INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dýšina
- Motorka: VV mx 450
- Věk: 20
- Tel: V provozu
0 1
Re: Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse
Jak tady nekdo pise, dat nekomu motorku na testovani, to je uplnej nesmysl, jdete do ktm a at vam daji na doma motorku na testovani, myslim ze nedaji:D nemyslim si, ze by chtel dovozce vyhodit 100tis, aby se na ni nekdo povozil a stejne rek, ze je to sracka, kdo je proti tomu zaujatej, tak bude porad.. jinak stema origo a neogio vecma, to je kravina co tu pisou lidi, ze se musi vsechno vymenit, kazdej si da na motorku co mu vyhovuje a hlavne co se mu libi. Ja mam na motorce vyfuk creptus jiny gripy. chstam se dat vetsi kotouc, jeste cekam na adapter a polepy, jinka vsechno serie. Jinak nekdo se ptal kolik stoji ladeny vyfuk a od kud je jeho puvod, vyfuk se svodem vyradi ceska firma creptus, vyfuk je delan na brzde a je udelanej motorce na miru, cena vyfuku koncovka + svod 8tis je cely nerezovy. Nekdo taky psal, ze jestli existuje sada trisek, ano ovsem se existuje
- Mar_o-46
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR400
0 0
Přesně tak, bydyšot má pravdu. Ta cena na alibabě neobsahuje zdaleka všechno. Navíc, na alibabě je prodejců(nekvalitních, podvodníků) jak máku, nemůžete najít toho nejlevnějšího a myslet si, že by vše bylo ok. Proto si myslím, že cena (resp. marže) u toho importéra je v pořádku. Otázkou je samozřejmě, jak porazit s čínou konkurenci
Full Gass
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Bruca(honzo): uz se tesim na vykend, muzeme to v sobotu protahnout i do jinina na trat a zajezdit i tam:)
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Tak cina uz konkurenci porazi:D to slysite neradi, ja vim:D
- Vencam666
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: sever Čech
- Motorka: Yzf450, rmz 250
- Věk: 46
- Tel: Přenosný
0 0
Turke:
Já snad do toho Jínína v sobotu pojedu
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
proc budes jezdit, kdyz je to cinska sracka, to ti ani nestoji za to ne?
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
venca, tak mi dej cislo a sejdem se tam:)
- Vencam666
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: sever Čech
- Motorka: Yzf450, rmz 250
- Věk: 46
- Tel: Přenosný
0 0
Turke napsal(a):proc budes jezdit, kdyz je to cinska sracka, to ti ani nestoji za to ne?
Nikdy!!!! jsem neřekl že to je sračka nebo cokoli jíného. Jínín nebo Stříbro jsem navrhoval a ty jsi nechtěl. Napíšu po zítřejší konrole u doktora.
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Tahle diskuze mi v jednej veci stve, ja vim, ze motorka je dobra a budu se tady s vama porad hadat s lidma ktery motorku pomalu nevidel ani nazivo, natoz na nejakych zavodech
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
to mozna ne, ale komentare typu, na motorce neni nic serioveho atd, to naznacujou. Nekdo to psal a ne jednou, ze motorka co jezdi zavody neni seriova.
- Brůča
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeň
- Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
- Věk: 51
- Tel: funkční
0 0
Myslím, že zajet na trať by nemusel být špatný nápad. Já jsem sice absolutní asfaltomr..l, ale docela bych si poslechl i názory z druhé strany - t.j. od lidí, co jezdí hlavně motokrossové tratě. Jestli by měli zájem a dorazili - když mají obavu, že testování přes oficiálního prodejce by bylo o výměně všech dílů za značkové a napasování do čínské kamufláže - jak tady někdo chytře napsal - měl by možnost se svést na motorce, která má najeto cca 3000km a na seriových věcech. Ale jak se dnes říká, kdo chce pít, bílou hůl si vždy najde Takže kdo chce, čas si najde a bude mít možnost se povozit na rok jeté motorce bez zásahu prodejce.
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
na motorce bylo delany akorat prepakovani, ale to bylo moji chybou, vyrezly lozisla jehlickove, ale to vyrezne i na japonsky, taky nova retezovka, ale to je bezny spotrebni material:) Jinak na motorce mam najeto 2300km, ale vsechno v terenu, enduro, ze za hodinu najedete 5 km a pod.. takze kdyz si to spocitam, tak motorka ma najeto nejakych 110-120mth
Editoval Turke (14.10.2012 17:42:26)
- Brůča
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeň
- Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
- Věk: 51
- Tel: funkční
0 0
Raduz TT600r:
Navíc nějak blízko pana Vojty. Dojeď na sraz - jinak neuvěřím
Co asi starosta očekával? Prodej tohoto specifického motocyklu bude zřejmě nejrozšířenější v okolí pana Vojty.........někdo ale toto má problém pochopit a očekával největší prodej v okolí Olomouce A nějak mě zůstal utajen smysl návštěvy srazu jen pro důvod, přesvědčovat nedůvěřivce. Tady teď vznikla spontánní nabídka dvacetiletého kluka, že nedůvěřivcům půjčí na svezení svojí motorku, aby mohli objektivně něco pravdivého o ní napsat...................původně jsme se domluvili my dva - protože mě svezení na tomto stroji zajímá - a zbytek má možnost se připojit. A ani já nebudu nic hodnotit bez zkoušky..........a jestli bude brán můj názor jako objektivní, nebo zkreslený - je mě absolutně jedno. Na tento stroj si jedu udělat názor svůj vlastní, a bude jen na mě, jestli se o něj s vámi podělím.
Ano, jsem také blízko pana Vojty (to pro sebe chápu jako plus - servis a díly), jsem opravdu hobík a jak jezdím pár lidí tady na fóru ví (klidně mohou poreferovat - nejsem ješita a vím, jak jsem na tom), vzhledem k ceně dílů mě také překvapila vyšší cena stroje atd, atd.
Ale třeba jsem si zjišťoval, co se změnilo pro model 13. A je toho opravdu více, než je navýšení prodejní ceny o cca 4000Kč. To jen pro rýpaly, kterým se zdá divná cena - úprava převodovky, zesílení vidlic, silnější špice v kolech, karburátor Kehin, otevřený výfuk a drapáky v ceně. Ostatní si tu práci nedají.............zato ale mají zaručené informace Asi něco zaslechli u
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Navrc: Ta myšlenka dovízt si to sám byl opravdu poměrně jalovej nápad.  Kamrád taky vozil zboží z číny ve většim množství. Když tam neměl člověka, který asistoval při nakládce kontejneru, tak mu přišla půlka věcí na pytel. Každej (aspoň co vím) co něco vozí ve většim od čongů, tam má svoje lidi, kteří maj na starosti právě kontrolovat co se odesílá a v jaký kvalitě, jinak by tě ojebali hned. Tomu kámošovi se tam dokonce kolega na trvalo odstěhoval a žil tam. Doprava samozřejmě taky nebude zadarmo jako z DX atd. Prostě pokud v tom člověk neumí alespoň trochu chodit, tak by sis celkejm jistě zle naběhl.
Dej koním pít...
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
No to je emocí najednou. Dělá se tu účet bez hostinského. Ale svědčí to o tom, že hodně lidí tu je srdcařů a nemají rádi, když se kolem motorek maže med kolem huby, jak se říká. Motorku jsem neviděl. Jsem starý člověk a nevěřím novotám. Pro mne není rozhodující, jak se stroj chová při jednom, dvěma, třech závodech nebo jedné projížďce. Sázím na prověřené. Nechci po KTM, aby mi půjčila motorku. Občas něco přečtu, občas něco vyposlechnu. Ukládám a vyhodnocuju. Věřím na tradici, na to co uklážou léta provozu, na zkušenosti........ To platí nejen o výrobci, ale i o dovozci a prodejci.
Jakákoliv přehnaná chvála (moje babička říkávála, že dobré zboží se chválí samo) na jakýkoliv výrobek u mne vzbuzuje podezření. To samé exkluzivní nabídky, kdy cena je "jen pro mne" snížena o 50 a více procent. To je prostě lež nebo podvod.
Takže za mne tento stroj si asi dlouho a dlouho nekoupím i když nevím, jestli je nebo není pro mne dobrý.
Editoval Vlk (14.10.2012 18:11:24)
život je pes a my jsme jeho patníky
- Turke
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
nikdo nerika, ze stroj mate kupovat, jen si branim svoji znacku, jako skoro kazdej clovek:)
|