Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse

#361 14.10.2012 22:10:03

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Dýšina
Motorka: VV mx 450
Věk: 20
Tel: V provozu
0 1

Re: Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse

Turke napsal(a):

Janek napsal(a):

Turke napsal(a):

.....to same by jste meli napsat jankovi a vencovi co se posmivaji:D coz taky je proti pravidlum

Já se nepsmívám, to bych si v životě nedovolil. Jen se bavím, jak se sám nachytáváš.
Možná se někdy zastavím, ale nevidím jediný pádný, vlastně jakýkoliv důvod, proč si za svých 100 litrů koupit VV, když si můžu za 60 koupit pěknýho husárka, dalších 39, pokud bude potřeba, dám do servisu a budu mít krásnou motorku. Myslím, že neprohloupím.
Kuwa, kde já vlasně vezmu 100 litrů mad  mad , tak mi zase zbude jenom ta Kawa a23 

janek: ale kazdej clovek neni stejnej a kazdymu chutna neco jinyho:) jinak jak jsem psal to s tou pruzinou to byla pravda, ale jen moje nevedomost, ze jsem blb a neudevomil si, ze do prevodovky to ji nemohlo, ale to nemeni nic na tom, ze neslo radit a nebo s obtizemi, jak spojka nevystavovala atd

a nemyslis, ze kdybych vam tu kecal, ze by jsem se nesebral a sel pryc, kdyby to nebyla pravda? jak rikam, stojim si za svym nazorem kdyz je to pravda:) ale jak se rika, pravda je relativni:)

#362 14.10.2012 22:10:14

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sever Čech
Motorka: Yzf450, rmz 250
Věk: 46
Tel: Přenosný
0 0

Raduz TT600r napsal(a):

Kluci, když nebudeme reagovat na Turkeho, jsem zvědavej, co se stane - můžu vás poprosit o spolupráci? Jen taková zkóška, Díky  cool   ano 

Ok!!

#363 14.10.2012 22:11:47

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Raduz TT600r:
Asi to bude nejrozumnější, jinak to tu prospamujem až do rána. Takový frmol tu nebyl ani s kozama wejinky  a30 

#364 14.10.2012 22:12:31

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Tondo, kašli na to - nemá to smysl usch . Má prostě super motorku za super peníze, super zázemí a ceny, přijeďte se povozit, ale na trať vás nepustí. 500mth na pístu apod.
Prodej tu srajdovou baBetu, já zase prodám o ničem Námahu a jdeme do toho, ne? Nebo tě taky nepřesvědčil? roll 

Jdeme do peřin, ne?

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#365 14.10.2012 22:13:45

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Wiblyz napsal(a):

Turke napsal(a):

nekolik let? dela to od roku 2010

Kdyby to delal nekolik mesicu, tak by to bylo jeste s privrenym okem hajitelny, takhle je to ostuda. No nicmene je videt, ze ty znacce zatapi pekne i on sam, kdyz ma takovej pristup, ale jak si psal je to jeho vec. Krasna prace - nekde nakoupim, dovezu, prihodim si na tom a prodam, za par let mi to nebude bavit, protoze nebudu mit mergle. Taky odkud, kdyz nikdo nebude chtit koupit "neco nedodelanyho". No a pak v tom necham i ty zbyly lidi, kteri si uz ode mne koupili driv a proste to prestanu dovazet a to vcetne dilu. Spadla klec!

Za par let to diky takovejm sikulum, ktery to delaj presne tim zpusobem, pujde do podobnyho stavu jako obchodni znacka Yuki. Proste tu bude dalsi nicnerikajici cinska znacka, ktera se nebude nikam posouvat a uz si zadnej vetsi zajem ani neziska. A to vubec neresi jestli je ta motorka dobra, ikdyby byla....

ale jak jsem psal, jestli skonci, me je to jedno prodavaji to vsude jinde:) takze se opravdu bat nemusim:D

#366 14.10.2012 22:15:00

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Turke napsal(a):

Wiblyz napsal(a):

Turke napsal(a):

Kdyby to delal nekolik mesicu, tak by to bylo jeste s privrenym okem hajitelny, takhle je to ostuda. No nicmene je videt, ze ty znacce zatapi pekne i on sam, kdyz ma takovej pristup, ale jak si psal je to jeho vec. Krasna prace - nekde nakoupim, dovezu, prihodim si na tom a prodam, za par let mi to nebude bavit, protoze nebudu mit mergle. Taky odkud, kdyz nikdo nebude chtit koupit "neco nedodelanyho". No a pak v tom necham i ty zbyly lidi, kteri si uz ode mne koupili driv a proste to prestanu dovazet a to vcetne dilu. Spadla klec!

Za par let to diky takovejm sikulum, ktery to delaj presne tim zpusobem, pujde do podobnyho stavu jako obchodni znacka Yuki. Proste tu bude dalsi nicnerikajici cinska znacka, ktera se nebude nikam posouvat a uz si zadnej vetsi zajem ani neziska. A to vubec neresi jestli je ta motorka dobra, ikdyby byla....

ale jak jsem psal, jestli skonci, me je to jedno prodavaji to vsude jinde:) takze se opravdu bat nemusim:D

divej:) http://tokens.com.br/site/ a to neni jediny:)

#367 14.10.2012 22:16:19

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Raduz TT600r napsal(a):

Tondo, kašli na to - nemá to smysl usch . Má prostě super motorku za super peníze, super zázemí a ceny, přijeďte se povozit, ale na trať vás nepustí. 500mth na pístu apod.
Prodej tu srajdovou baBetu, já zase prodám o ničem Námahu a jdeme do toho, ne? Nebo tě taky nepřesvědčil? roll 

Jdeme do peřin, ne?

jak nepustim pustim, prosim te ty by jsi taky nepustim s tvoji motorkou nekoho koho neznas na trat:) jeste tolik nevydelavam, aby jsem  mohl pustit:)

Editoval Turke (14.10.2012 22:19:42)

#368 14.10.2012 22:21:02

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
18 3

Raduz TT600r:
Jdu do peřin a bude se mi zdát krásný sen o nové VVMX 450, jak mi stojí v garáži místo staré Bety 525.
Včerejší a dnešní maratón s pražáky stál za to a dost mne přesvědčil o kvalitách staré mrdky Bety, mám obavu, že si ji ještě chvíli nechám heart 

#369 14.10.2012 22:24:04

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Wiblyz napsal(a):

Turke napsal(a):

Můžu se zeptat: podnikal jsi někdy? Rozjel jsi někdy nějaký nový projekt? V čem to bylo a jak dlouho ti to trvalo? Ne všichni musí být pesimisté, historie ukazuje, že někteří se dočkali uznání nebo rozmachu toho co uvedli v život až po té co umřeli... Ale jinak máš pravdu, né vše se podaří. Jen bych neúspěch nbral jako předsudek ke každému novému počinu. hmm 

#370 14.10.2012 22:27:57

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

badyšot napsal(a):

Wiblyz napsal(a):

Turke napsal(a):

Můžu se zeptat: podnikal jsi někdy? Rozjel jsi někdy nějaký nový projekt? V čem to bylo a jak dlouho ti to trvalo? Ne všichni musí být pesimisté, historie ukazuje, že někteří se dočkali uznání nebo rozmachu toho co uvedli v život až po té co umřeli... Ale jinak máš pravdu, né vše se podaří. Jen bych neúspěch nbral jako předsudek ke každému novému počinu. hmm 

pekna slova:) nepodnikal jsem jeste a ani mi to nelaka, je mi prece jenom 20

#371 14.10.2012 22:28:22

motoline.cz
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 40
Tel: 724938355
10 1

tak takhle aktivního příznivce značky jsem ještě nidky neviděl  tull  to je až NEUVĚŘITELNÉ  stop2 

Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.

#372 14.10.2012 22:28:52

Wiblyz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rakovník
Motorka: TT600S
Věk: 37
Tel: 911 ( chtějte kapitána Kolečka )
1 0

Turke:

Takovej stav zatim neni, ale ted trochu s nadsazkou: Pokud bys musel objednavat na cinskou motorku dily z Brazilie do CR ( a to uz je sam o sobe peknej perverz  lol  ), tak to se dostanes fakt na bezkonkurencni ceny! Jeste tak z Nemecka, ale i tak bejva vyzivny postovny...

Z toho mi vychazio proste nedostatecna sit, teda zatim spis nestabilni. Holt se asi dycky musej nejaky jeinci obetovat, aby to nejak zacalo a vybudovalo se, jenze tim se dostavame zpatky k ty marketingovy strance....

Větev ti neublíží, když ji před tebou nikdo nenatáhne.

#373 14.10.2012 22:29:18

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Janek napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

.....Jdeme do peřin, ne?

Přesně tak, vyčůrat, pomodlit se k ShinerayVV 450MX usch  a spát .

big_smile

#374 14.10.2012 22:31:24

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

motoline.cz napsal(a):

tak takhle aktivního příznivce značky jsem ještě nidky neviděl  tull  to je až NEUVĚŘITELNÉ  stop2 

dik:D jsem a budu zastancem, dneksa koncila soutez o rmz 450 od rockstaru, ja i kdybych ji vyhral, tak bych ji prodal a koupil bych jeste jednu vv mx a druhou bych mel na trenovani:)

#375 14.10.2012 22:31:47

Turke napsal(a):

..... jinka by me zajimalo, kdo dostal k motorce 608 strankovy manual:D mam doma suzuki ltz 400 a dostal sjem 50ti strankovy manual:D takze nevim co dali vam:D no nic jdu udelat fotky

Turke napsal(a):

ano to si pis ze mam:D drz 400, tt 600r, ltz 400 atv, yamaha yz 125, yz 250, ktm sx 125, wr 250 a 450, ktm 450 sxf, myslim ze by to melo stacit ne?big_smile

ten 608strankovy manual jsem ti upnul sem aby jsi vedel jak vypada. ma to 23MB tak si to muzes stahnout. jen me zarazi, ze kdyz ti uz proslo rukama 9 ruznych offroad motorek porad nedokazes pochopit rozdil mezi Uzivatelskym a Servisnim manualem. ja po tobe chci neco podobneho na ten cinsky peklostroj, nemusis nic scanovat, staci adresa kde si to muzu stahnout.
pokud nic takoveho firma zpracovano nema, jedna se o klasicky cinsky ristup k jejich vyrobkum - pouzivat dokud to funguje, potom zahodit a koupit novy. nejaka podpora majitelum starsich modelu a vyroba ND usch utopie pro zaostale zakazniky.

Turke napsal(a):

....treba se to prodava v nemecku ve francii brazilii rusku usa a tak dal a navic, v cr neprodava jenom pan vizinger, ale dalsi 4 lide:)

tak uz sem konecne nahod ty adresy kde ti germani, frantici, brazilci, rusove, a-tak-dalove objednavaji ND. uz to tu po tobe chci 2dny a porad nic.
nebo to nakonec bude vypadat tak ze ti cinani zkonstruovaly "perpetum mobile" a provozuje ho superman krizeny s robocopem ktery najede 500mth za rok, bez oprav a bez nehod  gp 

#376 14.10.2012 22:33:48

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Wiblyz napsal(a):

Turke:

Takovej stav zatim neni, ale ted trochu s nadsazkou: Pokud bys musel objednavat na cinskou motorku dily z Brazilie do CR ( a to uz je sam o sobe peknej perverz  lol  ), tak to se dostanes fakt na bezkonkurencni ceny! Jeste tak z Nemecka, ale i tak bejva vyzivny postovny...

Z toho mi vychazio proste nedostatecna sit, teda zatim spis nestabilni. Holt se asi dycky musej nejaky jeinci obetovat, aby to nejak zacalo a vybudovalo se, jenze tim se dostavame zpatky k ty marketingovy strance....

dojedu pro to do nemecka, nebo na slovensko, ale tohle jsou jen teorie, takze az se to stane vysmejte se mi a ja se pujdu zahrabat, ale tohle nehrozi:D i kdybych to mel objednavat z nemecka tak co? odkud asi objednavaji dily na japonce? jeste dal nez cina:D

#377 14.10.2012 22:34:54

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

kick-start napsal(a):

Turke napsal(a):

..... jinka by me zajimalo, kdo dostal k motorce 608 strankovy manual:D mam doma suzuki ltz 400 a dostal sjem 50ti strankovy manual:D takze nevim co dali vam:D no nic jdu udelat fotky

Turke napsal(a):

ano to si pis ze mam:D drz 400, tt 600r, ltz 400 atv, yamaha yz 125, yz 250, ktm sx 125, wr 250 a 450, ktm 450 sxf, myslim ze by to melo stacit ne?big_smile

ten 608strankovy manual jsem ti upnul sem aby jsi vedel jak vypada. ma to 23MB tak si to muzes stahnout. jen me zarazi, ze kdyz ti uz proslo rukama 9 ruznych offroad motorek porad nedokazes pochopit rozdil mezi Uzivatelskym a Servisnim manualem. ja po tobe chci neco podobneho na ten cinsky peklostroj, nemusis nic scanovat, staci adresa kde si to muzu stahnout.
pokud nic takoveho firma zpracovano nema, jedna se o klasicky cinsky ristup k jejich vyrobkum - pouzivat dokud to funguje, potom zahodit a koupit novy. nejaka podpora majitelum starsich modelu a vyroba ND usch utopie pro zaostale zakazniky.

Turke napsal(a):

....treba se to prodava v nemecku ve francii brazilii rusku usa a tak dal a navic, v cr neprodava jenom pan vizinger, ale dalsi 4 lide:)

tak uz sem konecne nahod ty adresy kde ti germani, frantici, brazilci, rusove, a-tak-dalove objednavaji ND. uz to tu po tobe chci 2dny a porad nic.
nebo to nakonec bude vypadat tak ze ti cinani zkonstruovaly "perpetum mobile" a provozuje ho superman krizeny s robocopem ktery najede 500mth za rok, bez oprav a bez nehod  gp 

hele ja to nevim a ani me to zatim nezajima, naco si budu delat praci a hledat to kdyz to funguje v cesku, az to tu prestane fungovat, zacnu to resit a2 

#378 14.10.2012 22:35:10

Turke
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

Turke napsal(a):

kick-start napsal(a):

Turke napsal(a):

Turke napsal(a):

Turke napsal(a):

hele ja to nevim a ani me to zatim nezajima, naco si budu delat praci a hledat to kdyz to funguje v cesku, az to tu prestane fungovat, zacnu to resit a2 

ale to je kdyby:D

#379 14.10.2012 22:35:41

motoline.cz
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 40
Tel: 724938355
10 1

Turke napsal(a):

motoline.cz napsal(a):

dik:D jsem a budu zastancem, dneksa koncila soutez o rmz 450 od rockstaru, ja i kdybych ji vyhral, tak bych ji prodal a koupil bych jeste jednu vv mx a druhou bych mel na trenovani:)

no bodejť, to by bylo vůbec nejlepší rozhodnutí, jaké bys moh udělat  usch 

Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.

#380 14.10.2012 22:37:48

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
18 3

kick-start:
provozuje ho superman krizeny s robocopem ktery najede 500mth za rok, bez oprav a bez nehod   
Řečeno opravdu výstižně ano  usch 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů