INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM Freeride 350
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Re: KTM Freeride 350
kamikazor: Ano problém je i tam. Na tom pístku v zásadě nic moc, jen se naleptává ten O kroužek(pitomci ve Formula zvolili špatný materiál) ,nabyde a pak se ti pístek nevrací do konce- nanasává kapalinu. Je pak delší zdvih páky, pak ještě delší až nebrzdíš vůbec.Mají navíc blbě zvolený poměr pumpa/brzdič, i když je vše O.K. tak je zdvih pedálu velký - kroutíš se na tom jak v padoucnici abys zabrzdil,navíc je brzdný účinek slabý je na o potřeba nesmyslně dupat a tedy nenadávkuješ jak bys potřeboval.Někdo výše vyměnil jen pumpu a prý O.K,ale moc tomu nevěřím,páč nemá možná vůli ale brzdí to málo. I s kompletem z EXC brzdí méně než EXC,poněvač má jiný pedál a je tam kratší páka. První verze u mě byla ta,že jsem dal jen větší kotouč,nový Okroužek, silnější pružinku pod pístek a nějak to brzdilo. Bohužel máme doma i EXC a jak jsem na to sednul tak jsem se vždycky skrz Z brzdy nasral...Než jsem to předělal tak se na inzerci objevil celý set co měl někdo udělaný tak jsem ho vzal a bylo to bez práce. Nic na tom ale není.Další bonbonek je brzdová páka bez valivých ložisek, taky peklo, po 50mth vychozená na sračku. Další to samo. Dal jsem tam ložiska,ale není tam moc místa není tak úplně jak by se mi líbilo ale zas posun,jak je bez vůle tak se to chová podstatně lépe... Pokud máš free na ježdění na ryby tak super, ale pokud mu trochu víc ubližuješ tak to chce vychytat ...
- kamikazor
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM Freeride 250
0 0
Jarynn:
Jo a ještě jedna věc s odvětráváním klikovky - zkoušel jsem zkrz tu hadici foukat a vůbec to nešlo. Originál stahovací pásek to celé znepůchodnil. Koukám že v KTM jsou vážně profíci.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
kamikazor:
Tak ja jsem tam origo zadny pasek nemel co si tak pamatuju. Jen mělo by to byt spis odvetrani prevodovky,kdybys odvetral kliku u 2t tak by ses asi moc nesvezl
Editoval Jarynn (25.06.2016 16:57:29)
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
Co je na podvozku freeride špatnýho? Vždyť to funguje v pohodě.
umím prd, ale strašně mě to baví 
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha východ
- Motorka: 300 EXC, Free 250
- Věk: 43
1 0
kornout:
Prvniho pul roku jsem si taky myslel ze funguje v pohode. Ted si to uz nemyslim, dtto brzy, potvrzuju co psal Jarynn, vadnou, zvetsuje se zdvih az to pak skoro nebrzdi. Kdyz jsme zadni brzdu nastavili na kratkej zdvih tak jsem ji uvaril ze se kousla.
Sorry pisu z tabletu tzn bez hacku a s chybama
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
Jarynn napsal(a):milanride: Nerozumim, ale asi se nepovedlo..
Jen pro info, hlavně starší cyklo brzdy (ale třeba i motokáry) používají uzavřený okruh = pumpa nemá nádobku a nemá vratný kanál musels to naladit za studena na větší vůli (velký krok) a po ohřátí se vůle zmenšila (krok se zmenšil)... nó a při pořádném ohřátí se to občas "zatáhlo"
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
danka napsal(a):kornout:
Prvniho pul roku jsem si taky myslel ze funguje v pohode. Ted si to uz nemyslim, dtto brzy, potvrzuju co psal Jarynn, vadnou, zvetsuje se zdvih az to pak skoro nebrzdi. Kdyz jsme zadni brzdu nastavili na kratkej zdvih tak jsem ji uvaril ze se kousla.
o brzdách nemluvím, to je sakra rozdíl oproti Brembo na plnokrevnejch. Spíš mě zajímá co je s spodvozkem? To že to dostanu na dorazy, když to přeženu,není nic divnýho, ale jinak to funguje solidně.
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha východ
- Motorka: 300 EXC, Free 250
- Věk: 43
1 0
kornout:
Tak treba trochu vymlacena mx trat, diry a vymoly nebo nejakou rychlejsi pasaz s hodne korenama mi predtim podvozek moc nepobiral. Ze zacatku mi to moc nevadilo, po 3/4 roce uz vic.
Sorry pisu z tabletu tzn bez hacku a s chybama
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
danka napsal(a):kornout:
Tak treba trochu vymlacena mx trat, diry a vymoly nebo nejakou rychlejsi pasaz s hodne korenama mi predtim podvozek moc nepobiral. Ze zacatku mi to moc nevadilo, po 3/4 roce uz vic.
Na vymlácený MX trati dostávám kopance i na krosce, pokud nemáš hodně naložíno a defacto neletíš po zadním. Podle mě se to chová příjemě, je to prostě takový lehký endurko, na MX trať to není ani náhodou, si nedokážu představit na tom dopadnout po nějakým středním skoku na rovinu. Rozhodně to není chyba podvozku, ale celkové naladění. O brzdách se to říct nedá ani náhodou.
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
kamikazor napsal(a):Chlapi, je to jen u mně, nebo je u Freeride 250 těžké najít neutrál při běžícím motoru.
Když jsem měl volnoběžné otáčky níže, chcípal mi motor při zařazené rychlosti a vymáčknuté spojce. Když je mám teď výše, neutrál hledám na 20 pokus 
Spojka pořád jemně zabírá, tak nevím jestli je to tím že je moto skoro nová s 20mth, a nebo to dělá i u zajetých mašin.
S tou krátkou řadičkou, to problém trochu je, malinko pomůže častější výměna oleje v převodovce a jeho volba... za optimum považuju (závodní špičkou, mnoho desetiletí, ověřený) dextron IID
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
|