Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Sestavení centálu

#1 04.09.2012 20:01:33

Sestavení centálu

Zdravicko par tlumicu jsem uz uspesne zrepasoval,nicmene nyni jsem si neudelal foto tesne po rozebrani a zadrhel je na svete....mensi kix --- mrknete na fotky, http://davenem.rajce.idnes.cz/Nova_slozka .Repasuji central marzocchi,sehnal jsem veskere gumove casti nove,slozil -doufam- spravne ,dle logiky .Nicmene ,jednim si nejsem vubec jisty ---ta tlusta vymezovaci stribrna podlozka,ktera je nalevo od zlate mosazne casti ....je vetsi nez prumer tycky.A nejsem si presne jisty jeji orientaci,jestli kuzelovitym sesikmenim dolu,nebo nahoru.

Dalsi kix je v Okrouzku na te mosazne zlate casti.Ta cast je hlavni tlumici zalezitost,vnitrek izoluje tycku od prosaknuti,okrouzek stenu ,,valce´´ .Nicmene----resim stale,jak ho UCHYTIT na tu mosaznou cast.Ma sice svoji ,,drazku´´,ale nedrzi v ni moc pevne.Cili kdyz vse slozim,takpri pohynu pistnice DOLU okrouzek samozrejme sjede a pak to netesni.

Logicky me napadlo,ze kdybych to cele slozil tak,aby pistnice byla maximalne vytahnuta,nalil bych olej,odvzdusnil,natlakoval externi nadobku....tak by byl uvnitr tlak,ktery by na Okrouzek tlacil,tudiz by nemel takovou tendenci vypadnout.Je to tak,nebo mi nejaky postup unikl? ....Pokusit se ho do drazky nejak ,,nalepit´´?

Poradte prosim  smile 

#2 04.09.2012 22:16:12

Re: Sestavení centálu

Nikdo nevi? mad 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů