Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Sraz u pekelníka

#101 22.04.2012 12:13:00

Re: Sraz u pekelníka

renda:

JINAK DIK VSEM CO SE PEKLA ZUCASNILI ano  ano SUPER PARTA DOBRYCH PILOTU  ano 

Hrnečku vař!   .... a sakra, hrnečku DOST!!!!

#102 22.04.2012 12:43:02

Byla to prostě bomba.Tady bylo jasně vidět že se neustále zvedá laťka a jestli to tak půjde dál tak s náma bude muset jezdit servisní vůz včetně záchranky.Super počasí, super terén, super akce.Z Rendovy stránky "No coment" 1* a co se jezdců týče tak to taky byla dobrá a sehraná sebranka odevšad. ano  ano  ano Na závěr 3krát sláva,sláva sláva.
Příště nám musí dát Palec rychlokurz vázání motorek ať se taky něco přiučíme  a1 .

#103 22.04.2012 12:56:30

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

takže jen ve zkratce,zítra podrobně  a1 

(hodnocení jako ve škole)

ubytko 1
počasí 2
ježdění pátek 2-
ježdění sobota 1*
parta 1
Banán 2-  (woe hlavně v pátek furt nasraný-kopající do motorky šílenec  lol )
Renda 1*
strava a zázemí 1
nové offmoto tváře 1 (Smrček,Prda)
Radůzova YZ450F - 5   a1 (ty vole to není motorka na enduro,ten kluk místo ježdění furt nakopával )

zatím teda nejbrutálnější poježdění,které jsem na Kocábech jel,potoky a škarpy,které jsme vlastními těly a motorkami vymetali,to bylo opravdové PEKLO ano 
kloubouk dolů,že jsme to všichni přežili v pohodě bez nějaký velkých problémů (já mám pod okem monokl heh2 )
motorka nakonec bez úhony přežila
fotky zítra  ano 
Sally si zaslouží metál,za schopnosti,které na XR400 předvedl ano 

Díky moc RENDO,za super víkend ano  ano  ano 

#104 22.04.2012 13:08:14

Pitr
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valachia
Motorka: KTM 525 EXC
Věk: 36
Web
6 0

Tak se připojím s hodnocením. Pro mě je každý sraz skvělý a samozřejmě jedinečný. Celá akce jedině velké 1+* i když jsem místy pěnil ale zdolal jsem to. Potoky byly hodně těžké, pro mě když to zdechlo bylo utrpení to startovat když to bylo zahřáté a22 Večer jsme poseděli ale nějak to nedopadlo podle očekávání. a32 Myslím ,že se to zase vrátí do starých kolejí.

Je třeba vyzkoušet všechno

#105 22.04.2012 13:17:52

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Taky se musím připojit ke gratulaci Rendovi za supr akci. Pojetí této akce z jeho strany a za to, co pro nás vše nezištně udělal se dá slovy stěží vyjádřit. Velký dík Rendo za supr víkend a Adisovi s Petrem za pomoc při zdolávání pro mne někdy dost extrémního terénu. Spíš bych měl říct pravdu- prostě někdy už nebylo sil usch Na moment nad Rendovou kovárnou asi nezapomenu dost dlouho - rozpláclý jak žaba z prudkého svahu dolů, noha zaklíněná někde pod kolem a blatníkem, přetočená a motorka připláclá na zádwech- prostě se nešlo ani pohnout usch 
No a ten gulášek ano  ano  

#106 22.04.2012 13:34:26

Strejda-GC:

JA TOBE TAKY  ano SUPER SUPER  ano TO SE KURNA POVEDLO ano NA PEKLU DVA SES VITAN  vyk! JO A CO OKO JE V POHO ee2 

#107 22.04.2012 13:36:00

Pitr:

JO V POHO TOBE DRAKU TAKY DIK ano 

#108 22.04.2012 13:41:50

viteka 32:

TONDO KLOBOUK DOLU TO COS UKAZAL  vyk! ZE MEZI NAMA MLADYMA SUSNAMA A JAKOU JEDES KLADU ano  ano A ZE TEN NEJAKY TEN PAD TAK TO SE NEPOCITA ano  ano  ano JINAK DIK ZA ZUCASNENI NA PEKLU 1 ano 

#109 22.04.2012 13:47:02

SMRCEK         ano  ano  SUPER SUPER  ano  ano  ano                    POSLI TAM NEJAKE TO VIDEOO

#110 22.04.2012 18:36:59

Sally06:

ten potok pojmenujem tvym jmenem SALLY  ano fakt ses borec ano je videt ze se stim neseres ano 

#111 22.04.2012 19:04:44

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov/blízko německé čáry/
Motorka: Honda CRF 450 JPS
Věk: 50
Tel: Otravná věc
2 1

Nejde nasadit dva dny super extrém a taky dva večery pořádně zachlastat a30 , vrchol akce musí být vždycky až ke konci a taky se musi myslet na to aby stroje vydržely dva dny.Dnes jsem to částečně rozebral a raděj jsem to vzdal páč budu muset měnit hodně dílů a k tomu všemu mám v hlavě jak v úlu.Na to ,že v pátek odpadl vodič akce, který měl být vedúci vyjížďky se nedostavil a muselo se improvizovat to nebylo špatné.Za mne osobně zvyšovat laťku už asi nejde,už tak to byly chvílema pěkné pakárny a hodně lidí si sáhlo na dno a pokud všichni nedaji to co se má jet a začnou úseky objíždět,tak je to zřejmě známka toho že už je to na hraně.Každého taky nebaví jet 1,2 spojkovat pořád zastavovat a rozjíždět se ať už kvůli překážkám nebo jezdcům před sebou,vypínat motor kvůli tomu aby nevařil,toto jde jet po určitých úsecích ale od rána do večera asi ne. a30 

#112 22.04.2012 19:29:40

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

Palec: on sally, pro nej nastesti, nema merak teploty oleje na xr a nevidi jak se mu to tam vsecko vari... na tech vodnicich je to poznet driv big_smile

Renda: jak to ctu tak me o to vic mrzi, ze jsem nemohl dorazit...  ano  peklo

#113 22.04.2012 20:12:19

Honzan:

priste mame toho jeste hafo jo jinak bude peklo2 a13  heh1 jo a Palec chysta taky dobre svezeni vyk!  vyk!  vyk! NECO JSME UZ NAJELI A DOCELA MASO a29 

#114 22.04.2012 21:15:25

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Palec:
Je to tak, chce to taky vzít rozum do hrsti a uvědomit si, že my třeba jezdíme celý rok a nalítáme kolem 80- 100 Mth, nemůžem si tedy dovolit odrovnat motorky za jednu nebo dvě akce.  Takovéto akce se na nich určitě dobře podepíší a provoz se pak pěkně prodraží. Je rozdíl za rok přijet pojezdit na 3-4 akce nebo najezdit těch 80 Mth. Já se třeba za to, že něco objíždím vůbec nestydím, protože vím, že kdybych něco rozlámal nebo doprasil, tak potom bych dlouho stál, protože by na opravu nebyly peníze. Někdy úplně stačí se jen povozit v klidu a trochu i sledovat a užívat si krás zdejší přírody. A je opravdu se na co koukat. Pokud letím kládu nebo drtím terén, tak nic nevnímám a osobně je mi to někdy proti srsti. smile 

#115 23.04.2012 00:57:14

Budeme hlasovat.Navrhuju vystřihnout ze záběru toho posledního- měl nějakou lepší motorku a navíc měl už srovnaný terén  lol .Když sem tam jel prvně s Vlkem tak tam byla samá ďůra a jama-ha.
http://www.youtube.com/watch?v=nDZFmOaetoQ

#116 23.04.2012 09:07:38

http://www.youtube.com/watch?v=W9q7fnkg … e=youtu.be
Ještě tu dám Pitra a jeho kotrmelec.Škoda že to tak trvá.

#117 23.04.2012 09:50:17

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

fotky z mého fotoaparátu ZDE   ano  chudák,taky dostal zabrat,celý od bláta  heh2 

plná kvalita fotek ZDE  ano   (cca 400MB soubor)

#118 23.04.2012 10:04:52

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Sally06:

jo,já se za tebou vydal ze solidarity ať nejedeš sám,ale pak jsem přes jedno místo nemohl furt přehodit motorku,tak jsem si tam pořád "hrál" a to mě totálně vyřídilo,jsem chtěl pít vodu z toho potoka  lol  takže jsem se radši vrátil do základního tábora a7  na tohle už jsem fakt neměl  tongue  zlaté kolo proti tomu  lol  lol  lol 
sranda byla,že tam všichni leželi na zemi a "ty vole,vy už jste zpátky jo ?!"  heh2  heh2  heh2 

co se týče fotek, všechno statické momentky,se mi chtělo spíše jezdit než všude stát a fotit  a1 

Editoval Strejda-GC (23.04.2012 10:06:53)

#119 23.04.2012 18:08:53

#120 23.04.2012 18:09:21

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů