INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM Freeride 350
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Re: KTM Freeride 350
kamikazor napsal(a):Jarynn:
Pomalinku začne vynechávat, pak čím dál víc až to zdechne. Pak se mi podaří ještě startnout, ale to už zdechne tak do 3s. A pak už to nejde vůbec.
Hele to je tezko tak na dalku.jestli.vynechava tak el,jestli zvadne a.nejde.pridat jede treba jen a 3/4,pul a.pak na 1/4plynu nez zdechne tak benal.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nové Osinalice
- Motorka: Freeride 250R 2015
- Věk: 41
0 0
kamikazor: Snad se tě nedotknu, když řeknu že i moje žena ví co je to fajfka- to je stoletý výraz, který zná snad každý Nic ve zlém, jen mě to překvapilo
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Ještě mě napadá, jestli ti nepřeskakuje pojistka na jehle mezi zářezy, to už jsem taky viděl a zcela hloupě se zeptám jestli ti funguje odvzdušňovák ve víčku nádrže?
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
kamikazor: Jasně, přesně tak.
Ale změřit sekundár zapalování umím jako správný motorkář taky, a to bez osciloskopu. Je to stará ověřená metoda. Chceš vědět jak?
- kamikazor
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM Freeride 250
0 0
Maloch2:
Pojistku můžu zkontrolovat. Ale ten odvzdušňovák, to je věru velmi dobrá myšlenka. Dodělávali mi tam ten přídavný s odvodem do šroubu. Leda že by se se zasekával a nepouštěl vzduch dovnitř, takže mám podtlak a benzin nejde do karbce. Čemuž půběh chcípání docela odpovídá. Tohle jde navíc proveřit velmi snadno když k potížím dojde. Super.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
kamikazor:
Nemluvil jsem o pojistce. Vždycky jsme to s klukama dělali tak(a dělám to dodnes), že když bylo podezření na špatnou jiskru, tak strčíš prst do fajfky a zastartuješ a víš hned jestli to pálí dobře nebo špatně, ale chce to holt trochu odvahy.
Tedy v případě, že byla fajfka zalepená kvůli vlhkosti a nešla odšroubovat, aby jsi mohl zkusit jiskru proti kostře
Editoval Maloch2 (13.01.2017 21:40:31)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
14 8
Maloch2 napsal(a):kamikazor:
Nemluvil jsem o pojistce. Vždycky jsme to s klukama dělali tak(a dělám to dodnes), že když bylo podezření na špatnou jiskru, tak strčíš prst do fajfky a zastartuješ a víš hned jestli to pálí dobře nebo špatně, ale chce to holt trochu odvahy.
Jo ale tim.nezjistis jeatli nezacne treba za tepla probijet. Kope furt stejne zabavne
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Maloch2 napsal(a):kamikazor:
Tedy v případě, že byla fajfka zalepená kvůli vlhkosti a nešla odšroubovat, aby jsi mohl zkusit jiskru proti kostře
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Jarynn napsal(a):Maloch2 napsal(a):kamikazor:
Jo ale tim.nezjistis jeatli nezacne treba za tepla probijet. Kope furt stejne zabavne
To je pravda
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Kluci máte někdo rekluse? Ta odstředivá spojka je - teda pro mě, hrozně lákavá ale odrazuje mě ten problém, že to v kopci couvá když to chcípne, což by ale zase na druhou stranu nemělo. Tak nevím, a stojí to takovej balík, že se pořád nemůžu rozhoupat, abych toho pak nelitoval.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
AJP FANS CZ napsal(a):kamikazor: Nejde o volty, ale o ampéry Ty ti neudělaj dobře
Jasně, ale tam je ten proud mizivej. Ještě jsem neslyšel ,že by to někoho zabilo. Vem si takovej elektrickej obušek. To je mrda, že usneš a stejně se zase probereš. Ovšem , mám takovej pocit, že nějaký srdcaři už to nerozdejchali.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
14 8
Maloch2 napsal(a):Kluci máte někdo rekluse? Ta odstředivá spojka je - teda pro mě, hrozně lákavá ale odrazuje mě ten problém, že to v kopci couvá když to chcípne, což by ale zase na druhou stranu nemělo. Tak nevím, a stojí to takovej balík, že se pořád nemůžu rozhoupat, abych toho pak nelitoval.
Svez se nekde kdyz nekdo budemit. Ten pocit je tezko prenositelny. Mi se to nelibilo,ale je fakt ze pri tom vykonu to az tak zajime neni. Na 525 co jsem jel mi to zachranovalo kuzi
|