Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

elektrika xt 600 nedá jiskru a cdi shořela

#1 15.05.2012 09:35:17

novatio
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: kunín
Motorka: yamaha xt 600/43f
Věk: 25
Tel: 732313528
0 0

elektrika xt 600 nedá jiskru a cdi shořela

zdravím vási ,chci poprosit o radu ohledně elktriky na xt 600/43f mám problém.
Na jaře jsem nahodil baterku a na levou stranu baterky jdou dva černé dráty , na pravou stranu jeden drát červený bylo šero a já zapojil na levo černý a na pravo taky černý červený jsem nezapojil byl zapadlý.
Pak jsem to chtěl nahodit a zakouřilo se z jednotky takže jednotka je v háji.Sehnaljsem druhou jednotku zapojil to tak jak to má být a shořela taky , mišák mi říkal že to bude snímač otáček asi bude spálený a původní jednotka nebyla originální tak nevím co s tím neháže jiskru a v elektrice mám guláš .Našel by se někdo kdo by mi poradil , popř. moto spravil jsem z nového jičína motorku bych dovezl

s pozdravem novatio

#2 15.05.2012 20:26:08

Mišák ttr600
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
Věk: 31
19 1

Re: elektrika xt 600 nedá jiskru a cdi shořela

Dával sem ti schéma.Teď zaáleží,jestli jsi dal červený drát na + a černý na-. Poroměřil jsi zapaloko?hodnoty odporu sem ti taky poslal.měl si to zapalko sundaný.Nebo jsou někde předřený dráty a jde to do zkratu(ve svazku).Sundat izolačku z drátu a překontroluj to.Máš pojistku na drátě +pólu baterie?Mezi baterkou a spínačkou.

Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.

#3 01.04.2014 09:38:37

Re: elektrika xt 600 nedá jiskru a cdi shořela

Mišák ttr600:

Cus, mám xt 600 rám 43f a motor 2kf a mám kompletně vytrhanou el. vedou mi dráty jen z motoru, regulátoru a cdi, moto dříve jezdilo, nyní nevim jak zapojit el zpět a žádný el planek nesedí s barvama ani kabelama, nevíš kde bych sehnal el plánek prosím?

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů