Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Petka ma divnej zvuk...

#81 11.05.2010 20:49:17

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

Re: Petka ma divnej zvuk...

Navrc.TT-R:

tak to jsem zvedav jak o dopadne. Jinak motor po rozborce je zcela ok, nicmene v prevodovce je rozsahla paradentoza (4 kola na vymenu).  Dam na doporuceni meho dvorniho mechanika a po oprave prevodovky motor slozuime v puvodni zabehnute konfiguraci (opotrebeni je na najete km minimalni - asi je poznat setrne zachazeni moji drahe polovicky, cestovani a zadny velky trapeni v terenu). Udelame ventily karbec a bude serizeno. Nikdy me nezklamal a tak mu verim ze vse bude ok.  ano2 Mimochodem material na opravu vychazi vc. tesneni atd. vychazi neco kolem 6 tis... Nez bucharka prodat za 45 po oprave, tak s nim asi jeste chvili pojezdim, prece jen je to docela zabavna motorka... heart 

Po premysleni jsem dospel k nazoru, ze motorka se chovala celou dobu co jsme ji meli stejne. Tudiz jsme ji s napul vysypanou prevodovkou koupili a vydrzela cca skoro 20 tis cestou necestou, albansky, bulharsky, rumunsky letni horka, proste poctive slouzit, nez jsem nahodne prisel na to, ze je problem. Kdo tvrdi ze to neni spolehliva motorka, tomu neverim...  ee1  heart 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů