Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse

#381 14.10.2012 22:38:04

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Re: Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse

Turke napsal(a):

badyšot napsal(a):

Wiblyz napsal(a):

Kdyby to delal nekolik mesicu, tak by to bylo jeste s privrenym okem hajitelny, takhle je to ostuda. No nicmene je videt, ze ty znacce zatapi pekne i on sam, kdyz ma takovej pristup, ale jak si psal je to jeho vec. Krasna prace - nekde nakoupim, dovezu, prihodim si na tom a prodam, za par let mi to nebude bavit, protoze nebudu mit mergle. Taky odkud, kdyz nikdo nebude chtit koupit "neco nedodelanyho". No a pak v tom necham i ty zbyly lidi, kteri si uz ode mne koupili driv a proste to prestanu dovazet a to vcetne dilu. Spadla klec!

Za par let to diky takovejm sikulum, ktery to delaj presne tim zpusobem, pujde do podobnyho stavu jako obchodni znacka Yuki. Proste tu bude dalsi nicnerikajici cinska znacka, ktera se nebude nikam posouvat a uz si zadnej vetsi zajem ani neziska. A to vubec neresi jestli je ta motorka dobra, ikdyby byla....

Můžu se zeptat: podnikal jsi někdy? Rozjel jsi někdy nějaký nový projekt? V čem to bylo a jak dlouho ti to trvalo? Ne všichni musí být pesimisté, historie ukazuje, že někteří se dočkali uznání nebo rozmachu toho co uvedli v život až po té co umřeli... Ale jinak máš pravdu, né vše se podaří. Jen bych neúspěch nbral jako předsudek ke každému novému počinu. hmm 

pekna slova:) nepodnikal jsem jeste a ani mi to nelaka, je mi prece jenom 20

ty chlape Turke, to nebylo na tebe. To bylo na Wiblyz. Ty jsi tak splašenej, že se nedivím, že jsi ještě nepodnikal a1 

#382 14.10.2012 22:38:18

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Dýšina
Motorka: VV mx 450
Věk: 20
Tel: V provozu
0 1

motoline.cz napsal(a):

Turke napsal(a):

motoline.cz napsal(a):

tak takhle aktivního příznivce značky jsem ještě nidky neviděl  tull  to je až NEUVĚŘITELNÉ  stop2 

dik:D jsem a budu zastancem, dneksa koncila soutez o rmz 450 od rockstaru, ja i kdybych ji vyhral, tak bych ji prodal a koupil bych jeste jednu vv mx a druhou bych mel na trenovani:)

no bodejť, to by bylo vůbec nejlepší rozhodnutí, jaké bys moh udělat  usch 

hele kazdej si muze delat  to co chce, nebo uzna za vhodny ano  a4 

#383 14.10.2012 22:38:34

Wiblyz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rakovník
Motorka: TT600S
Věk: 37
Tel: 911 ( chtějte kapitána Kolečka )
1 0

badyšot napsal(a):

Wiblyz napsal(a):

Turke napsal(a):

nekolik let? dela to od roku 2010

Kdyby to delal nekolik mesicu, tak by to bylo jeste s privrenym okem hajitelny, takhle je to ostuda. No nicmene je videt, ze ty znacce zatapi pekne i on sam, kdyz ma takovej pristup, ale jak si psal je to jeho vec. Krasna prace - nekde nakoupim, dovezu, prihodim si na tom a prodam, za par let mi to nebude bavit, protoze nebudu mit mergle. Taky odkud, kdyz nikdo nebude chtit koupit "neco nedodelanyho". No a pak v tom necham i ty zbyly lidi, kteri si uz ode mne koupili driv a proste to prestanu dovazet a to vcetne dilu. Spadla klec!

Za par let to diky takovejm sikulum, ktery to delaj presne tim zpusobem, pujde do podobnyho stavu jako obchodni znacka Yuki. Proste tu bude dalsi nicnerikajici cinska znacka, ktera se nebude nikam posouvat a uz si zadnej vetsi zajem ani neziska. A to vubec neresi jestli je ta motorka dobra, ikdyby byla....

Můžu se zeptat: podnikal jsi někdy? Rozjel jsi někdy nějaký nový projekt? V čem to bylo a jak dlouho ti to trvalo? Ne všichni musí být pesimisté, historie ukazuje, že někteří se dočkali uznání nebo rozmachu toho co uvedli v život až po té co umřeli... Ale jinak máš pravdu, né vše se podaří. Jen bych neúspěch nbral jako předsudek ke každému novému počinu. hmm 

To bylo na mne? Pokud jo, tak asi takhle: ne nepodnikal a vlastne to ani neplanuju. Spis to vidim z pohledu obecnyho marketingu a managementu a povazuju se spis za realistu. Pokud chci prorazit nekde, kde uz nekdo klopital, tak je treba se poucit z jeho chyb a snazit se to udelat spravne a to v ramci celyho projektu a ne jenom u neceho ( jenom tim, ze koupim a budu myslet, ze se bude prodavat porad vic a vic a na pridruzeny veci se vykaslu ). Ono dneska by chtel bejt kazdej obchodnik, ale obchodovat umi fakt malokdo.

Nebo jak by rekl Bender: "Musis vedet, jak se to vohejba a pak to vohnes" usch 

Větev ti neublíží, když ji před tebou nikdo nenatáhne.

#384 14.10.2012 22:39:11

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

badyšot napsal(a):

Turke napsal(a):

badyšot napsal(a):

pekna slova:) nepodnikal jsem jeste a ani mi to nelaka, je mi prece jenom 20

ty chlape Turke, to nebylo na tebe. To bylo na Wiblyz. Ty jsi tak splašenej, že se nedivím, že jsi ještě nepodnikal a1 

promin:D jsem splasenej, kdyz pisu asi 150 prispevek za 24h big_smile

#385 14.10.2012 22:43:10

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Wiblyz napsal(a):

badyšot napsal(a):

Wiblyz napsal(a):

To bylo na mne? Pokud jo, tak asi takhle: ne nepodnikal a vlastne to ani neplanuju. Spis to vidim z pohledu obecnyho marketingu a managementu a povazuju se spis za realistu. Pokud chci prorazit nekde, kde uz nekdo klopital, tak je treba se poucit z jeho chyb a snazit se to udelat spravne a to v ramci celyho projektu a ne jenom u neceho ( jenom tim, ze koupim a budu myslet, ze se bude prodavat porad vic a vic a na pridruzeny veci se vykaslu ). Ono dneska by chtel bejt kazdej obchodnik, ale obchodovat umi fakt malokdo.

Nebo jak by rekl Bender: "Musis vedet, jak se to vohejba a pak to vohnes" usch 

prominte ze sem vstupuju, ale pan vizinger jezdil 20 let motokros mcr jezdil i za team kde mel plnou podporu, takze asi vi co dela, ano neberu vam to, ze tady jeste chybi poresit a doladit par veci:) ktm taky nebudovala firmu 2 roky:D on to dela 2 roky teprve

Editoval Turke (14.10.2012 22:43:34)

#386 14.10.2012 22:45:23

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
Věk: 51
Tel: funkční
0 0

Tak jsem se bavil s panem Vojtou a tento víkend motorka
Shineray jede na závodech Stříbro přebor SMS Praha VVL lorenc logistic.
Pokud budete mít zájem, udělá tam pro vás malou předváděčku a budete moct absolvovat testovací jízdu rovnou na MX trati.

To zde psal starosta v roce 2010 - a odezva žádná, motorky dva roky jezdí, ale povozit se asi zase nikdo nechce. Řečí má ale každý plnou hubu a k zaručeně fundovanému příspěvku stačí jen informace - JE TO Z ČÍNY.
Píši na NTB z Číny, wifirouter je také tam vyroben, vodu na kávu ohřívám v čínské konvici, mikrovlnka z číny ohřívá, satelit, meteostanice, nabíječka BOSCH usch také z číny a to jsem se jen rozhlédnul okolo sebe.
Japonci začali kopírovat také - v motorkách hodně JAWU, dnes jsou jinde - cenově zlikvidovali konkurenci. A nevidím důvod si myslet, že se Číňan bude chovat jinak.

Editoval Brůča (14.10.2012 22:57:44)

#387 14.10.2012 22:48:07

Wiblyz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Turke:

To, ze nekdo jezdil 20 let motokros jeste neznamena, ze je nutne dobrej podnikatel a to ani ve svym oboru. Podivej se na Katerinu Neumannovou - to byla taky vrcholova sportovkyne a jak to bylo dal vsichni vime...

#388 14.10.2012 22:48:15

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Brůča napsal(a):

Tak jsem se bavil s panem Vojtou a tento víkend motorka
Shineray jede na závodech Stříbro přebor SMS Praha VVL lorenc logistic.
Pokud budete mít zájem, udělá tam pro vás malou předváděčku a budete moct absolvovat testovací jízdu rovnou na MX trati.

V tomto roce, na techto zavodech obsadili 2 misto celkove a minuly rok suverene vyhrali a to vsechno s motorkou vv mx 450:D nejaka zasrana cina a porazi rakusaky a japonce:D ano 

#389 14.10.2012 22:49:25

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Wiblyz napsal(a):

Turke:

To, ze nekdo jezdil 20 let motokros jeste neznamena, ze je nutne dobrej podnikatel a to ani ve svym oboru. Podivej se na Katerinu Neumannovou - to byla taky vrcholova sportovkyne a jak to bylo dal vsichni vime...

ano to vim, tim jsem spis myslel, ze byvaly zavodnik by domu nevzal a neprodaval spatnou motorku:)

#390 14.10.2012 22:50:31

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Wiblyz:

jo, dokuď to nezkusíš, tak většinou přesně víš jak na to  wink . Musel jsem si rejpnout, protože takový projekt rozhodně během pár měsíců nerozjedeš. Tedy pokud by jsi na to neměl peněz jako třeba KTM. Ale ty nemáš, dokud nezačneš prodávat... Ona i ta úroveň marketingu, propagace a všech podpůrných věcí výrazně souvisí s tím, kolik na to máš peněz (zaplatím si bezva borce na marketing, udělám prodejní a servisní síť...). Taky tady v tomto konkrétním případě vidím spoustu věcí, co se mi nelíbí, jdou udělat líp atd., jen mám o trochu víc pochopení, protože už jsem stál i na té druhé straně barikády a vím jak je to těžký.

#391 14.10.2012 22:54:10

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

badyšot napsal(a):

Wiblyz:

jo, dokuď to nezkusíš, tak většinou přesně víš jak na to  wink . Musel jsem si rejpnout, protože takový projekt rozhodně během pár měsíců nerozjedeš. Tedy pokud by jsi na to neměl peněz jako třeba KTM. Ale ty nemáš, dokud nezačneš prodávat... Ona i ta úroveň marketingu, propagace a všech podpůrných věcí výrazně souvisí s tím, kolik na to máš peněz (zaplatím si bezva borce na marketing, udělám prodejní a servisní síť...). Taky tady v tomto konkrétním případě vidím spoustu věcí, co se mi nelíbí, jdou udělat líp atd., jen mám o trochu víc pochopení, protože už jsem stál i na té druhé straně barikády a vím jak je to těžký.

to je ono, penize, ale na tohle potrebuje clovek miliony:( kdyby na ji jezdil cairoli a porazel ktm, lidi by kupovali vv mx big_smile

#392 14.10.2012 23:01:14

Wiblyz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

badyšot napsal(a):

Wiblyz:

Neber to tak, ze nejak snizuju neci pili, snahu a umeni podnikat. Spis jsem to myslel tak, ze to souste lidi pripada asi takovy jako uvarit obed. Bohuzel se o to snazej nekdy i takovy. Naopak v tom vidim i to kladny, jako rozsireni konkurencniho prostredi, tvorbu pracovnich mist, podporu zamestnanosti. Ve finale nebejt takovejch, tak ani nemam kde makat, ikdyz delam v mega podniku, tak to taky kdysi jako mala firma zacinalo.

Tady v tom pripade mi proste par veci zavanelo az amaterismem, a nejsou to veci na ktery by clovek musel vynalozit nejaky sileny investice. Jinak jsem to uz ohledne motorky psal vejs, nekde ve svym prvnim prispevku do tohodle tematu. I kdyby byla sebelepsi za min, tak bych ji nekoupil, protoze je to cinsky. Takovejch lidi je tu vic, takze to ma pan s podnikanim o neco tezsi.

#393 14.10.2012 23:28:35

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
Věk: 51
Tel: funkční
0 0

VV MX 450 R                        ČR
Tokens TXR 450                    SR
Borossi BT 450 LX                 SRN
Monstra 450                         Švédsko
NMCompetition MX 450 X       Portugalsko
Mikilon 450                           Anglie + část Evropy
Odes MCF 450 R                    Austrálie, N.Zéland
Backfire BXF 450 R                Argentina
Heikon TT 450 E                    Španělsko
Enduro - 450 PZF                   Francie

Jeden z největších výrobců motorek v Číně to prodává s názvem, který kdo chce.............ale prodává to v poměrně dosti zemích. A protože v SRN je dovozcem firma Borossi, a do Německa to mám přes kopeček, nějak bych ze svého pohledu neviděl obavu o ND, kdyby je pan Vojta přestal dovážet - dojel bych si pro ně sám.
Sice tady někdo psal, že zná dost skoro profi jezdců, a že nikdo nepotřeboval nový válec, ale za cenu nikasilu pístu a kroužků třeba od Oulehly to na číňana bude nové v originálu. Ceny ND jsou na tento stroj opravdu úsměvné.......alespoň pro mě, který zná ceny na Yamahu kterou v současnosti jezdím.

#394 14.10.2012 23:34:28

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Brůča napsal(a):

Jeden z největších výrobců motorek v Číně to prodává s názvem, který kdo chce.............ale prodává to v poměrně dosti zemích. A protože v SRN je dovozcem firma Borossi, a do Německa to mám přes kopeček, nějak bych ze svého pohledu neviděl obavu o ND, kdyby je pan Vojta přestal dovážet - dojel bych si pro ně sám.
Sice tady někdo psal, že zná dost skoro profi jezdců, a že nikdo nepotřeboval nový válec, ale za cenu nikasilu pístu a kroužků třeba od Oulehly to na číňana bude nové v originálu. Ceny ND jsou na tento stroj opravdu úsměvné.......alespoň pro mě, který zná ceny na Yamahu kterou v současnosti jezdím.

tak to jsi si dal peknou praci, nez jsi to vsechno nasel:) moje rec s tema nahradnima dilama, proto se ty motorky drzim a budu drzet!!!smile a at si rika kdo chce co chce:) prave to je pro me vyzva pak na zavodech porazet japonciky a rakusaky:D, tim vetsi pak budu mit poteseni ze zavodu!!! a13  a4  a2 

#395 14.10.2012 23:35:45

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Turke napsal(a):

Brůča napsal(a):

tak to jsi si dal peknou praci, nez jsi to vsechno nasel:) moje rec s tema nahradnima dilama, proto se ty motorky drzim a budu drzet!!!smile a at si rika kdo chce co chce:) prave to je pro me vyzva pak na zavodech porazet japonciky a rakusaky:D, tim vetsi pak budu mit poteseni ze zavodu!!! a13  a4  a2 

honzo, tohle jsou nejlepsi stranky o tehle motorce vubec http://tokens.com.br/site/

#396 14.10.2012 23:40:04

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Turke napsal(a):

Turke napsal(a):

Brůča napsal(a):

honzo, tohle jsou nejlepsi stranky o tehle motorce vubec http://tokens.com.br/site/

tohle je paradox, v tej brazilii, tahle masina frci jak svin asi, kdyz jsi dily muzou dovolit 3x drazsi nez vizinger:D a to je stejna kvalita:D ach jo co ta zkurvena reklama dokaze:D valec kterej stoji 4000 v klatovech v brazilii stoji 13tisic:D http://tokens.com.br/site/index.php?opt … &Itemid=34

#397 14.10.2012 23:42:19

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Turke napsal(a):

Turke napsal(a):

Turke napsal(a):

tohle je paradox, v tej brazilii, tahle masina frci jak svin asi, kdyz jsi dily muzou dovolit 3x drazsi nez vizinger:D a to je stejna kvalita:D ach jo co ta zkurvena reklama dokaze:D valec kterej stoji 4000 v klatovech v brazilii stoji 13tisic:D http://tokens.com.br/site/index.php?opt … &Itemid=34

docela usmevny, brazilci to povazuji za svoji znacku pomalu, ale stejne se to vyrabi ve stejnej tovarne jako vv mx 450, dovezou z ciny a nasadi 40% ceny:D neli vic:D njn reklama dela divy:D

#398 15.10.2012 10:33:22

Motors
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vepřov
Motorka: WR250F
Věk: Víc než Ježíš
3 0

Jenom tak pro info:
V Číně mají pro jeden výrobek více cen a tudíž i více kvalit. Jednu motorku jsou Vám schopni nabídnout ve více provedení např:
za 35 000,- = šrot
za 45 000,- = menší šrot
za 55 000,- = ucházející kvalita
za 65 000,- = top kvaita které jsou schopni.
Je pak jen na odběrateli co si vybere. Jako zákazník to na první pohled nepoznáte. Liší se to v použitých materiálech a technologijích, proto ta rozdílná cena. Stejné to bude i s náhradníma dílama, takže v brazilii sice můžou mít 4x dražší náhradní díly, ale třeba 4x kvalitní. Tím nechci říc že by ty naše byli vyloženě špatné, ale takto to funguje.

Turke psal jsi že na tom má 2300km a tedy cca 115mth.
Při tomto počtu mám najeto 25500km bez šáhnutí do motora a to je 1275mth. Vím že mám tupé 250 enduro a nejezdím hard, ale z toho my vychází že to VV klidně 500mth může dát, když se o to člověk stará a "nehoní to" a motorka není překoňovaná.

Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný a2 
Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu

#399 15.10.2012 11:11:54

Děkuje všem kteří vyjádřily svůj názor na téma VVMX450 je samozřejmě velice těžké zdůvodňovat proč je motorka konkurence schopná a nerozpadne se po 2mt jízdy když stále koluje obava že produkt vyrábí CHINA ale s  ohledem na 2 roční  testovaní a nasazení stroje do závodů můžeme prohlásit že motorka funguje naprosto normálně a nevykazuje známky motorky které není schopna dojet ba naopak motorka dojíždí a závody v motocrossu je schopna vyhrávat je třeba si uvědomit že v dnešní době nelze v žádném případě hledat problém v motorce ale především v jezdci jezdec který nezvládá techniku tak i na nejlepší motorce japonských výrobců nebude schopen zajet a opět se bude vymlouvat na stroj. s ohledem na dostupnost náhradních dílů a hlavně ceny není v žádném  případě se čeho bát nejenom že již se nám podařilo vybudovat sít prodejců po ČR ale je již vybudovaná dostatečná sít prodejců po celé evropě včetně zabezpečení od výrobce vybudováním hlavního skladu v SRN kde veškeré díly jsou skladem v dostatečném množství takže v podstatě je dostupnost náhradních dílů do 24hodin samozřejmostí. je možnost přijet do Klatov a motorku si na motocross trati vyzkoušet myslíme že s ohledem na finanční krizi je cenová relace motorky a náhradních dílů natolik dostupná že opět se může hobby jezdec konečně věnovat své zábavě v klidu jezdit a nepřemýšlet nad tím když se něco s tane jak zaplatí náhradní díly atd. kompletní ceník dílů je na stránkách     www.vvmx450.cz    závěrem  musím připomenout fakt že není naším obchodní strategií prodávat motorky které nebudou odpovídat standartu na který jste zvyklí.a hlavně  i s naší strany dovozce a prodejce chceme prodávat spokojenost zákazníka je na prvním místě.

#400 15.10.2012 11:29:52

Turke:

Brazilský dolar není americký dolar. jen pro upřesnění. a1 
takže ani omylem 13000,-, ale tak 5000,-

Editoval mkrata (15.10.2012 11:32:05)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů