INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dýšina
- Motorka: VV mx 450
- Věk: 20
- Tel: V provozu
0 1
Re: Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse
mkrata napsal(a):Turke:
Brazilský dolar není americký dolar. jen pro upřesnění. takže ani omylem 13000,-, ale tak 5000,-
tak to jsem nevedel:)
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Janek napsal(a):mkrata napsal(a):Turke: Brazilský dolar není americký dolar. jen pro upřesnění. takže ani omylem 13000,-, ale tak 5000,-
Neboj, on ti vysvětlí, že se pleteš. Počkej, až sem tornádo Turke vtrhne
tak ja videl dolar, tak jsem myslel, ze je to stejnej jako americkej:)
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
profidirekt napsal(a):...není v žádném případě se čeho bát nejenom že již se nám podařilo vybudovat sít prodejců po ČR ale je již vybudovaná dostatečná sít prodejců po celé evropě ...
Kde se dá zjistit síť prodejců v ČR? Jsou aji nějací na moravě, kde by se dalo na 450 podívat?
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Turke napsal(a):Janek napsal(a):mkrata napsal(a):Turke: Brazilský dolar není americký dolar. jen pro upřesnění. takže ani omylem 13000,-, ale tak 5000,-
Neboj, on ti vysvětlí, že se pleteš. Počkej, až sem tornádo Turke vtrhne
No je vidět, že jsi nezažil dobu veksláků před Tuzexem. Záměna jiných dolarů (Singapur, Nový Zélend, Austrálie...) za USD byl jeden z jejich nejčastějších fíglů.
život je pes a my jsme jeho patníky
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Navrc.WR-F napsal(a):profidirekt napsal(a):...není v žádném případě se čeho bát nejenom že již se nám podařilo vybudovat sít prodejců po ČR ale je již vybudovaná dostatečná sít prodejců po celé evropě ...
Kde se dá zjistit síť prodejců v ČR? Jsou aji nějací na moravě, kde by se dalo na 450 podívat?
vvmx450.cz. na morave bohuzel nejsou
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Vlk napsal(a):Turke napsal(a):Janek napsal(a): Neboj, on ti vysvětlí, že se pleteš. Počkej, až sem tornádo Turke vtrhne
No je vidět, že jsi nezažil dobu veksláků před Tuzexem. Záměna jiných dolarů (Singapur, Nový Zélend, Austrálie...) za USD byl jeden z jejich nejčastějších fíglů.
tjn:D sam jsem nemohl uverit:D
téma absolutně o hovně,data a technicke informace žádné,manual at uživatelsky nebo servisní takej žádny.internetová stránka katastrofa.napsanych 23 sran nesmyslu s kteerych sa člověk nic nedoví smazat a hotovo
Editoval mirbubak (15.10.2012 20:59:47)
mohl bych poprosit pana profidirekt o Srevisni manualy na endura 250 a 450. na jeho strankach jsem je nenasel. kdyby nevedel o co jde tak jeden takovy vzorovy z YZ426 je tady (format pdf, 23MB). posilat to nikomu nemusite, ulozte to nekam na server a sem dejte odkaz odkud to stahnout. dekuji
kick-start:ke každé motorce jak 450 tak 250 je návod na udržbu servisní manuál maj pouze naši prodejci kteří zároven motorky prodávaj.děkujem za pochopení
ne, nechapu, vy jste prece taky prodejce ne? kdyz ty servisni manualy vypracovany jsou, tak jaky je problem je nekam nakopirovat???? muzete to brat jako reklamu a podporu prodeje. konkretne tady na techto strankach mozna tu nejlepsi co pro to muzete udelat.
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
profidirekt:
mě tedy přijde mimořádně kuriózní situace, kdy výrobce (stát), kterej svůj biznis postaví na bezskrupulózním kopírování, si pečlivě chrání svojí dokumentaci, asi ví co dělá že
modrá je dobrá ;-)
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Servisní manual ti malo kdo posklytne ani KTM nikdo není padlý na hlavu.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Začínám pochybovat jak o serióznosti prodejce, tak o jeho úmyslu prodávat "kvalitní" zboží. Kdž si zavolám do firmy X, že chci dkumenaci ke stroji A, protože mě zajímají provozní náklady a servisní intervaly, tak mi to normálně pošle (byť v zamčené needitovatelné podobě, ale pošle). Pan Vojta ale ne a máme to chápat.... Hmm, chápeme.
Takže máme koupit motorku za kilo, reference mizerné, servisní manuál nedostupný, stránky dovozce neúplné, jeho přístup takový, jaký čteme, síť prodejců je hustá jak telegrafní sloupy, náhrady a alternativní výrobci kulhají stejně a máme tedy prostě jen věřit a dát na reputaci pana Vizingra.
O.K., tohle mě přesvědčilo akorát o tom, že zůstávám u Yamahy, která má síť jak na neonky v akvárku, doplňků plnou řiť, druhovýrobní prodejci se mohou přetrhnout a kdykoliv cokoliv koupím v ČR prakticky za rohem nebo do 24h na dobírku nebo od Motolinu za babku. Manuál ke stažení kdykoliv mám okamžitě jasno. Za výrobcem stojí léta vývoje(to neznamená kopírování), dobré jméno, zkušenosti, testy v terénech i závodech. Prvky použité na strojích jsou od renomovaných výrobců stejného charakteru, kde lze opět se seriovým strojem dělat divy a hlavně to opravdu funguje. Ladění je pak už pro odborníka hračka.
Jiným slovem, přijďte s tímto až tehdy, kdy změníte charakter marketingové podpory a bude možno sehnat více informací, podkladů apod. Do té doby to zkuste třeba zase "nějak" prodávat. Osobně mě to zajímalo a už tomu tak není. Zájem o informace a dokumentaci nadále mám, ale přístup Profidirektu mě odrazuje víc než málo.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Raduz TT600r:
Yamaha si taky musela projít vývojem a ze začátku se na ňu pohlíželo taky jak teď na číňany. Yamaha dokonce obšlehla plno techniky od Jawy a ČZ a patentovala to dřiv než to stihla udělat ČZ (ale to je jejich blbost, že to představili dřiv než patentovali). BMW taky kopirovalo něco od Jawy...
Já jenom tak že ze začátku taky Yamaha bejvala kopírák Ale stejně zas skončim u Yamahy
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Navrc.WR-F:
To je dost možný. Taky to na začátku určo jednoduché neměli - KTM sem museli za komančů tlačit přes vládu, aby se chytli a kde jsou dnes. Našli prostě kanál, jak to sem dostat a vyvíjeli pak asi svoje - matlat s ev jejich minulosti asi nemá smysl. To je spíš na firmě, která zde chce s něčím novým začít mezi tvrdou konkurencí, aby našla odbytový směr pomocí nějakého kanálu. Třeba pak někdo koupí jetej kus za rozumný peníz a budeme to moct okouknout a zhodnotit dle našich potřeb.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Raduz TT600r:
Neříkej že to Peťa prodává. Bych nečekal....
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
|