Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Jak jsme nekoupili XT

#1 09.11.2012 09:46:14

adelanas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: u Brna
Motorka: TTR, XT 600, WAVE
1 0

Jak jsme nekoupili XT

Zdar,  tak  mě  to  nějak  nedá a  musím to tu napsat.
Kamarád se  zbláznil  big_smile   a  že by  chtěl  motorku,pro  začátek   nějaké univerzální  polňačkové  endurko  na  kterým se dá  i  někam  dojet,   tak  že  XT.
po  probrání  inzerce   našel na tipmotu jeden  slibně se  tvářící čerstvě dovezený  kousek ve firmě MOTOBIKES  S.R.O.  za nějakých 39000 kaček.
Jel jsem  s  ním to  omrknout, pač tyhle  motorky celkem  znám  zvenku  i  zevnitř,  a on  jezdil  naposled  na  fechtlovi  či na  kejvačce.
Dojeli  sme  na místo akorát  na otvíračku,  vzadu  jeden Pán  masíroval  wapkou  nějakýho  bawora, poslal  nás  dopředu, do  prodejny k  vystaveným  motorkám, tam se  nás  ochotně  ujal  druhý a  začal  na motorku  pět  chalozpěvy jak  je hezká,  zachovalá a  má  vyměněné  všechen  spotřební  materiál. Ok,  to byla pravda  ano 
Motorka  na  první  pohled  zachovalá,hezká nezničená,  docela se mě  líbila, jen sem si  nedpustil  pár  poznímek  na  čerstvě  nastříklý  výfuk, na namastěné  a  vyblejskané  plasty, načerněné   pneumatiky.... ale beru  to  že  tak  se  to  prostě  dělá...

Pak přišel  start a  zkušební  jízda, byl  jsem  upozorněn  ať na  ní  nejezdím  daleko, jen  kousek  na  dohled že tam  neni  moc  benzinu a  tak  nějak...  Ok, jedu.
Projel  jsem ji  kousek  a  cosi  se  mě  nezdálo,  projel  jsem ji  znova a  podezření  nabralo  konkrétnější  podobu,   při jízdě  na  5ku  převodovka  hučí.
Vrátil  jsem to  Pánovi  z  prodejny s  komentářem co se mi tam nezdá. Pán  hukl  na  druhého  od  wapky,  ať  to  zkusí. Druhý Pán se  svezl  a  že je  to  v  pořádku,  že si  ničeho  nevšiml.
Přišla  řada  na  projetí  pro  prvního, motor  už  byl  docela  teplý,  a pán  prosvištěl  na  5ku  i   kousek  od  prodejny,  zvenku  skučelo  jak stará  karosa.
Dojel  k  obchodu s  tím  že  to  je v  normě,  ještě to  chtěl  předvést  ze  zadním  kolem  ve vzduchu,  ale  na  stojánku  to  díky  spínači s kvaltem  noc  nejelo.
Skončilo  to  tak že motorka  zdechla,  on  ji  strčil  do  prodejny, mezi  dveřma  na  nás  hukl  že  přece  nebudem  kupovat  motorku  které  nevěříma  a  nashle, zmizel  vevnitř  a my sme  na  sebe jn  nechápavě koukali  venku... a31 
Jinými  slovy  buď  si  ten  krám  kupte  za tyto  prachy  nebo  jeďte  do  prdele.... blee1   tak  sme  zas  jeli  a13  Dopoledne  v hajzlu,  najeto přes 300 km a  nic.
Ale  lepší  než si takovou kurvu  dovlect  do  baráku  a  hned  dělat za další prachy motor  smile 
Píšu to jako takové  upozornění  na  blbý  kus a  možná trochu  zarážející  jednání
J. D.

Editoval adelanas (09.11.2012 09:46:57)

#2 09.11.2012 19:44:57

Mišák ttr600
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
Věk: 31
19 1

Re: Jak jsme nekoupili XT

Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.

#3 09.11.2012 20:24:55

zachvat
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jindř. Hradec
Motorka: Husaberg Fe450
Věk: 43
1 0

Re: Jak jsme nekoupili XT

Nebo tohle:

http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=6781

Ale snad příští týden na to někdo má přijet.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů