Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Hledám 2T enduro s malou spotřebou

#21 25.11.2011 15:15:54

FoXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 29
Tel: N6303i bezdotykáč =)
1 0

Re: Hledám 2T enduro s malou spotřebou

No a na to hlavní jsem zapoměl RX spotřeba kolem 3 - 5 litrů jsem tak počítal, YZ za 2 hodiny endura půl nádrže takže tip 4-5 litrů MAX!! s výkonem až do pr... a XR ta už si sem tam papká no ale tak jak jí naložíš já jel zza 80 km za 8 litrů ale tak to se nedá moc takhle měřit ale cca 2 - 3 hodiny rozumná jízda za těch 8 litrů. asi YZ byl nejlepší kompromis na spotřebu vzhledem k výkonu.

Mimochodem YZ prodávám je to rok 2000, vč technyčáku, a pár dílů, opravdu pěkná nic domlácenýho ale to musí posoudit každý sám. a chtěl bych kolem 35000kč, techničák popřípadě zruším kdyby ho nový majitel nechtěl. Ale znovu podotýkám výkon byl pro mě TOP to se prostě nedá udržet na obou kolech. posílám aktual fotky

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2438_pb100002.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2438_pb100004.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2438_pb100005.jpg

Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát...

#22 25.11.2011 16:17:41

Rohlik
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vítkov
Motorka: GG EC300R sixdays
Věk: 28
1 0

Endurko napsal(a):

Smis :
Taky mi v garáži stoji zatím dt 125 99 rok, ale jak z toho dostat 30 koní to by mě fakt zajímalo, možná kit athena a další poladění  a11  .
Co jsem koukal na graf na brzdě tak při plně otevření 18-20 koní, s laděným deep kolenem zhruba o 4 koně ve vršku víc..
Na začátek dobrý, v terenu se to ale musí furt držet pod krkem a hodně kvaltovat, a ta spotřeba nebude nejmenší klidně přes 8-9l, jinak se s tím dá jet okolo 4.5-6l
Jinak kdyby někdo měl zájem pustím ji do světa  smile 

Co vim, tak to DT dostat na 27 koni neni problem roll 

#23 25.11.2011 18:45:43

Endurko
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Častolovice-Rychnov n. Kněžnou
Motorka: kawa kx250f 016"
Věk: 26
2 0

Rohlik napsal(a):

Endurko napsal(a):

Smis :
Taky mi v garáži stoji zatím dt 125 99 rok, ale jak z toho dostat 30 koní to by mě fakt zajímalo, možná kit athena a další poladění  a11  .
Co jsem koukal na graf na brzdě tak při plně otevření 18-20 koní, s laděným deep kolenem zhruba o 4 koně ve vršku víc..
Na začátek dobrý, v terenu se to ale musí furt držet pod krkem a hodně kvaltovat, a ta spotřeba nebude nejmenší klidně přes 8-9l, jinak se s tím dá jet okolo 4.5-6l
Jinak kdyby někdo měl zájem pustím ji do světa  smile 

Co vim, tak to DT dostat na 27 koni neni problem roll 

V tom případě si rád poslechnu rady :-) zatím to mám standartně otevřené ( přívěra, koleno bez clon-přepážek, oddělaný šnorchl z airboxu, trysky, + koncovka výfuku-Akrap. , Co bych mohl dále udělat je ten YEIS- měla by být rychlejší rakce plynu, karbonový klapky, a komplet laděný výfuk ( koleno + koncovka)
Ale o kolik se zvedne výkon nevím.. ale s laděným kolenem pujde určitě spotřeba nahoru smile 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů