:05

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

kornout napsal(a):

Hele, něco v tomto směru dělá, nějaké to vyčištění, seřízení regulace. Pokud už tomu není pomoci, tak na repase dávám kámošovi turbosport.cz. Už mi toho rukama proběhlo celkem dost, i ty polský repase, který většinou stojej za prd a po pár km občas lehnou.
Jinak taková malá recenze, s turbama od turbosport se jezdí v čr. většina extrémních úprava závodních TDI, zatím je rekord cca 330PS na 1,9TDI při jednostupňovém přeplňování. Já osobně měl v Octě 1.9 265PS a auto jezdilo deně, turbo také od turbosport.

Tak nevím,jaká máš s polákama zkusenosti,ale fakticky jsem zatim nemel problem az na to jedno . Samo ze ve standardu,nebavim se o zvedani tlaku chipem na nesmyslne hodnoty,pak jde odprasit skoro vse co je v serii...Nevyzdvihuju je do nebe, vim ze tam byva s kvalitou problem,ale u turbin jsem vzhledem k cene repasu spokojeny. Taky jde hodne o to kdo to dela a kde. Ona je to  docela velka zeme a neni tam jen jeden clovek co by to delal a1 265PS v koktavce nepovazuju za rozumne pokud jsi do toho nevrazil dalsich 200k do zbytku auta.

#12 09.12.2012 20:48:58

NEW black-jack
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Severovýchod někde okolo Kopru
Motorka: Suzuki DR 350 SE
Věk: 31
1 0

jardy:

co se stalo, že se ti tam dostal olej... taky jezdím 1,9 TDI 66kw 2000rv a ještě bych rád jezdil dál key 

a co tohle?

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au … tavia.html

Editoval NEW black-jack (09.12.2012 20:53:30)

Black-jack is back :-D

#13 09.12.2012 21:09:45

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Jarynn napsal(a):

kornout napsal(a):

Tak nevím,jaká máš s polákama zkusenosti,ale fakticky jsem zatim nemel problem az na to jedno . Samo ze ve standardu,nebavim se o zvedani tlaku chipem na nesmyslne hodnoty,pak jde odprasit skoro vse co je v serii...Nevyzdvihuju je do nebe, vim ze tam byva s kvalitou problem,ale u turbin jsem vzhledem k cene repasu spokojeny. Taky jde hodne o to kdo to dela a kde. Ona je to  docela velka zeme a neni tam jen jeden clovek co by to delal a1 265PS v koktavce nepovazuju za rozumne pokud jsi do toho nevrazil dalsich 200k do zbytku auta.

Hele pár turb z Polska jsem v ruce měl, nekolik KO po pár km, pár jich i fungovalo. Každopádně já beru od turbosportu, protože v případě problému není problém cokoli řešit a při vývoji turb na zakázku stavěných se mi toto jen potvrdilo. Navíc nepoužívá díly z číny, což na vyváženém turbu už koncoví zákazník opticky nepozná. O nesmyslných požadavcích na tlak, při standartně nastavených lopatkách a neustále se zvyšujícím EMP a EGT se bavit nebudeme. Aut s takto upravneným SW jsem pár předělával a projížděl se zákazníky.
OT:O mojí (bývalý) octě bychom se mohli bavit asi dlouho, ale věř tomu, že takový muziky za takový prachy jen tak nikde nedostaneš, dovolím si tvrdit, že to byla, resp. pořád je asi nejlépe performance upravená octa co v čr jezdí. Nebavím se jen o výkonu, ale i o podvozku, brzdách, interiéru atd. Teď mám A6 3.0TDi cca 280PS a můžu s klidným svědomím říct, že to co jsem zažíval v octě, tak tohle mě tolik nebaví, i když teď na sněhu je Quattro pecka :-D
Jestli chceš vědět víc, mrkni na http://www.chipforum.cz/viewtopic.php?f … druh%C3%A9

#14 09.12.2012 21:17:29

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

NEW black-jack napsal(a):

jardy:

co se stalo, že se ti tam dostal olej... taky jezdím 1,9 TDI 66kw 2000rv a ještě bych rád jezdil dál key 

a co tohle?

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au … tavia.html

To nemusí být ono, tohle má již VNT regulaci a je až od mod.roku 2001, kód motoru ALH, do roku 2001 je na Octě ještě obtokové turbo. Jedoduše, pokud má ještě model před faceliftem, tak tohle tam nemá.
Tohle je do roku 2001:
http://autobazar.hyperinzerce.cz/motory … w-nabidka/

#15 09.12.2012 21:29:20

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

no jde oto že já mam ten motor v golfu 3 takže je to dostaková skladačka kdeco je tam navařene nebo podobně takže bych potřeboval přimo to moje turbo zrepasovat aby mi tam pak opětovně pasovalo..

#16 09.12.2012 21:31:11

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

jinak ten motor je načipovany na nevím kolik kw ale vím že na 3 při plynu není problem bez povzbuzení spojky gumovat ..

#17 09.12.2012 21:43:27

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

repas není problém, ale pokud to máš v GIII, tak tam bude nejspíš turbo z GIII TDI 66kW, protože Golf má dole držáky motoru a oktávácký turbo by do toho origo držáku zasahovalo, jelikož okta má motor pověšenej. Turbo Z GIII tuším jedno doma mám jetý, ale chtělo by to aspoň opsat údaje ze štítku, pak bych se mrknul. Repas není problém. Stačí se domluvit a poštou se to vyřídí. http://www.turbosport.cz/

#18 09.12.2012 21:45:21

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

kornout:

tk to nevím jeslti by šlo napasovat trubo z g3 na octavu

#19 09.12.2012 21:48:29

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

takto v otm vypadá ten motor dřív ten g3 vypadal takto ted už to je k nepoznaní ale motor je ten stejny big_smile big_smile

http://www.yauto.cz/volkswagen/golf-iii … 54600.html

#20 09.12.2012 22:01:20

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

a kolik by byla zhruba cena s otho Turbosportu?? jo ještě tk ja ot mám tak od začátku že nemám jakoby vyfuk mam do turba holou trubku až na konec auta

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů