Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

AJP PR5 - Reinkarnace XR250?

#801 14.06.2016 06:32:34

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?

jopr:  lol  pěkně jsi jí odložil  lol  to mumlání znám mám to stejně  usch 

#802 14.06.2016 08:19:21

AJP FANS CZ
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: AJP PR5 2015, AJP PR5 2016, Gas Gas TXT 280
Věk: mladý
Web
3 4

jopr:
 big_smile  big_smile Beru zpět, hlášky dobrý! big_smile Manželka bude ráda big_smile 
Pohoda kadlačka projížďka, líbila se mi ta otočka v potoce a šutry v potoce, který by nedali ani kluci na PEHu  big_smile   ano . Skoro si řikám, jestli by to nechtělo už oranžovou, to AJP už vyloženě nestíhá a hlavně by ti to otevřelo oči a zdolal jsi tohle vše za poloviční čas  big_smile  Sám časem poznáš, jak se teď v některých místech trápíš a jiná by tě vyvezla  big_smile 

Alles ist Frage der Technik
http://www.youtube.com/ajpfanscz

#803 14.06.2016 08:22:17

AJP FANS CZ napsal(a):

jopr:
 big_smile  big_smile Beru zpět, hlášky dobrý! big_smile Manželka bude ráda big_smile 
Pohoda kadlačka projížďka, líbila se mi ta otočka v potoce a šutry v potoce, který by nedali ani kluci na PEHu  big_smile   ano . Skoro si řikám, jestli by to nechtělo už oranžovou, to AJP už vyloženě nestíhá a hlavně by ti to otevřelo oči a zdolal jsi tohle vše za poloviční čas  big_smile  Sám časem poznáš, jak se teď v některých místech trápíš a jiná by tě vyvezla  big_smile 

No hlavne mu nic nedoporucuj nerad....nebo by jezdil jako ty a honil zajice jeste par let po louce  lol  wink 

#804 14.06.2016 08:46:13

AJP FANS CZ napsal(a):

xfany: big_smile. A hlavně srnky big_smile. Koukáš dalekohledem, co a jak kde jezdim, máš koukám dobrou optiku, že to víš naprosto přesně big_smile 
Tak co bys teda Joprovi řekl? AJP je vergl, to víme všichni a do začátku měl koupit něco silnějšího a extrémějšího, protože tohle je krám a na tohle vůbec není... Poraď Fando nějaký moudro teda 😄 máš jich plný rukáv určitě, co bychom bez tvých všeznalostí dělali. 😄

Dalekohled mam, musim je soucast vybavy kapitana, ale radsi jim juknu na ty srnky kolem vody nez na tebe. Tebe vidim jak se tu videama atd. prezentujes dlouhe roky sam preci a jopr bude mit zachvilku vic odzito v terenu jak ty, a take si vsimni bleskurychleho posunu od louky do terenu a je videt ze po zadnim nema potrebu jezdit a rozhodne nestraci cas ano 
Silnej kram sem tu nikdy nedoporucoval......
Za me super, ale to bude tim ze to nejni posera a videl  ano 
Ted nam odprezentuj neco sveho ze s tvych sahodlouhych zkusenosti a stravenych km v terenu, to tu nesmi chybet!!!  wink  ano  

#805 14.06.2016 09:06:21

AJP FANS CZ napsal(a):

xfany: teda Fráňo, klobouk dolů, jak všechno víš, dokonce i to co pravda není  lol   lol Ale tys neomylný, tys zaručená 100% pure pravda a nejpovolanější z nejpovolanějších  ano 
Takže si mám brát teď z Jopra příklad? Ok, když to řekl sám velký Fanda 😄 balim kufry a jedu k němu na přeškolení   big_smile 

Jopre, kolik bereš za enduro lekce? big_smile

Vim co jsi tu napsal a odprezentoval to staci k te 100% pravde  ano 
Jiste take vis jako studovany ze nikdo nejni neomylny, a taky uz vis ze se s omylem lidi perou kazdej jinak  lol 

Priklad si z nikoho neber bud svuj a nikam nejezdi nemas preci cas a je to daleko a mozna se jeste necejtis  wink 

#806 14.06.2016 09:16:34

AJP FANS CZ napsal(a):

xfany: Ámen  ano  big_smile 

ano2 

#807 14.06.2016 09:35:12

AJP FANS CZ napsal(a):

xfany: A mně se líbí, jak prostě ale všechno o mně víš, jak to děláš? big_smile Přesně víš, kde jsem byl a nebyl, co jsem viděl a neviděl, co jsem vyjel a nevyjel, jak jsem na tom atd...Soudíš dle videí akorát, nic jinýho big_smile Jopr za tebou byl 2x a hned ho bereš (přitom pár stránek zpět jsi z něho dělal největšího idiota, ale budiž), ale každý, kdo za tebou nechce přijet je prosté póvl.  big_smile  ano  Jojo, Franta rules 

P.S.: můj 200. příspěvek v hovnochatu  big_smile To dnes oslavím  beer 

Uz vejs sem kohokoliv zadal at mi ukaze ze jsem z nekoho delal idiota, jak vidis  sam po par radcich nevim o tobe zdaleka vse  lol  Ale uz vubec ne co delas kde jezdis a co jezdis-neprezentujes, preci to sem  nepises nejsi idiot  ano 
Prosim ukaz mi kde jsem prezentoval ze je nekdo povl kdyz nikam nekam nejede-kazdeho vec na co se vymluvi  a2 
Josef u me nebyl 2x ale byli jsme spolu jezdit 2x ty jsi byl s nim kolikrat?
Nikoho "hned neberu" jak pises precti si tu kauzu o jezdeni prosim vse od zacatku pozorne pak se do me obovej klidne ze jsem hajzl nebo cokoliv te napadne a jeste pridej nejakou tu urazku-narazku  co tu na "nas" nezaznela ano 

E zapomel jsem zdelit cislo prispevku....hovno chatu do ktereho ty hovna furt hrnu.

E Jen mi pripomen za co tu "bojujes" od vlozeni videa od Jopra diky, nejak si to musim srovnat   ano 

E nestiham po tobe cist co vse editujes aby se ti to dobre poslouchalo a ulevilo se ti "Jojo, Franta rules, to je vyrovanný člověk, který si nic nepotřebuje dokazovat a srážet někoho" 
Ano nepotrebuju, srazis se sam, pravdepodobne se tak podle projevu cejtis, srazenej, a bude hur svet je zlej ale to urcite poznas mas predsebou dlouhou cestu  ano 

Editoval xfany (14.06.2016 11:00:36)

#808 14.06.2016 09:39:21

AJP FANS CZ napsal(a):

xfany: A mně se líbí, jak prostě ale všechno o mně víš, jak to děláš? big_smile Přesně víš, kde jsem byl a nebyl, co jsem viděl a neviděl, co jsem vyjel a nevyjel, jak jsem na tom atd...Soudíš dle videí akorát, nic jinýho big_smile Videa kolikrát dost zkreslí a navíc jsem lepší video nevydal už nějaký ten pátek... smile Jopr za tebou byl 2x a hned ho bereš (přitom pár stránek zpět jsi z něho dělal největšího idiota a dal mu to pěkně sežrat  lol ), ale každý, kdo za tebou nechce přijet je prosté póvl.  big_smile  ano  Jojo, Franta rules, to je vyrovanný člověk, který si nic nepotřebuje dokazovat a srážet někoho  lol  ano 

P.S.: můj 200. příspěvek v hovnochatu  big_smile To dnes oslavím  beer 

Podle videí jde poznat dost, když si domyslíš, představíš, porovnáš úhly stromů ke stráni atd....jen mi tady něco uniklo, nebo nechápu, proč píšeš jako 15ti letá holka?  lol .....Celou dobu si tady lhal, byť třeba nevědomě a teď, když to "prasklo", tak kopeš kolem sebe? Postav se k tomu jako chlap a nechovej se jako vocas  ano 

#809 14.06.2016 09:55:39

AJP FANS CZ napsal(a):

enduroracer: nemám za co bojovat a ani proč. Bavím se tu lidma, kteří se vidí ve svých očích, jak jsou dokonalí a jak dělají vše dobře a jak vlastně nikomu nic neřekli, nic neudělali, já nic, já muzikant smile
V poslední době jsem zase pár lidí poznal a čím dál víc vidím, kdo tu vlastně všechno je a směju se tomu big_smile

To je celkem pokrok, zabava predevsim  ano 

Jen mi prijdou prvni tve radky ze jsi se prave koukal do zrcadla a napsal jsi si to sem pro sebe aby jsi na to nikdy nezapomel  lol 

#810 14.06.2016 10:02:40

Janek videl a jel na AJP
Roxtedy videl a jel na AJP
xfany videl a jel na AJP
Sirr videl a jel na ajp

Pojd pridej nejake jmeno na ktere jsem zapomel ktere kydalo spinu na tu motorku a nevi ani co blaboli videli ji z valku a nemaj tu zkusenost aby mohli s toho vlaku posoudit

#811 14.06.2016 10:29:18

AJP FANS CZ napsal(a):

xfany: kydalo se to od vas, kdyz jste se na tom projeli sotva po louce (kdyz vubec), byly tu vyhroceny situace, ale vy porad vedeli nejlip a byla to 100% pure pravda, ikdyz tehdy jste na tom jeste nejeli (uplny zacatek fora a duvod, proc se tu tohle strhlo a ma to pres 130 stran), to jen pro uvod.

Jak tu Janek citoval pred chvilkou - co se tyce jizdnich vlastnosti a vseho - naprosto OK (zrovna ty jsi psal jaky je to krumpac, ze se na tom nic nenaucis, vergl... apod). Nebyt Jopra, tak jsi AJP taky nevidel nekde v akci a nejel na nem poradne. Proste vsechno vim, vsechno znam, jen co kouknu na obrazek na google.

Pak tu Sirr napise (taky par stran zpet), ze to AJP neni tak hrozny, jak se tu kydalo... A jako uz tak 70 stran pisu: je to hobby a ne na extremy a na to co je udelana, dela dobre a dosti lidem by stacila a mozna by na ni zvladli vic, nez na sve stavajici.

Skoda ze jsi slepej, jinak by jsi cetl ze jsem na moto jel....videl...a mel moznost na ni koukat ve sve studijni zidli v garazi.

Prosim dej ty jmena kdo kydal spinu a nevi o cem pise!!!
Nic nejni pure 100% pravda to vime...proto diskutujem i kdyz to nejni zrovna na tvoji urovni ale pod uroven.
Krumpac to je a za tim si stojim, krumpac je i moto na ktere soucasne jezdim,  ano motorka te urcite do prvopocatku nauci hodne....jako me tenkrat ČZ.

Prosim ukaz mi nejaky tvuj prispevek(po rozkliknuti teho profilu to uvidis) ktery se netyka AJP a ukaz kde jsi nekomu neco poradil navedl ukazal smer at to mohu okoukat jak se to dela, kdyz je nekdo chytrej a vsude byl a vsechno zna.....jako ja a ted si tam dopln nejakou nadavku, terej nic nevi a vi moc dobre ze to nevi nikdo.

#812 14.06.2016 10:34:38

xfany napsal(a):

Janek videl a jel na AJP
xfany videl a jel na AJP
Sirr videl a jel na ajp

Pojd pridej nejake jmeno na ktere jsem zapomel ktere kydalo spinu na tu motorku a nevi ani co blaboli videli ji z valku a nemaj tu zkusenost aby mohli s toho vlaku posoudit

Enduroracer  viděl a jel  na Ajp
Hoši, jezdecky nemám ani na jednoho z vás,  ale baví mě to.  Kdyby záleželo na mě, sedím na tom denně,  bohužel to nejde. Tahle válka asi nikdy neskončí a je mi úplně jedno, že tu ze mě děláte kokota atd. Chápu kluky co maj   KTM , Husabergy,  že  když sednou na Ajp , je to velký krok zpět,  už tu bylo napsáno snad všechno, proč ty stroje máme , tak proč to pořád řešíme. Jak psal Fanda, je to vývoj a každý si tím musí projít.

Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj

#813 14.06.2016 10:39:10

Od vlozeni jopr videa tu zase kydas hovna jenom ty....a je to proste moc videt Víťo, sam tu kazes kdo co jak ma psat a hlavne kdy a o cem, jak se chovat.
Kdyz se o tobe jen malinko opru stylem jakym jsi se snazil oprit ty v tvem komentu k videu jsi hned utocnej.....ale to ty preci nejsi....jsi Mirek Dusin, moudra sova, zkusenej kluk tak co blbnes??

#814 14.06.2016 10:42:29

jopr napsal(a):

xfany napsal(a):

Janek videl a jel na AJP
xfany videl a jel na AJP
Sirr videl a jel na ajp

Enduroracer  viděl a jel  na Ajp
Hoši, jezdecky nemám ani na jednoho z vás,  ale baví mě to.  Kdyby záleželo na mě, sedím na tom denně,  bohužel to nejde. Tahle válka asi nikdy neskončí a je mi úplně jedno, že tu ze mě děláte kokota atd. Chápu kluky co maj   KTM , Husabergy,  že  když sednou na Ajp , je to velký krok zpět,  už tu bylo napsáno snad všechno, proč ty stroje máme , tak proč to pořád řešíme. Jak psal Fanda, je to vývoj a každý si tím musí projít.

