INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
Brůča napsal(a):Pokusím se přeložit do srozumitelného to, co tady čtu.
Taky jsem nadněkterými stranami tématu přemýšlel a zkusím to přeložit. Vezmu to poetickou formou - jiný level, podobnost osob je čistě náhodná . Nazval jsem to:
Příběh opravdového člověka II
Nápad se mi zrodil v hlavě, začnu jezdit loukokros, vybrat strojek zvládnu hravě, na to já mám dobrý nos.
Přečetl jsem spoustu žvástů, co je dobré a co ne, že prý nic než „ostrou“, no samé kecy pitomé.
Měnit filtry, písty, ojnice, servis dělat na hodiny, to není nic pro pracanta a tátu od velké rodiny.
Prý se dá dost ušetřit, když se koupí ojetá, tohle může napsat janek, hlupák nebo popleta.
Ne a ne a ne, doma nebude žádná „ostrá“ kasička, já jsem chytrý chlapec a bude to nová portugalská kočička.
Excel, Reikon, Panasonic – samá skvělá součástka, s radostí jsem doma vytáh, kilo pade z prasátka.
Konečně už jezdím terén, točím, stříhám videa, na Jarvise jsem si posledně hrál, už sklízím první ovoce – je ze mě hlubokých louží král.
A tak hurá s holkou do světa, těším já se převelice, asfalt rally na PEHu zvládne prý i od Berousků opice.
Místní prý stejně jen chlastaj a jsou samé neřesti, na zadek si všichni sednou, až zjistí, kde mám práh bolesti.
Motorku mám suprovou, tělo v plné kondici, není žádný pochyb o tom, že budu jezdit na špici.
Ehm, ehm, chro chro, íá, nějak mi to nevyšlo, jak já to jen zaonačím, aby se na to nepřišlo?
Tohle svedu na tamto a tamto svedu na tohle, hlavně z toho nesmím vyjít, jako tele přitroublé.
O dalších svých eskapádách už psát radši nebudu, jedno ale už vím jistě – za výběr stroje měl bych si dát přes hubu.
Z portugalské kočičky je na dříví kůlnička, a přitom k tomu stačila jen jízdy v terénu chvilička.
Když na to celé v duchu vzpomenu, proč já jen věřil panu P – tomu vemenu.
Při myšlence na tu hrůzu se mi chce doslova zvracet, možná by bylo lepší potřetí v životě vykrvácet.
Janek napsal(a):Takže co je vlstně enduro?
no a tom to je .....ty si můžeš myslet, že to jediný správny fakt echt enduro musí být těžký jako prase, pliveš krev ,totálka vyřízený, motorky lítají vzduchem, tlačíš motku na kolenou, furt zvedáš...a když to tam není, tak to není enduro
tak to pak nechápu co jel letos jarvis na erzbergu, enduro to určitě nebylo ....podle toho jak vypadal v cíli a na trati, tak se vozil po polnačkách a lesních cestách, řídil jednou rukou a v druhé měl bagetu:)
Hugila napsal(a):Janek napsal(a):Takže co je vlstně enduro?
no a tom to je .....ty si můžeš myslet, že to jediný správny fakt echt enduro musí být těžký jako prase, pliveš krev ,totálka vyřízený, motorky lítají vzduchem, tlačíš motku na kolenou, furt zvedáš...a když to tam není, tak to není enduro
tak to pak nechápu co jel letos jarvis na erzbergu, enduro to určitě nebylo ....podle toho jak vypadal v cíli a na trati, tak se vozil po polnačkách a lesních cestách, řídil jednou rukou a v druhé měl bagetu:)
Rozhodně si nemyslím, že enduro je když moto lítá vzduchem, furt zvedat, tlačit na kolenou, plivat krev ... a nevím, proč mi to podsouváš. Ale jezdit enduro pro mě znamená, být připravený na to, že výše popsaný situace mohou přijít a umět se s tím vypořádat třeba i chytrostí/vychcaně . S Jarvisem souhlas, měl to jako vyjížďku na svý drážce, kterou dobře zná, dal svůj běžný standard, nepotřeboval nic navíc, a v cíli se bavil nad tím, jak se "návštěvníci" dřou ... a ještě jim ani nepotáhl
sirr napsal(a):xfany napsal(a):sirr napsal(a): xfany : Tak trochu usuzuje, že se otíráš o mé příspěvky v jiných vláknech..., Víš já sem-tam závodím MX, a nepotřebuju s tím machrovat .. Pár enduro motorek jsem měl, prodal je, protože byly pro mé užívání nedostatečné... Enduro motorky jsou vlastně MX stroje se sníženým výkonem a měkčím podvozkem. To že jezdím ve volném čase čumět po MX závodech, je sledování kámošů, se kterýma sem se v mládí řezal... To že kuci z MX berou Enduro jen jako trénink a vše vyhrajou, mluví otom kde enduro je...Pach,Romančík,Bartoš... To že ničíš přírodu a vozíš se nezávisle (bez závodních ambicí) po lese, by mělo být ve vlákně "planované vyjížďky... " a to že ostatní zesměšňuješ ve vlákně "osobní spory" ..., ničím totiž do vláken o MX nemáš čim přispět..ani o kvalitě stroje AJP
Hale Míro, kdyz mas den zajedes pekne MX v te halde jezdcu. To ze nemas s kym jezdit tam u vas enduro nemusis skryvat za kalamitu v prirode. Jen jsem reagoval na tvoje souhlasne palce od dalsiho jako ty.....vi kulove. Vono kdyz se sejda ta parta mx v depu taky nejni zadnej slagr co se tyka porovnavani sulinu.....machrovani a podobne....jen se sctim kazdej pere jinak a kazdej ty vymluvy pouziva jak se mu to hodi. Tady nikdo nemluvil o CC stylu ale o enduru....proto twm ty mx piloti nejsou. Bartos na ekr byl. A sam rika ze to proste nejni pro nej....ma rad soupereni na trati....akci a ne ject sam po lese pri klasicke soutezi nebo se snazit o splhani po skalach. Mej se pekne zavodniku
jak píšeš .. o zešměšnování a plácáním se po lese vím hovno. Nechápu, proč si své dojmy, co kdo kde vyjel a kdo né, na kolikrát atd...nepíšete ve vláknech proto určených "plánování společné vyjížďky" atd...
Ano vis ajeste neums cist. A pletes si nejakou pozici z ktere mi diktujes co a jak a kam psat. Tve dojmy ja treba nectu. Zkus to taky srabe
Janek:
Jo, jo fakt pěkný . Do mě kopej, jak chceš, ale nechápu proč někoho, kdo vkládá svůj čas a úsilí do nějakého projektu nazýváš vemenem. Slušnost by opravdu neuškodila, stačilo napsat. Když na to jen pomyslím, asi pány P postřílím. A nebo celé Streetmoto vystřílím. nebo devítkou vybílím. Já bych hlavně ve svém volnu trávil čas smysluplněji, než u pc. Měj se a nic ve zlém.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
xfany:
Fando sám si mi psal, ať se vyseru na elaboráty a nebo nereaguju a už to znova začíná, kvůli mě se tu hádáj dva tábory a úplně zbytečně. Budem řešit motorky.
jopr napsal(a):Janek:
Jo, jo fakt pěkný . Do mě kopej, jak chceš, ale nechápu proč někoho, kdo vkládá svůj čas a úsilí do nějakého projektu nazýváš vemenem. Slušnost by opravdu neuškodila, stačilo napsat. Když na to jen pomyslím, asi pány P postřílím. A nebo celé Streetmoto vystřílím. nebo devítkou vybílím. Já bych hlavně ve svém volnu trávil čas smysluplněji, než u pc. Měj se a nic ve zlém.
Doufal jsem, že máš práh nadsázky a humoru aspoň na půl cesty svýmu prahu bolesti Dělal jsem to na zakázku za peníze, psali mi z KTM, ať to nějak posunu, že sledují tuhle diskuzi a AJP jim kazí kšefty
Jinak co tohle? Nebylo by to lepší než AJP? http://www.tipmoto.com/motorky/ktm/3071 … =171067296
sirr napsal(a):xfany napsal(a):sirr napsal(a): jak píšeš .. o zešměšnování a plácáním se po lese vím hovno. Nechápu, proč si své dojmy, co kdo kde vyjel a kdo né, na kolikrát atd...nepíšete ve vláknech proto určených "plánování společné vyjížďky" atd...
Ano vis ajeste neums cist. A pletes si nejakou pozici z ktere mi diktujes co a jak a kam psat. Tve dojmy ja treba nectu. Zkus to taky srabe
Srabe? Pro me heslo ukazana plati, znamenaj vysledky..., to ze nekam davas fota jak se valis v lese, pro me znamena jen to, ze mas dost casu... Nekde jsem postreh, ze jsi byl pro plnou hubu kecu vyzvan na zavod Drapaku 2017, z cehos mlcky vycouval... :-), ale mordovat zacatecniky pred publikem, to ses kabrnak ...! Asi me ctes, kdyz vis do jamych vlaken pisu.. Vic nemam, neni to k tematu AJP
Srabe, nevim kam pises, jen tve dojmy nectu-nekomentuju.....dej dukaz ukazanou plati, dej dukaz ze se posmivam a ponizuju zvedam si ego. Ukaz mi s kym jsi za posledni dobu od tud travil cas neco mu ukazal, jinej kraj jinou trat, rekl jsi mu jak ma na te moto sedet kdyz jsi zkuseny MX rider. Nebo kdo ukazal tobe jak mas na te moto sedet a co delat, na jeho domaci MX trati. Ano vyza tu byla, ale je to proste tak, ze ja nejsem zavodni typ, jako nejni tip do lesa Sírr tak to pochop. Jen sem tam prijdes a pochcijes AJP furt stejne dokola, ja aspon ty co sem pisou a jezdi ajp videl a vidim co se rozklada. Pises mi a utocis jako bych te obvinoval ze si presne ten tip plna huba, 10min na trati a pak pulhodiny jist banan a chodit po depu a popijet regenerujici napoje. Dalsich 10 minut na trati mezi zacinajicima pilotama a prorazit pneu i s dusi a dalsi hodinu behas kdo ti pujci dusi do pneu, ale hlavne ze mas markyzu na dodavce s polepama MX team Suzuki Makita. Hodne zdaru a skvelich vysledku
jopr napsal(a):xfany:
Fando sám si mi psal, ať se vyseru na elaboráty a nebo nereaguju a už to znova začíná, kvůli mě se tu hádáj dva tábory a úplně zbytečně. Budem řešit motorky.
Mas recht, ale co nadelam....kdyz to ctu kam se to hrne
Janek:
Tak nadsázku mám, psal jsem, že basnička super, jen to jedno slovo si mohl řešit jinak. Koukám, ze tě bere můj práh, tak to můžeme někdy zkusit, nechat kousnout psa do předloktí a co vydržíš. Takhle jsem si vydělával prachy. Je toho víc, ale až soukromě Motorka pěkná, ale nejdřív musím zrasit Ajp, abych si to užil.
sirr napsal(a):xfany: To jak se o obouvas do ostatnich, zadny jiny dukaz nepotrebuje....furt se to opakuje.Prijde nekdo new, tak mu misite dat za vyucenou... ve vsech vlaknech, az jsi prirovnavan k Trolu :-) Na AJP chciju, proze je mi lito lidi kteri se napali, nebo muzou napalit! Jel jsem natom, a od te doby se nic nezmenilo....proto je to furt dokola, ta fakta nejsou v tve snusce hoven videt! Nikoho odtud (az na par vyjimek) osobne neznam, zajimam se hlavne o MX a jak muzes videt dle prispevku, ve vlaknech, mx tu je az na druhe koleji... O Mx vis hovno, tak radsi popotahuj sedla, to musim uznat ze ti jde..
Jenze spis vypada ze jsi ty Mirdo ten kterej si hraje na chytreho a mermomoci musi nekoho poucovat a obouvat a co kde a jak ma delat. Ja se jen bavim co bylo realne na zivo s kamosem s kterym jsem se potkal. O mx vim jen to co ty o enduru o kterem si tu pisem tak prosim bez do tech vlaken ktery ti yhovujou a kterym rozumis  Jednou jsi upadl v kopci na predvadece ajp a to je vse. Az venujes realnej nejakej cas klukum odsud stav se tu do vlakna a napis nam, budes totiz mit k tomu co ric Mej se a az tedy neco pronekoho realne odsud vytvoris taky te pochvalim a uznam ze ti to jde, mam pamatovaka
sirr napsal(a):...., ale mordovat zacatecniky pred publikem, to ses kabrnak ...
Ty woe přemýšlím, proč tedy na EKR ty začátečníci jezdí, když hned předem dostanou informaci, že dostanou za uši Krom toho videa z tuby znaj taky + historie tady ... každý ví, že je to kokot, trol .... ale proč tam teda lidi jezdí? Jsou úplně blbí, nebo je trol odchytává do sítí před jejich bydlišti .... ? Každý ví, že info z akce jede online, než se vydrbeš nahoru, fotka je na netu ... každý ví, že o tom bude v nějaký míře psát, hodnotit ... a furt tam jezdí, proč? Kdo přijede za tebou? Jakej zážitek jsi komu ty zprostředkoval? Kolik jezdců jsi vyfotil při jejich životním skoku (třeba dvoják na bubláka)?
Čím to asi bude ... nevíš chytrý Robine?
sirr napsal(a):xfany:
Fanousi, podobne jako jsi psal ty, nemas hodnost nato abys mi urcoval co,jak a kam mam psat ... Tve oblibene, otom prece diskuze je ne?? :-D Ja rozhodne jsem v zadnym kopci neupad, AJP pujcovali na MX trati, ne v lese... Taky se mej a zamysli se nadsebou, rozhodne nejsem jedinej, kdo te upozornuje na tve chovani ...
Ja ti jen doporucoval kdyz se ti to nelibi necti a je to na tobe kam mas lezt, ale ty stale poucujes kam co a jake tema kde a co psat, narozdil odemne Take se mej pekne zavodniku s vysledkama a zamysli se taktez nadsebou a vem tu "hrstku" co se jim neco nelibi a pozdravujte v
No nic pekne me stve ze se tu upne stratili ty udaje o najezdenych km ktery pro mnohe zkusene hodne napovi
sirr napsal(a):Janek, xfany: hosi sorac, nevedel jaky jste fundovany bejci, netusil nsem s kym mam tu cest, jak poradate enduro campy...., mozna by jste meli poradit Kuklikum,Tomanum a spol, trochu je poucit, jak to delaj na renolda.. Nehodlam a nemam cas s Vama hrat na slepou babu...
Super hobby
sirr napsal(a):Janek, xfany: hosi sorac, nevedel jaky jste fundovany bejci, netusil nsem s kym mam tu cest, jak poradate enduro campy...., mozna by jste meli poradit Kuklikum,Tomanum a spol, trochu je poucit, jak to delaj na renolda.. Nehodlam a nemam cas s Vama hrat na slepou babu...
Jsi v koncích, viď mistr super hobby, že ty se nevytahuješ o třídu výš a honíš si ego na slabších jezdcích. Tady budeš poučovat, jak se to má dělat
jopr napsal(a):Janek:
Tak nadsázku mám, psal jsem, že basnička super, jen to jedno slovo si mohl řešit jinak.
Koukám, ze tě bere můj práh, tak to můžeme někdy zkusit, nechat kousnout psa do předloktí a co vydržíš. Takhle jsem si vydělával prachy. Je toho víc, ale až soukromě
Motorka pěkná, ale nejdřív musím zrasit Ajp, abych si to užil.
Masakr kamo
|