|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Zvuky u spojky na Husqvarně#1 09.08.2012 17:12:43
Zvuky u spojky na HusqvarněZdravím vás, řeším teď na Husqvarně SM610 r.v.99 podivné zvuky, které vycházejí zřejmě od spojky, na volnoběh jako by cinkání a za jízdy je to samozřejmě hlasitější. Jako by něco naráželo do toho pravého krytu. Při výměně oleje jsem přes nalévací otvor nahmatal spojkový koš a zdá se mi, že má nějaké vůle. Ten by měl být přece napevno a neměl by se pohybovat, ne? offline #2 09.08.2012 19:33:20
Re: Zvuky u spojky na HusqvarněNení nic snadnějšího než víko spojky sundat a kouknout na to a jestli nechceš utrácet za těsnění tak opatrně. Jen mi není jasný jak kontroluješ resp. čistíš kovový sítko co je pod tím víkem. Dlabeš na to co. Pak každej nadává že je to krám až se to podělá. Jinak vůle tam opravdu nemá co dělat. offline #3 09.08.2012 20:39:56
Re: Zvuky u spojky na Husqvarnějarakinc: Myslíš kovový sítko, které se kontroluje a čistí při výměně oleje, co je na druhé straně motoru než je spojka? offline #4 10.08.2012 00:17:40
Re: Zvuky u spojky na HusqvarněOno je ještě jedno pod víkem spojky a jelikož spoustě lidí se víko nechce dávat dolů tak na to jebou. A až se sítko ucpe tak je to v háji. Přitom je to otázka dvaceti minut. Já bych vypustil olej odšrouboval těch pár šroubků víko poklepal gumovou paličkou dokud nepovolí a opatrně sundal abys nezničil těsnění. Pokud teda nemáš nový. A budeš vědět na čem seš. Pokud máš ještě nakopávačku tak neztratit podložky co sou pod víkem. Jen mi není jasný co by tam mohlo povolit. Ona spojka na 610 je poměrně bytelná. Leda že by povolila kontramatka na vymezování vůle spojky. Na druhým obrázku máš otvor s kanálky kde je to kovové sítko. offline #5 10.08.2012 06:24:40
Re: Zvuky u spojky na HusqvarněAhoj.Skus nastartovat motor a naprázno mačkat spojku.Je možné že máš povolenej celej spojkovej koš kterej při zmáčknutí vyjíždí do výka motoru.Pokud ti do motoru padá nachroupanej AL tak máš co čistit.V každém případě sundej ten spojkovej dekl jak radí jarakinc. #6 10.08.2012 08:45:44
Re: Zvuky u spojky na Husqvarnějarakinc: Super díky. Zkusím sundat to víko. O to druhém sítku jsem vůbec nevěděl. offline #7 10.08.2012 08:48:24
Re: Zvuky u spojky na Husqvarněbabaexc: Ahoj, právě že při vymáčknutí spojky na volnoběh se ten zvuk nemění. Jinak při výměně byl olej čistý a to sítko na levé straně bylo taky čisté. Sundám dekl a budu chytřejší. offline |