Vse se da nejak stravit, jen me sere to dokola omilane delate ze me kokota, prosim i tebe at mi vyjedes prispevek kdy s tebe delam kokota, diky a zdar  ano 

#815 14.06.2016 11:31:12

Joraell
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husky TC 250
Věk: 34
3 7

prosim i tebe at mi vyjedes prispevek kdy s tebe delam kokota, diky a zdar  ano 

To půjde dost těžko když máš na každej rok založenej novej účet  ano2 

Nekrmte toho Trolla !

#816 14.06.2016 11:35:36

Joraell napsal(a):

prosim i tebe at mi vyjedes prispevek kdy s tebe delam kokota, diky a zdar  ano 

To půjde dost těžko když máš na každej rok založenej novej účet  ano2 

Tak jo, zkusime to polopate lol  Jopr je tu par mesicu, ja tu mam stejnou dobu nick xfany. Pisem si v posledni dobe o jezdeni a to tady v tom vlaknu.
Furt to pujde pro tebe tezko dohledat ? Tak vychladni.....  a4 

#817 14.06.2016 11:39:25

Joraell
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husky TC 250
Věk: 34
3 7

xfany:

No tak nedělám si iluze že se tu určité přízpěvky běžně ztratí smile
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=13788&p=1
Tady třeba chybí docela dost stačí si přečíst pár přízpěvků a je jasné co se zase někam vytratilo. Takže o tomto tématu bych určitě taky nepochyboval.
Mimoto těch tvých 1000+ přízpěvků od začátku tohoto roku jsou jistě jen samé rady smile  Spíše je to tak, že když se do tebe někdo začne navážet, že ve všem děláš jen bordel, tak proletíš všechny témata přidáš nějakou tu radu a zvednutej palec aby se neřeklo a potom už si zase jedeš to svoje smile
Teď jsi zrovna měsíc v režimu "rádce" tak to zase všem píšeš " A co jste udělali vy !?" Ale když ještě chvilec vydržíš tak to srovnáš na  ano 12/12 ne .

Editoval Joraell (14.06.2016 11:45:31)

Nekrmte toho Trolla !

#818 14.06.2016 11:57:54

Joraell napsal(a):

xfany:

No tak nedělám si iluze že se tu určité přízpěvky běžně ztratí smile
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=13788&p=1
Tady třeba chybí docela dost stačí si přečíst pár přízpěvků a je jasné co se zase někam vytratilo. Takže o tomto tématu bych určitě taky nepochyboval.
Mimoto těch tvých 1000+ přízpěvků od začátku tohoto roku jsou jistě jen samé rady smile  Spíše je to tak, že když se do tebe někdo začne navážet, že ve všem děláš jen bordel, tak proletíš všechny témata přidáš nějakou tu radu a zvednutej palec aby se neřeklo a potom už si zase jedeš to svoje smile
Teď jsi zrovna měsíc v režimu "rádce" tak to zase všem píšeš " A co jste udělali vy !?" Ale když ještě chvilec vydržíš tak to srovnáš na  ano 12/12 ne .

Prosim najdi to o tech kokotech.....tim zacnem az skoncime muzem se vrhnout na to dalsi...nepreskakuj nemas to sam rad a uz vubec ne troling.
Proti straceni prispevku je jednoducha obrana a to je citace.......kdyz ani to nepomuze je jasny ze do toho hrabal nekdo kdo ma k tomu prava....a i to je tim nejvisim dohledatelne. A pri nejake rozepri urcite vedouci predlozi co jak bylo.

#819 14.06.2016 11:59:03

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Jediný, kdo tady vysloveně někomu řekl, že je k***t jsem byl já  a25 

http://media0.giphy.com/media/GCLlQnV7wzKLu/giphy.gif

#820 14.06.2016 12:41:30

xfany:

Fando, proč se rozčiluješ. Psal jsem děláte kokota ( množné číslo, nepamatuju si co, kdo o mě řekl přesně a nemám čas se tu šťourat ve starých příspěvcích). Dále jsem napsal atd. ( jako atd. urážky a abych tu nemusel vypisovat všechny, zjednodušil jsem to na kokota, ten se mi zdá super). Nikde jsem nepsal, že ty si mě nazval kokotem. A já překousnu dost věcí  ano 

Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů