Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

AJP PR5 - Reinkarnace XR250?

#541 07.06.2016 08:05:48

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Re: AJP PR5 - Reinkarnace XR250?

Hoždy:

Mám na pr4  50mh měnil jsem dvakrát olej a vlastni blbosti urval haltr a zadni blatnik jinak  nic.Jenže já jezdim pro rohliky  a1  a1 

#542 07.06.2016 08:28:46

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Motorka mě stála 220k ale je to nejvyšší řada Six days. Jinak PEH je u Plzně u mě se jezdí ŠUK (Šumpersko) https://www.youtube.com/watch?v=9C4R_xj … e=youtu.be , a tady je pěkně profi natočen a sestříhán pojezd z 5-ti lokalit v Čr včetně PEHU! Už to tady někde bylo ale kdo neviděl rozhodně to stojí za shlédnutí a velice dobře tam jde vidět skill pojezdů! https://www.youtube.com/watch?v=O4ckDYMu9d8  ano  wink 

#543 07.06.2016 08:40:22

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Hoždy:

Tak nějak se jezdi pro pečivo   a2  a2 

#544 07.06.2016 08:55:56

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Jinak jsem si dnes pročetl offmoto a zase žasnu. Na jednu stranu je chápu,ale zase na druhou stranu,škoda ,že z tohohle světa vymizela slušnost a víra v to,že se lidi a hlavně i v obchodě k sobě můžou chovat slušně. a měli by být rádi za nějaké více služby a ne tím hned všechny podezírat. NJN.
Ano správně, slušnost,chování lidí k sobě,to je oč tu běží a tak je to správné  ano 
Jedna z nejhorších vlastností která nám ty vztahy ničí je lež,Tak co kdybychom začali hned tím, že si tu nebudeme lhát- tedy tvým reklamním letáčkem nevalné úrovně? Hned bude na světě lépe  ano 

#545 07.06.2016 09:23:09

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Jarynn:

A která reklama je pravdivá ?Že ti redbull dává křidla  nebo  usch  usch 

#546 07.06.2016 09:26:53

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

babaexc napsal(a):

Jarynn:

Skoro žádná, ale taky jsem nikde nečetl jak tvůrce moralizuje  lol 

#547 07.06.2016 09:34:28

Jarynn:

Tak p. Procházka o lži nic nepíše, i když základem slušnosti je nelhat, máš pravdu. Nevím jaký letáček máš  na mysli, ale myslím,  že už tu bylo také zmiňováno, že každý prodejce chválí. DACIE taky nepíše, jakej je to vrak a koukej kolik lidí v ní jezdí a jsou spokojení.
Ale zase k motorce. Co jsem se mohl podívat teď blíž na Fandovo Husu a Ktmky kluků, největší slabina Ajp je ochrana chladiče a ventilátoru, ty kluků mají mezi prsíčkama a chlad. mezeru a ještě vyztuženou, kdežto Ajp má plast přímo na chl. a kdykoli to zahodím a motorka letí a dopadne na kámen, nebo pařez trpí to a nemůže to zákonitě vydržet a opravdu, při nešťastném pádu to znamená konec vyjížďky,doufám,  že výztuhy pomůžou a divím se, že se to neurvalo už dřív.

Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj

#548 07.06.2016 09:36:36

Jarynn napsal(a):

babaexc napsal(a):

Jarynn:

Skoro žádná, ale taky jsem nikde nečetl jak tvůrce moralizuje  lol 

Ono jde o to, že jiný tvůrce vám neleží tolik v žaludku.

#549 07.06.2016 09:42:04

WERDISKO
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Letovicko
Motorka: Čínská mrdka 2pade
Věk: 32
0 1

jopr:

Myslíš že pár plíšků z hliníku 3mm ti zachrání motorku?Ale co,máš to v záruce  lol 

http://www.offmoto.com/domains/offmoto.com/uploads/thumbs/4456_4456_imag0056.jpg http://www.offmoto.com/domains/offmoto.com/uploads/thumbs/4456_4456_imag0057.jpg

Učím se pomalu,zato rychle padám ...

#550 07.06.2016 09:52:12

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Kurňa vy se neumíte nad tím ani trochu povznést, jak urážlivé holky  a1 Se nedivím že pak každé rýpnutí nebo sarkasmus zatne do živého,nechápu vás hoši   a30 Povzneste se už trochu,jste tu dost dlouho aby jste to pobrali a vy furt nic  ou2 Jinak náš "region razovity" je plný takových nevychovanců a hajzlíků jako já, kteří mají největší radost z toho jak někomu ublížit, to zas jo.Jsem ve své podstatě velmi zlý a sebestředný člověk co sežral všechno moudro a22 .Ale taky mám docela čuch na lidi, to mi věřte buee 

#551 07.06.2016 09:54:44

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

WERDISKO:

no jestlí je to fakt hliník tak nic moc, nebude to nějaká tvrdší slitina? Jinak ono se to nezdá,ale tím jak to sváže to docela zpevní, furt lepší jak drátem do oka  ano 

#552 07.06.2016 09:59:31

babaexc napsal(a):

Jarynn:

No něco na tom bude kámo,  v 35-ti když jsem končil kariéru a byl na Strahově na posledních fyzičkách,  vypil jsem 2 redbully a doběhl jsem první  lol  lol 

#553 07.06.2016 10:05:49

AJP FANS CZ
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: AJP PR5 2015, AJP PR5 2016, Gas Gas TXT 280
Věk: mladý
Web
3 4

WERDISKO: všespásný to není - největší oporu nedělá ten hliníkový plíšek, ale ty dutinky nahoře a dole, který by se měly opřít o rám. Ta dolní dutinka, na rozdíl od té horní, myslím není napřímo opřená o rám, takže tam to místo je slabší. Zatím máme přihnutý jeden chladič (jen tak lehce) - když na sebe popadaly motorky při jízdě - zadrhli jsme se řidítkama, když jsme jeli vedle sebe. Jinak zatím chrániče fungují, protože jsou jinak zatím netknutý big_smile To samé bych doporučil jako investici do motorky koupit šusplast!
P.S.: nejsem reklama na AJP náhradní díly big_smile

Alles ist Frage der Technik
http://www.youtube.com/ajpfanscz

#554 07.06.2016 10:07:23

jopr napsal(a):

jinak jsem dnes mluvil s Motozlochem a v příštím týdnu by měl mít on katalog druhovýrobných dílů a já do konce týdne aspon na PR5 pro remcali vydám ceník ND v PDF.

Aha, myslel jsem, že to dělaj pro svý zákazníky a svý poteciální zákazníky .... a ono je to pro remcali  ano  ano  (remcaly jako "pány")
Pamatuj si jedno, v kšeftu jde vždycky jen o prachy

AJP FANS CZ napsal(a):

Prosím vás, oprostěte se od toho, co je na webu, prosím jendou pro vždy. Je to jako když pes jitrničku sežral.

A jsme zase u toho, slušný prodejce, který o začátku lže ano  ano  ... protože mu jde jen o prachy a následně si zdroj peněz uchovat.

Jinak Jopr, tu předraženou litiovku nekupuj, je to zlodějina ne za ty peníze. Zkus Mikiberga, jestli nemá hotový, co mám teď tu druhou, tak bomba a nebo zkus Semise shop Yacomi a zkus nějakou slevičku pro offmoto nebo jak tu psal baba přes elit, jestli máš nějakýho toho kámoše, který tam bere, tak cena výrazně nižší, než std.
Výztuhy chladičů, to už je fakt výsměch  a11 
Kdybys ty samý peníze investoval do enduroškol atp. tak tě naučí tolik, abys padal o 2/3 míň a hlavně tě naučí "padat dobře", protože i to se musíš naučit.
Ale ono by to bylo stejně marný, jak píšeš o nějakým tvým pokroku ... jsi furt na stejným místě, žádná pokora, respekt ... děláš to jen po svým ... co jsem tu už četl, co už jsi všechno vidě a slyšel a dostal rad .... ale furt si jedeš svoje.

#555 07.06.2016 10:11:35

WERDISKO napsal(a):

jopr:

Myslíš že pár plíšků z hliníku 3mm ti zachrání motorku?Ale co,máš to v záruce  lol 

http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … ag0056.jpg http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … ag0057.jpg

Je jasný, že  nic světoborného to nebude a jak se říká, pořád lepší,  než drátem do oka.
Ps: proč to tam tedy máš,  když to je na prd.
No a já to tam dávám, protože jsem ten tonoucí,  co se stébla chytá  lol 

#556 07.06.2016 10:24:26

Janek:

Tak on mi jich nabízel víc od 1500 až 3000, tak jsem řekl tu nejdražší  ( má volba).
O těch radách máš  pravdu, nejvíc jsi mi pomohl ty a u tebe to bylo zatím nejlepší,  pak trochu Slofa na Pehu a Luke21 na Homoláku. Jinak ostatní nic, ale chápu to, chtěj se svézt a ne pomáhat a čekat.

#557 07.06.2016 10:29:31

WERDISKO
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

jopr napsal(a):

WERDISKO napsal(a):

jopr:

http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … ag0056.jpg http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … ag0057.jpg

Je jasný, že  nic světoborného to nebude a jak se říká, pořád lepší,  než drátem do oka.
Ps: proč to tam tedy máš,  když to je na prd.
No a já to tam dávám, protože jsem ten tonoucí,  co se stébla chytá  lol 

Já je koupil,a bych je "obšlehnul" a udělal sem si je z 3mm nerezi.Páč všechno kolem AJP je tabu a nikdo ti  obrázek nebo výkres nepošle.
Ten hliník ohnu  bez větší námahy v ruce ,takže když to zahodim zase 2m vysoko na placáka,nezachraní to ani náhodou.Ty vyztuhy jsou dobrý na to,aby se v extrému nezkroutili do vrtule.
Bohužel než sem je dodělal,břinknul sem pravej chladič že výztuhu nenasadím lol 
Ale o těch pádech jebto pravda,člověk si to musí "odpadat"
Dneska spíš odkládám a většinou na pravou stranu,pač je tam bouchlej ten chladič  lol 

Editoval WERDISKO (07.06.2016 10:36:09)

#558 07.06.2016 10:35:34

WERDISKO:

Tak to ví malé dítě, že hliník ohne,  ale jak psal Fans,  jako celek to určitou pevnost má, samozřejmě bez placáků  lol .
U tvých posledních příspěvků,  se divím, že si to ještě nepochcal a nezapálil, jak tu píšou kluci.

#559 07.06.2016 10:38:53

jopr napsal(a):

Janek:

Tak on mi jich nabízel víc od 1500 až 3000, tak jsem řekl tu nejdražší  ( má volba).
O těch radách máš  pravdu, nejvíc jsi mi pomohl ty a u tebe to bylo zatím nejlepší,  pak trochu Slofa na Pehu a Luke21 na Homoláku. Jinak ostatní nic, ale chápu to, chtěj se svézt a ne pomáhat a čekat.

mysliš takove to, jopr dej si zadni kola tamhle na tu plosinku at se mas kde rozject staci jen mala rchlost pak se dostanes sem .......
Já vím vyk! 
Tvl jeste na me rvi  vis vsechno a hrabes tu diru dokola fur uz 20min vyk! 
Pojed pomalu, staci se dostat sem ja te potahnu.....pojed pomalu a drz motorku rovne at ti zase neuklouzne zadni kolo.

Hale ten kdyby to cetl tak ti ji pleskne hned, srabe.....

Ja nikomu nepomaham kdyz o to nema zajem, klido si vyridim emaily a pockam.

K tem cenam a cene nakupu motorky a prodeje a tvych najetych km jsi si mohl kazdych 14 dni pujcit pokazde jinou motorku do terenu od 125 do 500 rok vyroby 16 tvl.

#560 07.06.2016 10:39:23

WERDISKO
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 1

jopr napsal(a):

WERDISKO:

Tak to ví malé dítě, že hliník ohne,  ale jak psal Fans,  jako celek to určitou pevnost má, samozřejmě bez placáků  lol .
U tvých posledních příspěvků,  se divím, že si to ještě nepochcal a nezapálil, jak tu píšou kluci.

Ty jezdíš  chcanku co se ti sype pod rukama s přítelem na telefonu.Každej týden tam máš delegaci  z Plzně  a stejně se ti to nějak rozpadá.Já jezdím AJP.V neděli sem teda dojezdil,po nešikovným pádu sem si porval vazy v rameni a min 2 měsíce sem out.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů