INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?
WERDISKO napsal(a):xfany:
Já to myslel spíš tak, že prostě to co jezdíte vy,prostě není pro každýho a ne každej se do takovýho "stádia " dostane. Já se třeba na to rád podívám ,ale vím,že se takhle "daleko" nikdy nedostanu. Sem rád že jednou za 14dní někoho ukecám na pár hodin na kopce.Jenže s takovou se zasekávám na level hobby mrdal co se tu jezdí a dal pokrok není.Když už se jede něco těžšího , nestíhám já,většinou ale technika. Na to co sem měl zatím možnost potkat a jet,je úplně jedno ,jestli máš AJP ,free 350,exc,WR nebo Berga 550...90% se v tom loukokrosu držím.Až když přijde technická pasáž,kde v půlce kopce leží strom a po přeskočení se už nesbírá,nastavají problémy . Což se dá asi očekávat při 21 KW bez výkonové špičky. Edit: mám cca 4000km najeto, přesně ti to neřeknu ,mám už 14dní hajtru na servise
No vis co je na tom nejhorsi ze je fakt jedno na cem jedes Spis pujde o to jak dlouho na tom pojedes Nejhorsi je na tom to ze kazdej co tu pisem jedem strasnou plisen....ale tak nejak jedem....ty co jedou palici sem nepisou ...nemaj cas trenujou a pracujou
4 tis za rok ?
- WERDISKO
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Letovicko
- Motorka: Čínská mrdka 2pade
- Věk: 32
0 1
xfany:
Je tam nějakých 4200km od 03/2015 Nejdelší trip byl asi 77km za den jinak se šudláme po kopcích do 50km dopoledne/odpoledne.
Učím se pomalu,zato rychle padám ...
WERDISKO:
Tak si pozvi návštěvy, ty se seber a jeď na návštěvu, poznáš nový lidi, novej terén a budeš mít s kym jezdit...
WERDISKO napsal(a):xfany:
Je tam nějakých 4200km od 03/2015 Nejdelší trip byl asi 77km za den jinak se šudláme po kopcích do 50km dopoledne/odpoledne.
No tak to je dobrej prumer vono vic uz je proste obetovani casu na ukor jinejm vecem
AJPfans ma najeto kolem 3tis psal pak dal moto pryc a ted jede jinou novou....pocitam ze najede to same nebo take 4tis km za rok?
Vic majitelu sem nepise, to je skoda mohli by tema kilometrama neco prozradit o motorce
Hoždy:
Ale já vím, že jsem dostal za uši a klidně to rád absolvuju znovu. Hned ten den jsem to psal,že jsem dostal na prdel a fyzicky odrovnanej, ale pořád nechápu, jak jste přišli na to, že brečim. Že mi nikdo neporadí ( ikdyž mi tedy radili) atd. já už se v tom ztrácím, co tu bylo vše na mě nakydáno. Beru to ok, myslíš, že mě nesere, že se posrala motorka a nemohl jsem pokračovat. To že Fandovi na kopci říkám, ukaž mi cestu domu, tvl to je taková ta omáčka, aby byla prdel a že se kluci smáli a vy toho využijete k urážkám. Třeba u Janka to bylo super ( zatím nej vyjížďka). Pohodová, vysvětlil jak a kudy párkrát vyjel za mě, ale na konci už jsem si dovolil přejet pařez po zadním, nebo hromadu ( hromádku) klád. A nevím, ze by se tu psalo, že jsem srab a kokot.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
Jopr tohle je tema ajp.....tak se uz vyser na ty elaboraty a pojd nam rict co je z motorkou
- WERDISKO
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Letovicko
- Motorka: Čínská mrdka 2pade
- Věk: 32
0 1
xfany napsal(a):Jopr tohle je tema ajp.....tak se uz vyser na ty elaboraty a pojd nam rict co je z motorkou
Musí počkat na P z Plzně,až mu jí dojede v záruce opravit pak bude vědět víc...
Učím se pomalu,zato rychle padám ...
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
jopr napsal(a):Hoždy:
Ale já vím, že jsem dostal za uši a klidně to rád absolvuju znovu. Hned ten den jsem to psal,že jsem dostal na prdel a fyzicky odrovnanej, ale pořád nechápu, jak jste přišli na to, že brečim. Že mi nikdo neporadí ( ikdyž mi tedy radili) atd. já už se v tom ztrácím, co tu bylo vše na mě nakydáno. Beru to ok, myslíš, že mě nesere, že se posrala motorka a nemohl jsem pokračovat. To že Fandovi na kopci říkám, ukaž mi cestu domu, tvl to je taková ta omáčka, aby byla prdel a že se kluci smáli a vy toho využijete k urážkám. Třeba u Janka to bylo super ( zatím nej vyjížďka). Pohodová, vysvětlil jak a kudy párkrát vyjel za mě, ale na konci už jsem si dovolil přejet pařez po zadním, nebo hromadu ( hromádku) klád. A nevím, ze by se tu psalo, že jsem srab a kokot.
To co jsem psal nebylo myšleno konkrétně na tebe ale je to takovej globální problém - neproblém a prostě tyhle 2 skupiny lidí dohromady nedáš
WERDISKO napsal(a):xfany napsal(a):Jopr tohle je tema ajp.....tak se uz vyser na ty elaboraty a pojd nam rict co je z motorkou
Musí počkat na P z Plzně,až mu jí dojede v záruce opravit pak bude vědět víc...
Tak pockame
babaexc tak povez ty kolik jsi uz najel od novoty? Uz mas zajetej motor? Co ten zduchac jak se chova ve vedrech pri zatezi?
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
xfany:
mám 50mh bejvá mu horko ale zatim se nic nepodělalo.
xfany:
Vcera psal sms, já kokot to hned mažu, tak už si to nepamatuju, ale něco už udělali a dnes budou pokračovat a dá mi vědět.
Teď telefon, motorka v pátek ráno bude dovezena a vzpoměl jsem si, že mi kluci v neděli říkali, že mám tvrdé př. tlumiče, tak ještě udělá i ty .
sirr napsal(a):xfany napsal(a):Tak zase spolehlive funguje komentovat neco o cem nevis vubec nic.......treba ja se ted snazim jezdit na MX akce koukat za lajnou jak litaj strelci a hltat youtube ama sx atp. to je enduro
xfany : Tak trochu usuzuje, že se otíráš o mé příspěvky v jiných vláknech..., Víš já sem-tam závodím MX, a nepotřebuju s tím machrovat .. Pár enduro motorek jsem měl, prodal je, protože byly pro mé užívání nedostatečné... Enduro motorky jsou vlastně MX stroje se sníženým výkonem a měkčím podvozkem. To že jezdím ve volném čase čumět po MX závodech, je sledování kámošů, se kterýma sem se v mládí řezal... To že kuci z MX berou Enduro jen jako trénink a vše vyhrajou, mluví otom kde enduro je...Pach,Romančík,Bartoš... To že ničíš přírodu a vozíš se nezávisle (bez závodních ambicí) po lese, by mělo být ve vlákně "planované vyjížďky... " a to že ostatní zesměšňuješ ve vlákně "osobní spory" ..., ničím totiž do vláken o MX nemáš čim přispět..ani o kvalitě stroje AJP
Hale Míro, kdyz mas den zajedes pekne MX v te halde jezdcu. To ze nemas s kym jezdit tam u vas enduro nemusis skryvat za kalamitu v prirode. Jen jsem reagoval na tvoje souhlasne palce od dalsiho jako ty.....vi kulove. Vono kdyz se sejda ta parta mx v depu taky nejni zadnej slagr co se tyka porovnavani sulinu.....machrovani a podobne....jen se sctim kazdej pere jinak a kazdej ty vymluvy pouziva jak se mu to hodi. Tady nikdo nemluvil o CC stylu ale o enduru....proto twm ty mx piloti nejsou. Bartos na ekr byl. A sam rika ze to proste nejni pro nej....ma rad soupereni na trati....akci a ne ject sam po lese pri klasicke soutezi nebo se snazit o splhani po skalach. Mej se pekne zavodniku
Brůča napsal(a):Pokusím se přeložit do srozumitelného to, co tady čtu. Přijeďte ke mě na projížďku................pozvu si pár diváků, ukáži co jsem se naučil, pojedeme tudy, kde to mám již mnohokrát najeté a vím, že tam budou mít nemístní jezdci problém...............oni mě potom vychválí, že jedu pěkně, moje EGO se dotkne nebe a budu uspokojen. Když po pádu odejde spotřebák na jejich motorce, poukážeme na svojí motorku ze které nic při vyjížďce neupadlo a doporučíme koupi takového stroje. Tím se opět ujistíme, že jsme nejlepší a opět posílíme své EGO. Když se vyškrábeme efektně někam a víme, že to zas až tak na pohodu nebylo, vyhlásíme tento úsek za NO HELP ZONE a potencionální spolujezdec, který svým životním postojem či schopností ovládat motocykl sráží naše EGO (což je absolutně nepřípustná situace), ponechá na tomto úseku své síly. A tím se stal naší kořistí - vyhráli jsme a jsme NEJ.
Moc jsme se nesvezli, udělali jsme pár škod na motorkách, spousta drahých motohodin, občas úraz z přecenění sil a nesmyslného hecování..............ale to nevadí - budeme tomu říkat ENDURO.
Přesně , - ono kudy chceš jezdit, když někoho pozveš, než pečlivě najetou drážkou, kterou znám, kdy tak nějak víš, že nebude moc lidí .... - asi by bylo velký překvapení, pozval, jak píšeš, diváky, a říct, pojedeme tam, kde jsem v životě nebyl, zkusíme něco načuchat ... a večer ... no diváci sorry, stálo to za hovno, ztráta času a mth - kdo se vychválí? Všimni, že první začne psát divák, co viděl a zažil - většinou nestřízlivým zrakem, hostitel to potom jemně koriguje .... občas to dojde do stavu, že hostitel musí napsat, už drž hubu. - každýho zahřeje pochvala, slovo "díky" i pocit, že se mu dařilo. Ono, až jednou nějakou takovou drážku najedeš, někoho pozveš, zjistíš, co je to za nervy vědět, že musíš mít dobrý den, neměl bys jet o moc hůř než diváci, spíš líp, .... ale aspoň mě výhoda domácího ježdění nekompenzuje ty nervíky, že prostě musíš, víš, že ti nesmí odejít technika, protože to je potom v prdeli pro všechny, přesto neojebáváš a jedeš první - ukazuješ, že to jde. Víš, že když připravíš jídlo, tak by mělo chutnat, prostě se snažíš připravit top zážitek a taky z toho mít něco jinýho, než jen starosti .... - Koupě novýho dtroje většinou v začátku nic moc neřeší, spíš řeknu tohle támhle, dělej to jinak, přizpůsob se tomu, co máš a techniku přizpůsob tomu, co tě baví jezdit - jak jsem nakoupil od kamarádů, co mě pozvali, aby si na mě honili EGO - No help zóny nesnáším, ale jak chceš zjistit, jestli spolujezdec za něco stojí? Jak zjistíš, že když do někoho investuješ svůj čas, svý peníze, ... za to stojí a má nějaký význam ho pozvat znovu, pustit ho do svýho života, věnovat mu přátelství, ....? A kdo vyhraje? No ten, kdo do toho maximum i když nakonec bude třeba poslední Jeden z nejkrásnějších zápasů, co jesm viděl - na posledním MS - totální outsider proti jedněm z nejleších. Už v "nastavení" JAR faulovali a Goromaru mohl kopat za 3 body z perfektní pozice. Při jeho formě by srovnal a Japan by vydřeli nejcenější remízu v jejich životě. Ale oni se "vyhecovali" a vybrali si pokračování akce (pravidla to umožňujou) ..... a jak to dopadlo se podívej. Borci by to byli tak jako tak https://www.youtube.com/watch?v=V37Ko4pvioA Hecování je jako cesta do tunelu, jdeš a je tma a ty víš, že když postoupíš do té tmy, tak se ti prostor za chvíli zase osvětlí a takhle postupuješ dál a dál hold to jen někdy bolí Co je enduro? Prý ze dvou slov - angklické Endurance - výdrž a španějské Duro - tvrdý, pevný pilný, těžký - určitě to není vození se po polňačkách a lesních ceastách.
Napsat a lajkovat pitomost, cos napsal, může jen někdo, kdo nemá páru, jak to chodí. Ano, je v tom i dávka škodolibosti, chceš toho "pitomce", co má plnou hubu blbejch keců na fóru zničit, chceš aby "vypustil duši", ale tím vším, co tvoří jen určitou část pocitů, sleduješ i něco jinýho - ukázaná platí a platí i to, že vždy sklízíš, co zeseješ Přesto nakonec dojdeš k tomu, že dávka "milosrdenství" od hostitele byla vyšší, než dávka "za vyučenou"
Janek napsal(a):Co je enduro? Prý ze dvou slov - angklické Endurance - výdrž a španějské Duro - tvrdý, pevný pilný, těžký - určitě to není vození se po polňačkách a lesních ceastách.
no čoveče, a zkoušel si letět delší dobu polnačky a lesní cesty s ručičkou tachometru někde za 100km/h , klidně i 150? Najed si několikakilometrový okruh po polnačkách a lesních cestách a jed ho do plných....pak povídej něco o vození se a že to není endůro:)
Hugila napsal(a):Janek napsal(a):Co je enduro? Prý ze dvou slov - angklické Endurance - výdrž a španějské Duro - tvrdý, pevný pilný, těžký - určitě to není vození se po polňačkách a lesních ceastách.
no čoveče, a zkoušel si letět delší dobu polnačky a lesní cesty s ručičkou tachometru někde za 100km/h , klidně i 150? Najed si několikakilometrový okruh po polnačkách a lesních cestách a jed ho do plných....pak povídej něco o vození se a že to není endůro:)
A ktera ajp pr4 nebo pr5?
xfany: asi spíš pr4, ta by na kurtně za Afrikou na těch 140 roztáhnout šla
upozornění pro Strejdu-GC: historka o africe na kurtně za EXC je v tomto kontextu irelevantní a vůbec to nezmiňuj 
Hugila napsal(a):Janek napsal(a):Co je enduro? Prý ze dvou slov - angklické Endurance - výdrž a španějské Duro - tvrdý, pevný pilný, těžký - určitě to není vození se po polňačkách a lesních ceastách.
Kolik krosek a osrých endur jede na polňačkách a lesních cestách 150 a víc? to musíš dát nejdřív převod, potom tě limituje ostrý úhel řízení, u něčeho i kroutící rám .... Zkus to nejdřív . Spíš se zastropuješ někde na 130 a to už se dá ... jinak starý Berg 150 dá, ale to už není o nějaký výdrži, spíš o tom, že ti cvaká prdel a máš strach. Na to jsou třeba ralllyový motorky s ergonomíí a naladěním tomu přizpůsobeným. Taky jsem si všiml, že kdo jezdí takovou palbu, jede denně klidně + 300 měřených km několik dní za sebou. Ale zkus třeba Drapáky, okruh pár km s CP nedojedeš ani za 4 hodiny - ty určitě ne - ve vší úctě a druhý den si neutřeš zadnici, aby ses u toho nekroutil. Podle tvýho pojetí by mohlo být enduro i jízda po silnici a vlastně je to pravda, protože se jezdí silniční endurance závody. Takže co je vlstně enduro? Máš pravdu, beru zpět a omlouvám se za znevážení
|