Prodám mýho oranžovýho mazla, 12 let starýho polozávoďáka KTM 660 SMC. Jediný civilní věci na tom jsou světla, techničák a klakson. Žádnej startér, žádná baterka, nebo spínačka na teplý klíčky. Prostě jen nakopávačka, která láme nárt a dekompresor, co odfukuje tak, až mi z toho cuká v trenkách. Motorka je motorově v top stavu, na jaře komplet rozhozená a všechno je jak nový. Rolny a vahadla jak nový, píst, všechno úžasný. Taky to tak jede, strašně to jede. Za tuhle sezonu sem najel asi 1300 kilometrů, takže nula nula nic jedna výměna oleje. Ten dělám po 1000– 1500 km. Nějakej tuning. Kola v komaxitu, padáky v osách kol, blástry Acerbis, laďák Sharon, teď k tomu mám ještě komplit nový polepy, který klidně přidám, a nějaký další věci. Lil sem do toho Castrol Racing 10W50, ale ne ten pančovanej, co dělaj Pšonkové. Kačena jede fakt moc pěkně, když si na to po měsící sednu a dám tomu za 2 a 3 napít, mam přední kolo u mraků a lehce se mi točí hlava jak na centrifůze. Na záda to de pořád. Taky je z toho nějak divně poskákaná přední guma a teď je to spíš o držku na tom jezdit, ale jestli máte sebevražedný sklony, je to moc vhodný. Jezdim slajky z okruhu, takže guma i s přezutim vychází na asi litr, což je poměrně přátelský. Možná doma najdu nějakou novou, kterou přidám. Motorka je fakt můj miláček, pravidělně si spolu povídáme a řešíme problémy všeho druhu. Nepotřebuju ji nutně prodat, mám jí vážně a upřímně rád, ale když přijede nějakej nevycákanej mladíček, co zbytečně nezrasí takovouhle starou raritu, pustim jí. Chci nějaký lehčí a fakt ostrý supermoto, tim že na to nemam moc čas, nevyplatí se mi tohle mít doma, když nenajedu ani jednu výměnu oleje. Můžem se asi i dohodnout na nějaký slevě, ale berte v potaz, že případně ty love potřebuju na nějaký jiný oranžový peklo. Určitě sem na něco zapomněl, takže v případě jakejchkoli dotazů piště mejly nebo zprávy, volejte fakt, když to bude hodně vážný, mám trochu paranoiu z lidí.. Dík a Ciao
Aprilia AR350,Dr 350,DR600,DR650SE,CR250,WR450F,KTM EXC 400 2007 a ted už jen Yamaha X660X asfaltomrd..
Prodám Dobrý den,nabízím motocross veterány dle Vašeho výběru,Honda cr500,Kawasaki kx 500,Ktm 500,Suzuki rm250,Husgwarna xc 500,Yamaha yz 250-480.Mota pocházejí z muzea motocrossu a jsou po velmi pečlivé a náročné renovaci.Preferuji osobní a slušné jednání.Na prodej jsou i Hondy Four 500-750.rok73.a jiné motocykly,Jawa250 r.36. atd.S prodejem nechvátám,tak žádám jen vážné zájemce.Děkuji.
l.jires Mobil: +420 777 203 371 Plzeň 4.1.2017
Editoval MotoDriver (07.01.2017 22:06:00)
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
Prodám Dobrý den,nabízím motocross veterány dle Vašeho výběru,Honda cr500,Kawasaki kx 500,Ktm 500,Suzuki rm250,Husgwarna xc 500,Yamaha yz 250-480.Mota pocházejí z muzea motocrossu a jsou po velmi pečlivé a náročné renovaci.Preferuji osobní a slušné jednání.Na prodej jsou i Hondy Four 500-750.rok73.a jiné motocykly,Jawa250 r.36. atd.S prodejem nechvátám,tak žádám jen vážné zájemce.Děkuji.