INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
pouze ktm exc 300
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Re: pouze ktm exc 300
Trochu vam to tady naruším Neprubnul jste někdo tuhle http://ktmpujcovna.eu/ půjčovnu endur? Chtěl by jsem prúbnout exc 300 2017 nevíte jak to chodí když třeba odrbu plasty nebo na motce něco poškodim cáluje se to nebo to maj nějak pojištěné. Samo tam cinknu a poptám se co a jak ale třeba má někdo osobní zkušenost. Děkuji za jakoukoli odpověd
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
Prochal11 napsal(a):Trochu vam to tady naruším Neprubnul jste někdo tuhle http://ktmpujcovna.eu/ půjčovnu endur? Chtěl by jsem prúbnout exc 300 2017 nevíte jak to chodí když třeba odrbu plasty nebo na motce něco poškodim cáluje se to nebo to maj nějak pojištěné. Samo tam cinknu a poptám se co a jak ale třeba má někdo osobní zkušenost. Děkuji za jakoukoli odpověd
Zajed domluv se a uvidis
Prochal11: co si pockat na strikacku 18?
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha východ
- Motorka: 300 EXC, Free 250
- Věk: 43
1 0
Prochal11:
Provozuji to Kuklikove ve Vlasimi, urcite jim zavolej a zjisti vice. Je to myslim super vec, jak si poradne otestovat novou motorku pred koupi (pokud nemas nikoho v okoli).
Co vim tak zadna pojistka na plasty apod tam neni, takze treba na tyden do rumunska bych si to asi nepujcoval. Ale ozvi se zjistis.
OFf topic: pobavilo z nabidky pujcovny:
Freeride 250 R 2017 Perfektní motocykl pro úplné začátečníky a velmi oblíbený u žen. Oproti velkému endurovému motocyklu jiný váhový rozdíl.
Sorry pisu z tabletu tzn bez hacku a s chybama
xfany napsal(a):Ty si radsi hejckej co mas a bud rad ze ne 17 ktm
To já jen tak abych tě poškádlil... By mě zajímalo jestli takový odřezávání a odvrtávání není na úkor pevnosti, když hodíš backflipa... JJ počkám na recenze 18tek.
kubajzs napsal(a):xfany napsal(a):Ty si radsi hejckej co mas a bud rad ze ne 17 ktm
To já jen tak abych tě poškádlil... By mě zajímalo jestli takový odřezávání a odvrtávání není na úkor pevnosti, když hodíš backflipa... JJ počkám na recenze 18tek.
Mit hladoveho 2t tak se chytnu, ale takle bezet do kovomatu pro vrtaky nemusim.
Zdravím pánové potřeboval bych prosím poradit. Mám EXC 300 2016 a po 50 mth jsou zadní originální Brembo brzdové destičky KO. Koupil jsem tedy nové neoriginální desky Delta Breakink a po 2 mth jsou taky KO. Nevíte někdo jaké desky za rozumné peníze něco vydrží?
orry:
dej tam origo Brembo nebo Moto Master, ale na origo KTM kotouč mi nejvíce sedly Brembo (mám taky 16)
- koll
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: 300 exc 2017
- Věk: 29
5 2
Delal jste si uz nekdo repas zadního tlumice doma? Premejslim že se na to vrhnu sám, předky jsem zvládnul taky doma, jediný co nevim je v zadním množství oleje a jakým způsobem se plní plyn je to wp pds
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
koll napsal(a):Delal jste si uz nekdo repas zadního tlumice doma? Premejslim že se na to vrhnu sám, pře dky jsem zvládnul taky doma, jediný co nevim je v zadním množství oleje a jakým způsobem se plní plyn je to wp pds
Množství oleje dohledáš na netu. Naplnit ho a odvzdušnit bude jinčí oříšek ,dusík se plní přez přípravek za nemalé peníze, nebo můžeš nabastlit ventilek. Suma sumárum - vyprdnout se na to a nechat udělat E: čas cca 3:50 https://www.youtube.com/watch?v=vsH_Y6fgGhA
Editoval Jarynn (28.02.2017 08:21:13)
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
koll: -Na foukání WP tlumičů, potřebuješ přípravek, víz foto... ale často to lidí řeší navrtáním víka nádobky a aplikací šroubení s klasickým ventilkem... -a množství oleje se přesně neuvádí, je cca 0,4L, důležité je mít píst v nádobce ve správné poloze a tlumič musí být 100% plný oleje, bez vzduchových bublinek, i na to je komplikovaný stroj (vakuovačka) ale o.k. výsledku lze samo dosáhnout i bez něj...
edit.: Jaryn datluje rychleji  (já byl ještě fotit přípravek)
Editoval PETARDAK (28.02.2017 08:31:17)
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- koll
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Koukam ze důležitý je u toho pit redbull k tomu udelat si repas sam me dohnalo to, že žádným servisum nevěřím po tom co sem videl u kamaráda v motoru ze servisu, a ve vidlicich po repasu taky v servisu kde si to mechanik samozřejmě nechal královsky zaplatit a napáchal takovou prasečinu že já jako laik sem mu pak motorku musel dávat do pojízdnyho stavu. Možná že ten zadní tlumič budu holt muset dát taky odborníkům, ale nikoho neznám. Můžete někoho doporučit treba tady z offmota? Moje hlavní požadavky jsou aby udělal vsechno co má, udělal to dobře a aby tam tlumič neležel rok nekde v šuplíku.
koll: Co říkáš, že neznáš, nedávno jsi psal a posílal jsem ti SZ s odkazem na servis http://jbmoto.cz/index.php?#utm_source= … z-12925569 Teď mi dělal 2 zadky a jeden předek. Zedek jsem platil 1800,- za kus, olej Ohlins. Vakuovačku nemá, ale odvzušnit umí a přípravek na foukání dusíkem má. Stojí asi 8ičku, kdybys ho chtěl koupit. Jestli nemáš důvěru, můžeš se domluvit na konkrétní termín a předek je schopný ti udělat před očima, dá ti na výběr, co tam chceš dát ..... a uvidíš. Zadek z důvodu odvzdušnění dělá nejdřív do druhýho dne, leší 2 dny, aby to bylo 100% Je to poctivka, pořádek, dělal mi motor a když jsem k němu přijel na "pokec a kontrolní den", tak jsem koukal, že všechny rozdělaný motory, díly z nich ... dává do igelitových pytlíků, fakt pořádek a čistota , což při mnoha strojích na dílně není lehký udržet .... dostal jsem na něj doporučení od kamaráda, osobně ho neznám, nedělám mu reklamu, má i tak dost práce ... řekl bych, že jeho nevýhoda je v tom, že je poměrně mladý, .... ale dělá servis i lidem z mistráku, sám jezdí výborně MX. Za mě můžu doporučit
- koll
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Janek:
Už mi to docvaklo žes to byl ty kdo mi posílal kontakt do tich Přeštic, bohužel sem se nedovolal. Známej mi rikal ze k nemu dává veci, ale prej takhle starej tlumič neuděla. Je to rok 2010. Takze mi kecal?..
koll napsal(a):Janek:
Už mi to docvaklo žes to byl ty kdo mi posílal kontakt do tich Přeštic, bohužel sem se nedovolal. Známej mi rikal ze k nemu dává veci, ale prej takhle starej tlumič neuděla. Je to rok 2010. Takze mi kecal?..
Dával jsem mu PDS rok 2006, 2008, předek 2006 a jeden 2002 Dovolat se je někdy hoňka tak 2x z 10 vše si dělá sám, objednává díly, přebírá .... teď jsem se taky trefil do doby, kdy běhal po úřadech, sháněl registrační pokladnu, vyřizoval licence ..., ale když se nedovoláš, pošli mu SMS co a jak a on ti zavolá.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
pato77:
První výměna byla humus, po 25 mth žádná katastrofa. mám teď njak 40 mth , o víkendu asi budu měnit tak ti napíšu jak vypadal. Že by byl nějak extra spálený ale nebyl nikdy, spojka mi ale neklouzala..
|