|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMAUložení ložiska aneb zase sem to posral#41 25.03.2012 12:40:38
Re: Uložení ložiska aneb zase sem to posralKdyž se tu bavíte o tom silikonu jaký použít? Mám doma od kámoše motor v hrozném stavu, předtím mu to skládal nějaký m.gor. Nedal těsnění pod válec, dosedací plochu válce poklepal tak, že nemůže ani těsnit, je v ní prostě díra po klepnutí. Proto se chci zeptat jaký silikon použít. Nedá se na to totiž sehnat těsnní, je to nějaká aprilia ETX 50 předelaná na 90. offline #42 25.03.2012 13:37:02
Re: Uložení ložiska aneb zase sem to posralFru: Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #43 25.03.2012 15:52:51
Re: Uložení ložiska aneb zase sem to posralPoužívám tmel kterej se dodává pro Fiat. Nevim kdo to pro ně vyrábí. Je černej a hlavně pevnej. Netrhá se a olej ho neleptá. Zkusil bych třeba něco od Loctite nebo tak... Proč mám ničit gumu na asfaltě Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?! offline #44 25.03.2012 19:28:53
Re: Uložení ložiska aneb zase sem to posral
Jednou mi kámoš půjčil tenhle silikon od RETECHu http://www.eshop.imofa.cz/product_info. … ts_id=5144 a musím říct že lepší silikon se mi do ruk ještě nedostal,udrží to opravdu vše a potom je dokonce i problém to odlepit.. FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě.. offline |