Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
Věk: 24
Tel: Nokia
60
Re: Kamera
Kubajz:
je to hodně dobré, kolega si do mobilu stáhl ten program na to. mobil dáš před sebe a když se s ním točiš dookola tak se ti točí obraz, jsme na to čumeli jak péra.
Ride to live and live to ride!:-) (Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)
To vypadá velice zajímavě. Ještě by k tomu mohl bejt dálkovej ovladač.
Tak jsem tu kamerku na Motosalonu lehce okoukl a je dost malá ,spíš je otázka jak bude trpět od haluzí,pádů jezdce atd,protože jde dát v podstatě jenom ve svislé poloze ( vrch helmy,řídítka,blatník ).
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
Věk: 24
Tel: Nokia
60
Re: Kamera
MotoDriver:
Tak to jsi se koukal u nas na stanku. Budeme ji testovat po motosalonu v terenu tak se uvidi, ale myslim ze to vydrzi dost. Zitra to budu predvadet i s brylemi.
Ride to live and live to ride!:-) (Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)
Tak to jsi se koukal u nas na stanku. Budeme ji testovat po motosalonu v terenu tak se uvidi, ale myslim ze to vydrzi dost. Zitra to budu predvadet i s brylemi.
Jojo u vás,ale jenom tak jak byla na tý helmě,nijak sem to nestudoval. Jsem zvědavej jak obstojí v terénu.
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
to nebude problém, hodně dalších firem v tom vidí potenciál a začínají produkovat možné vylepšení např. BELL (helmy pro terén,silnice,kola,atd..)....stačí dát vyhledat "BELL 360FLY"
Dokud to nebude mít měnitelnou aku, tak je to akorát tak na pár záběrů během vyjížďky ... furt se starat o vypínání pokud se nejede, aby to nežralo aku, ... ale zajímavý to je. Kvalita videa v okazu příšerná
FYI: objednával jsem 18.2.2016 v té nejvyšší verzi (Option 8: Standard + Portable Bag + Extra Battery + Battery Charger +32GB class 10 memory Card), stálo to 72.98 USD = 1810 Kč. Jo zkoušel jsem to poslat přes NL Post (tzn bylo to zabalený a vypadalo jako zásilka v EU), ale celníci to stejně poznaj, je tam taková nálepka která říká že zboží nebylo v EU procleno, takže je to možná zbytečný příplatek asi 5 USD.
Chvilku to leželo na poště, dnes jsem vyzvednul přímo v celním skladu. Doplácel jsem 373 Kč DPH 21% a 99 Kč poplatek poště za celní deklaraci. Tzn celkem náklady 2282 Kč, což mi na kompletní set kamery s LCD, fakt pěknýho pouzdra, mraky příslušenství který využiju i ke GoPro, náhradní baterky a nabíječky přijde jako dost dobrá cena.
Zatím jsem jen vyzkoušel že funguje a nahrává, ve špatných světelných podmínkách to určitě nebude nic moc, s kvalitou GoPro se to srovnávat nedá, ale za ty peníze jsem spokojenej. O víkendu hodím nějaký video z moto.
natáčeno v rychlosti kolem baráku po páté hodině (docela se už šeří), v rámci rychlosti kamera hozená na říditka expozice +1/3 white balance: cloudy 720p, 60 FPS
Rychlé subjektivní zhodnocení: - nezvládá rychlý přechod mezi tmavší částí (les) a světlem (obloha) - nestíhá detaily při větší rychlosti - slabý zvuk (částečně i díky vibracím z řídítek), ale i tak to bude špatný - díky nasazení na řídítka hrozně rozklepaný, uvidím, zda to vyřeší nandání na helmu nebo zapnutí stabilizace (toho se dost bojím)
koho by zajímalo, přikládám i detaily kodeku apod.
TZN: kvalita záznamu podprůměrná a odpovídající ceně. Jako první kameru bych si ji určitě nebral, na to co jsem chtěl (tzn zdokumentování pro vlastní potřebu bez nějakých internetových ambicí) celkem dostačuje.
1080p/30fps umístění na helmě white balance (cloudy), exp +1/3 dneska bylo odpoledne sluníčko, takže podstatně lepší podmínky než při pátečním prvním testu.
Při vyšších rychlostech je slyšet nepříjemnej vítr a to byla v tý celozavřený krabičcce. Taky je vidět, že při vyšší rychlosti nestíhá detaily a barevný pojetí je asi taky diskutabilní. Na druhou stranu je to koukatelný i na velký TV ve vysokým rozlišení, to jsem ani nečekal.
Celkově jsem s kamerou spokojen, za daný peníze plní co jsem očekával, za 2300 Kč kompletní set 1080p kamery s LCD náhledem včetně praktickýho pouzdra, nabíječky, náhradní baterky a 32GB karty je myslím dobrej kauf. A když jí ztratím nebo se rozbije, tak mě to nebude štvát jako u drahýho GoPro.
Jo přidávám detaily kodeku, v 1080p to má cca 20 Mbit bitrate, což mi přijde jako celkem OK.
Barevny pojeti je jiny uz u 4000 oproti gopro ale je to spis otazka zvyku, dle meho to neni nejak extra na skodu a nijak to nerusi.
Jaky detaily mas na mysli? Berusky, broucci, houby?? Delam si srandu...myslim ze ostatni lidi tam nejaky vetsi detaily stejne neuvidi, pokud je na to neupozornis a mozna ani nechteji videt, stejne se u kazdyho videa ceka jen na to, jestli sebou majznes nebo ne(to uz si takovou srandu nedelam )
Jinak super "recenze" , vcetne videi, to je tady ted pomerne dost žádaný
Diky za pochvalu, potesi - hlavne to realne nekomu muze pomoct, jestli mu staci takovahle kvalita za cenovy lowend nebo si radsi priplati. Prekvapilo me ze rezim 1080p stiha podle mne lip nez 720p/60 fps, v tom jsou ty ukazkovy videa dobry.