Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Start DR385 po pádu - nechce naskočit

#41 12.11.2012 19:37:13

Myna
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: DR 350S 90´
Věk: 23
1 0

Re: Start DR385 po pádu - nechce naskočit

mmozga:

Jo, oprava, od roku 94 měly všechny DRka AUTOMATICKEJ dekompres, před tím byl manuální. Jsem to zmotal a9 .
Já jsem teda za manuální rád, je to taková jistota, že najdeš správnou polohu a2 
Jo a povinnost na vyjížďky, vozit náhradní svíci, už se mi taky jednou povedlo (naštěstí před garáží), že jsem svíčku utopil.

A teď šroubovákem tady to udělátko takhle pošoupneš...no....takhle...no a je to v prdeli key usch

#42 12.11.2012 20:06:25

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

Myna:

tak jo,nebudu se hadat ano 

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#43 12.11.2012 20:33:21

Myna
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

foxdive:

V pohodě, ani mě se do toho nechce ano 

A teď šroubovákem tady to udělátko takhle pošoupneš...no....takhle...no a je to v prdeli key usch

#44 12.11.2012 21:17:47

mmozga
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husaberg FE 570 12
Věk: 23 zatím :)
Tel: galaxy s4
0 0

Myna napsal(a):

mmozga:

Jo, oprava, od roku 94 měly všechny DRka AUTOMATICKEJ dekompres, před tím byl manuální. Jsem to zmotal a9 .
Já jsem teda za manuální rád, je to taková jistota, že najdeš správnou polohu a2 
Jo a povinnost na vyjížďky, vozit náhradní svíci, už se mi taky jednou povedlo (naštěstí před garáží), že jsem svíčku utopil.

to je nápad- :-D vyšroubovat svíčku a zašlapat třeba 20x bez svíčky a pak ji tam našroubovat a musí chytnout ne..?
problém je pokud je hlava od blata natolik že se člověk bojí svíčku vytáhnout  usch 
správná poloha není problém-mě to při našlapáváni HU lupne jak se zapne/vypne(nevím přesně) dekompres a po lupnutí jen našlápnu a skočím..

#45 12.11.2012 21:30:51

Myna
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

mmozga:

Vidíš, to mě nenapadlo, vyšroubovat svíčku. Možná právě že jsem měl strach z toho bordelu a1 .
Teoreticky by to mohlo fungovat, ale jakožto línej člověk jsem radši vždycky šlapal dokud nechytla, svíčku jsem měnil až když to byla fakt konečná.
Ajo, tak to je taky dobrý, já musím zmáčknout páčku dekompu a pak hledám, až vycvakne, mám vyhráno. Ale je fakt, že si přes manuální dekomp vždycky tahám benál do karbecu, to je pak bez námahy ano 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů