Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Jak jezdíte ???

#1 28.05.2012 13:49:07

FoXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 29
Tel: N6303i bezdotykáč =)
1 0

Jak jezdíte ???

Zdar pánové, možná budu za pitomce ale chci se zeptat jak jezdíte na motech??? Myšleno tak že nyní bych koncem týdne měl být komplet legal, řidičák, techničák. No a jde mi o to jak jezdit zda mít přidělanou SPZ jak má být třeba jako osvětlená nebo jak bych chtěl já jen jí na XR loupnout na blatník a hotovo. a dál si pohrávám s blinkrama, tak zda je tam vůbec dávat když je po prvním pádu stejně orvu. Jak jezdíte??? popřípadě klidně zašlete rady jak to udělat s blinkrama abych je neurval při prvním pádu. Předek je v poho protože tam jsou řidítky ale zadek mám dost strach. Navíc to vypadá nevábně dosti i vč osvětlení SPZ. Díky za názory

PS taky sem se chtěl zeptat jak to někteří děláte že máte malou spz ??? dá se nějak dosáhnout jí mít???

Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát...

#2 28.05.2012 13:52:55

Vojtas
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
Věk: 25
Tel: NokiaN8
7 0

Re: Jak jezdíte ???

jezdím komplet, SPZ i blinkry... na TTR to vypadá bez toho držáku na SPZ divně... navíc to funguje jako epesní blatníček.. blinkry taky neřeším, předek je v pohodě a zadek je docela taky dost schovanej za siluetou..
mám to tam všechno protože nemám vlastní auto a dopravuju se s ní i po městě...

Baseball, basketball and football...
....all require one ball...
...ENDURO REQUIRES TWO!!!

#3 28.05.2012 13:57:41

MaxTTR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 450 Racing
Věk: 35
2 1

FoXR:
Blinkry mam sundane (pri prejezdech mavam rukama), davam je jen kdyz jedu na technickou, znacku mam udelanou plastovou (plastova je sice nanic, ale lepsi nez zadna), plechovou davam opet jen na technickou nebo kdyz jedu do ciziny ... takze asi tak

#4 28.05.2012 13:58:41

jiriktm
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kudlov
Motorka: KTM EXC 525
Věk: 43
10 0

Ta malá spz je vjetšinou z plastu (aspoň tady u nás) ogaři to používají na závodech.
ale viděl sem ju i lisovanou.

#5 28.05.2012 14:11:16

Motors
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vepřov
Motorka: WR250F
Věk: Víc než Ježíš
3 0

Podle mě když tě chytnou flojdiu s plastovou tak jako bys jel bez značky. Někde jsem viděl že místo klasických blinkrů v zadu mívají přidělané takové ty kapky. http://motoshop.miramoto.cz/cz/e-shop/2 … 3-par.html
Edit: písmenka

Editoval Motors (28.05.2012 14:11:58)

Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný a2 
Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu

#6 28.05.2012 14:21:11

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

V terénu očesané moto bez blinkrů, značek,krytu řetězu, malý podblatník.

#7 28.05.2012 14:54:19

skodavrs
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mělník
Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
Věk: 36
Tel: 777769755
4 0

vše zbytečné sundat. Spz mám doma v šuplíku. Jediné co vozím je tp a pojištění kdyby náhodu. Když tě policajti zastaví tak máš tak nebo tak problém.

#8 28.05.2012 15:15:44

grindcore69
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: morava
Motorka: Yamaha XT 600E, WR 450F, pincek
Tel: čiňan poškrabaná fólija, baterka na piču
3 0

Tak tak, vozim jen řidičák, TP a pojistku, jináč všecko pryč....a fízlum hlavně nezastavovat yes 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2665_c360_2012-05-06-14-15-34.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2665_2012-05-13_151510.jpg

Kill the fucking trends - Extreme enduro for extreme people

#9 28.05.2012 15:16:41

NoEnd
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: KTM lc8 ADV
Věk: 32
5 1

FoXR:

DO  terénu je nejlepší řešení mít doklady u sebe a SPZ doma. Jakmile tě chytnou s plastovou SPZ, máš problém. Ale jak tě chytí bez SPZ, můžeš říct, že jsi ji musel právě někde ztratit, že když jsi vyjížděl z domu, určitě na motorce ještě byla.

Editoval Noend (28.05.2012 15:17:10)

#10 28.05.2012 15:20:54

skodavrs
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mělník
Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
Věk: 36
Tel: 777769755
4 0

Noend napsal(a):

FoXR:

DO  terénu je nejlepší řešení mít doklady u sebe a SPZ doma. Jakmile tě chytnou s plastovou SPZ, máš problém. Ale jak tě chytí bez SPZ, můžeš říct, že jsi ji musel právě někde ztratit, že když jsi vyjížděl z domu, určitě na motorce ještě byla.

přesně tak, žádná jiná než origo SPZ není povolená! To že nemáš blinkry a zrcátko ti nejspíš projde a SPZ jsem musel před chvílí někde ztratit. Když ti budou chtít něco najít tak ti to najdou vždy, ale lepší je opravdu nezastavovat a ztratit se někde v lese. TP a pojistku vozím jen kdyby došlo náhodou k nějaké nehodě na silnici, tak máš alespoň něco.

#11 28.05.2012 15:26:17

Endurko
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Častolovice-Rychnov n. Kněžnou
Motorka: kawa kx250f 016"
Věk: 26
2 0

Jezdím taky s techničákem, pojistkou a řidičákem, bez blinkru, bez zrcátek ale SPZ a osvětlení mám wink , je vždycky špinavá od bahna tak, aby nebyla čitelná - wink samozřejmě nezastavovat.. Když náhodou někde nevyhnutelně zastaví , tak je lepší mít spz špinavou nečitelnou a než mít malou plastovou, nebo žádnou..
SPZ pak před policií očistíš, a argumenty proč ji máš v provozu špinavou se už najdou, o řidičák to není ;-)  

Editoval Endurko (28.05.2012 15:53:20)

#12 28.05.2012 15:38:15

BOLDA
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Bučovice
Motorka: KTM EXC 250
2 0

Já mám všechno akorát bez zrcátek. Mlátím sebou a všechno drží.  big_smile 

#13 28.05.2012 16:01:19

Solňa
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Trhová Kamenice
Motorka: KTM EXC 200
Věk: Čtvrt století
0 0

Já na XR nemám blinkry, zrcátka, ani další přebytečný věci, ale mám to napsaný ve velkym techničáku že to mít nemusim a vozim v batohu jeho oskenovanou kopii právě těhle věcí, v baťohu mám i spz a kdyby se jim čirou náhodou povedlo mě zastavit, tak řeknu, že jsem ji už 2x ztratil a dal jsem si ji raději do baťohu, vyndávám ji jen na delší přejezdy k jiným offmoťákům (mám takovej nasunovací držák spz). Doklady jsou samozřejmostí

Neříkej hop, když neskáčeš

#14 28.05.2012 16:28:55

Wiblyz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rakovník
Motorka: TT600S
Věk: 37
Tel: 911 ( chtějte kapitána Kolečka )
1 0

Ja jezdim komplet, protoze masinu pouzivam tak nejak univerzalne, V terenu to odnasej nejvic akorat zrcatka, sem tam se ulomi blikna, ale nic, co by nezvladla cerna elektrikarska paska.

Solňa napsal(a):

Já na XR nemám blinkry, zrcátka, ani další přebytečný věci, ale mám to napsaný ve velkym techničáku že to mít nemusim a vozim v batohu jeho oskenovanou kopii právě těhle věcí.....

Na to neni v beznym provozu na verejnejch komunikacich zadna vyjimka. Proste to mit musis a v TP muzes mit psany co chces, to te z toho urcite nevyclenuje. Nehlede na to, ze oskenovat, upravit velkej TP a vozit "jakoby" jeho kopii . to muze udelat kazdej, ale dobry to je tak maximalne abys mel papir, kdyby se ti chtelo.

Uz te nekdy takhle staveli a doslo na tohle reseni?

Větev ti neublíží, když ji před tebou nikdo nenatáhne.

#15 28.05.2012 17:51:43

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Blinkry do terénu fakt nejdou, pokud začneš opravdu jezdit terén a tratě, tak o ně přijdeš, já ztratil jeden, objednal jsem novej, ale než dorazil, tak jsem ztratil i ten druhej, tak jsem se na to vyprdnul a jezdím bez. Nevozím sebou nic, jen telefon a prachy, kdybych někde zůstal ležet, nebo se něco semlelo. Max mi můžou dát pokutu.

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#16 28.05.2012 18:37:50

petan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Praha - západ
Motorka: *** KTM 690 ***
Věk: mládí v prd... do důchodu daleko
1 0

Kvůli malý SPZ na mě policajti udělali zátah jak v americkým filmu  vyk! 
Zablokovali mi cestu a nesměl jsem ani slézt z motorky do doby než jí prolustrovali  ou2  Strašily pokutou až 30.000,- za falšování. Nakonec jsem to ukecal - protože jeden cajt byl motorkář a SPZ má prý pod blatníkem na stojato  ano 

takže vozím všechno, sklápěcí zrcaátko, SPZ řádně zašpiněnou, a blinkry taky. Osvětlení SPZ je v mým případě neřešitelný problém

Vem za ní

#17 28.05.2012 19:08:43

dudydrz
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xtrainer 300
Věk: 38
Tel: 725311272
2 1

každý má jiný názor prt.každý jezdí jinaknež se to začlo řešit mělo se vyjasnit kde chce vůbec jezdit nenapsal totiž ani jestli po silnici nebo v lese nebo v hlubokým lese(třeba jak kocábov usch )nebo tak nějak obojí.jestli bude motku na vyjíždky vozit na vozíku nebo po ose atd.atd.pro každý toto ježdění jsou jiná pravidla.v podstatě mají pravdu všichni(až na ty různé nahražky origo SPZ to je nesmysl)a dá se podle těchto názorů pěkně poznat kdo kde jezdí.a vsadím pár beer že tak za týden se zde bude ptát jaký gumy a zase bude hodně názorů a všechny v podstatě pravdivý

Editoval dudydrz (28.05.2012 19:12:23)

#18 28.05.2012 20:52:23

Leorim
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jaroměřice nad Rokytnou
Motorka: TT600R
Věk: 25
Tel: Nokia x6
4 0

já jsem míval na ttrkk spz z pincka takovou tu malou jak kdysi bejvala lol -když jsem ještě neměl řidičák tak jsem si říkal že když mě někdo uvidí tak nebude hned volat flojdy že po silnici jede někdo bez značky jezdil jsem tak od 18 let než jsem si udělal papiry cool 

#19 28.05.2012 21:30:14

Solňa
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Trhová Kamenice
Motorka: KTM EXC 200
Věk: Čtvrt století
0 0

Zatím jsem měl štěstí a nestavili mě, každopádně když je někde vidim, provizorně jedu oklikou, jinak když jsem na STK ukázal techničák s těma vyjímkama, tak mi to nejdřív taky nechtěli dál, ale nakonec dali, že si nevědí rady, pochybuju tedy, že by si s tim nějací páni policajti rady věděli a zkoumali to

Neříkej hop, když neskáčeš

#20 28.05.2012 21:48:51

BIGR
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XR 400R
2 0

Solňa napsal(a):

Já na XR nemám blinkry, zrcátka, ani další přebytečný věci, ale mám to napsaný ve velkym techničáku že to mít nemusim a vozim v batohu jeho oskenovanou kopii právě těhle věcí, v baťohu mám i spz a kdyby se jim čirou náhodou povedlo mě zastavit, tak řeknu, že jsem ji už 2x ztratil a dal jsem si ji raději do baťohu, vyndávám ji jen na delší přejezdy k jiným offmoťákům (mám takovej nasunovací držák spz). Doklady jsou samozřejmostí

A četl jsi vyjímky pořádně? Já tam mám napsáno,že je moto určeno pouze ke sportovním účelům a na silnici může pouze když přejíždí mezi enduro sekcemi při závodech. Taky se stává,že to máš i napsaný i v malim TP a to je pak voda na mlejn policajtům...  wink 
Jinak já vozím komplet papíry,mobil,peníze. Moto bez blinkrů,sklápěcí zrcátko a SPZ.

Editoval BIGR (28.05.2012 21:50:22)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů