INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kecárna
- wejinkaa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Blansko
- Motorka: Kawasaki 250f
- Věk: 27
- Tel: Dotykoví :D
1 0
Re: Kecárna
Semis napsal(a):wejinkaa:
Ty jo jak je to vlastně velký? A kolik je synkovi?
malej má 3,5 na víšku 18cm a na délku 32 cm mazec 
Život je krátký, proto ho žiji naplno :-)
Semis:
ZDAR SEMI PRIJED V TU SOBOTU CO TY NA TO JO A VEM SEBOU NEKOHO
Hrnečku vař! .... a sakra, hrnečku DOST!!!!
- wejinkaa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
KIng.Mambo napsal(a):Musím si přihřát polívečku, u nás ve firmě děláme zase takovou stavebnici http://vista.cz/ms-49---enduro Sice je to malinký ale zase enduro 
tyjooo to mu koupím na vánoce pošli mi to 
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lišov u Č.Budějovic
- Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
- Věk: 35
2 0
KIng.Mambo:
Prosím Tě,z kolika dílů je tahle stavebnice? Moc jsem to nepochopil.Je tam psáno,že jednodušší mají 30dílů a složitější 200. Pokud by to byla jedna z těch jednodušších,tak bych to malýmu k vánocům taky koupil.Budou mu teprve 4roky a je tam psáno od 6ti let.Sice je hodně šikovnej,ale tohle už nepodceňuju.Pár takových už mám uložených ve skříni,když jsme si mysleli to dá a nešlo to,tak bych mu nerad koupil další stavebnici a řek mu "až budeš větší". Tohle by se mu líbilo.Je úchylnej na všechno co má vlek.Od osobáku z károu po kamiony. Mě se z nákladních aut chce a on to má jako největší koníček.
wejinkaa:
Ta motorka co jsi tu ukazovala na fotce,máš na to nějakej odkaz? Jestli to je dostatečně rozebírací,tak by se mi to líbilo. Normálních hraček tam má malej partu,ale potřebuju ho něčím zaměstnat. Ať si rozebírá svojí motorku a ne mojí.
Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja 
- wejinkaa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Lasky:
to jsem koupila u tamanů u nás stíla 100,- a vypadá v klidu jestli chceš koupím ti jí a pošlu
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
wejinkaa:
Dík za radu a nabídku,ale někde se podívám sám.Oni ti kluci asijský mají vesměs všede stejný zboží a my jich tu máme taky dostatek. Musím začít zase slavit vánoce,což mě pěkně sere. Už před lety jsem tuhle tradici doma zrušil,když jsem poznal svou milou,tak chvíli taky koukala jestli nejsem magor,ale nakonec se ke mě připojila.Dokud byl malej moc malej,tak jsem tenhle svátek prostě utajil,teď už to ale neutajím,tak budu muset vymyslet nějakou rozumnou formu oslavy vánoc,aby se to nezvrhlo v nějakou komerční debilitu,ale nezačalo mu bejt líto,že ostatní mají milion dárků. Už nějakej takovej plán mám,tak snad se povede nastolit dobrou tradici.
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
C.J.:
Jo,to je dost zřejmý a asi je taky zřejmý,že já jsem dostatečně tupej,když jsem tam ten obrázek nenašel.Díky. Do toho půjdu,tohle malej složí.
- wejinkaa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Lasky:
to ano Vánoce jsou pěkné já osobně je mám ráda ne kvůli dárkům,ale kvůli té atmosféře :-)
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
C.J.:
To už je dost složitý.Spolu bysme to dali,ale potřebuju něco,co zvládne sám,když to rozebere. A on to rozebere když nebudu doma,tím jsem si jist.Když to nedokáže složit sám,tak poztrácí nějaký díly a pak se vzteká.Podobně složitý už tu mám,ale musel jsem mu je schovat. Ale dík za tip.
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
wejinkaa:
V listopadu mu budou 4roky. Mě osobně by vánoce jako takový nevadily,ale úplně mě vyndavá ten brutální zmatek a šílenství,který se začne dít.Všichni musí mít tunu žrádla a pak to vyhodí,musí bejt naklizeno a pak se rozčilujou,že tam je bordel,dětem se musí nakoupit 50hraček jen proto,aby jich neměli míň,než Honzík a Anička a při tom si stejně hrajou jen s pár kouskama a na zbytek serou.A vlastě tahle mutace vznikla z křesťankýho svátku.Já jsem těžkej neznaboh,takže jsem se celý tý mašinérie od dob svý plnoletosti odmítal účastnit. Doposud mi to bylo jedno,prostě jsem jsem před lety zjistil,že nejlepší je chodit na vánoce do práce. Panuje tam pohoda,nikdo nebuzeruje a ještě je za to víc peněz. A celej ten nákupní šrumec jsem zaregistroval jen když jsem si občas šel koupit svačinu,jelikož jsem dopředu věděl,že stejně doma nebudu. Pak tenhle můj zvyk ode mě odkoukala i drahá a bylo to v pohodě. Dokud byly malýmu 2roky,tak věděl prd co jsou vánoce,ale první zásek nastal loni. Moje milá byla těhotná a měla rodit koncem ledna,tak jsme se domluvili,že bude nejlepší,když zas odjedu pravděpodobně naposledy na vánoce za prací,vrátím se po novým roce a do konce ledna už na práci nehrábnu. Jenže když jsem byl zrona pár dní před vánoci v Norsku,tak se nějak nečekaně narodila malá.My nikoho jinýho nemáme,tak kluka vyzvedl ze školky soused a nechal si ho 4 dny,než já jsem dojel domů.Přijel jsem až na štědrej den odpoledne a za tu dobu už malej věděl co je stromeček a všechny ty ostatní věci co doma obvykle lidi mívají.Já ho přivedl do prochladlýho baráku a přemejšlel jak udělat vánoční atmosféru. Narychlo jsem poscháněl pár ozdob,páč ty jsme doma taky neměli,místo stromečku jsme domů zatlačili motorku a ozdobili jí,místo kapra jsme v mrazáku našli rajskou,pár dárků jsme pro něj naštěstí měli a ráno jsme jeli na vánoční motokros a byla taky pohoda. Letos už to budu muset zorganizovat nějak líp.
Editoval Lasky (03.10.2012 00:14:14)
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
To já bych chtěl mít taky jednou novou Kateřinku,ale na takovou co bych chtěl asi v životě nebudu mít peníze.Leda že bych prodal dům.Ten můj kousekm snů stojí asi tolik co nová Ducati Desmosedidi,nebo MV Agusta CC,možná i víc.
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
KTM 990 Adventure R s otevřenou Adventure sajdou vybavenou pohonem Superdrive od německý firmy Mobec. Nejbrutálnější část ceny tam dělá právě ten pohon. Je to systém,kterej umí pomocí moderních technologií udělat s každý sajdy stejně funkčí stroj jako byla nejlegendárnější motorka všech dob (myslím co se strojů se sajdou týče) BMW R75 Sahara. Zní to divně,ale od války ještě nikdo nikdy sériově podobně funkčí a zároveň spolehlivou motorku nevyrobil. Má to diferenciál s uzávěrkou,terénní redukci i zpátečku. Taky je tenhle stroj dneska extrémně ceněnej. Ten systém Superdrive nabízí stejnou fukčnost,ale pomocí moderních technologií jako se dnes používají v autech 4X4 (Subaru atd.) Haldexy a různý jiný elektrický a hydraulický hejbátka.Jenže když třeba Subaru vyvine takhle drahej systém a pak prodá milion aut,tak se náklady na vývoj rozpočítavají mnohem snáz,než u někoho kdo to jede po jednotlivých kusech. Tihle Němčouři to umějí udělat opravdu dobře,ale je to záležitost pro hodně solventní fajnšmekry. Člověk jim dodá motorku a oni jí vrátí zpátky se sajdou osazenou tímhle šíleným pohonem,kterej z ní udělá Lunochoda. Ovšem faktura činí v přepočtu něco málo přes 1mil.Kč. plus je třeba připočíst cenu motorky. A to ještě nevím,zda to na KTM nebude ještě dražší.Pravděpodobně ano.Všechny ty ceny jsou většinou počítaný na BMW,kde je všechno díky kardanu na pravý straně o poznání jednodušší.Když má motorka řetěz nalevo,tak přibejvá konstruktérovi další starost,ale prej to umí řešit na každý enduro od 650ccm. Dělají se i jiný levnější systémy,ale stejně nejlevnější systém pohonu s Viskospojkou kterej umí v podstatě jen hnát kolo sajdy dopředu,stojí na BMW jako kit okolo 200tis.kč. A tyhle ceny ceny jsou právě ten důvod proč drtivá většina pomatených tříkolkářských dobrodruhů používá Uraly.Já už rok marně bádám jak to vymyslet a stejně všechno nasvědčuje tomu,že budu muset dát za pravdu lidem,kteří mi říkali ať se na myšlení vyseru,že to stejně domyslím jako všichni ostatní,k ruským strojům.
Lasky napsal(a):wejinkaa:
V listopadu mu budou 4roky. Mě osobně by vánoce jako takový nevadily,ale úplně mě vyndavá ten brutální zmatek a šílenství,který se začne dít.Všichni musí mít tunu žrádla a pak to vyhodí,musí bejt naklizeno a pak se rozčilujou,že tam je bordel,dětem se musí nakoupit 50hraček jen proto,aby jich neměli míň,než Honzík a Anička a při tom si stejně hrajou jen s pár kouskama a na zbytek serou.A vlastě tahle mutace vznikla z křesťankýho svátku.Já jsem těžkej neznaboh,takže jsem se celý tý mašinérie od dob svý plnoletosti odmítal účastnit. Doposud mi to bylo jedno,prostě jsem jsem před lety zjistil,že nejlepší je chodit na vánoce do práce. Panuje tam pohoda,nikdo nebuzeruje a ještě je za to víc peněz. A celej ten nákupní šrumec jsem zaregistroval jen když jsem si občas šel koupit svačinu,jelikož jsem dopředu věděl,že stejně doma nebudu. Pak tenhle můj zvyk ode mě odkoukala i drahá a bylo to v pohodě. Dokud byly malýmu 2roky,tak věděl prd co jsou vánoce,ale první zásek nastal loni. Moje milá byla těhotná a měla rodit koncem ledna,tak jsme se domluvili,že bude nejlepší,když zas odjedu pravděpodobně naposledy na vánoce za prací,vrátím se po novým roce a do konce ledna už na práci nehrábnu. Jenže když jsem byl zrona pár dní před vánoci v Norsku,tak se nějak nečekaně narodila malá.My nikoho jinýho nemáme,tak kluka vyzvedl ze školky soused a nechal si ho 4 dny,než já jsem dojel domů.Přijel jsem až na štědrej den odpoledne a za tu dobu už malej věděl co je stromeček a všechny ty ostatní věci co doma obvykle lidi mívají.Já ho přivedl do prochladlýho baráku a přemejšlel jak udělat vánoční atmosféru. Narychlo jsem poscháněl pár ozdob,páč ty jsme doma taky neměli,místo stromečku jsme domů zatlačili motorku a ozdobili jí,místo kapra jsme v mrazáku našli rajskou,pár dárků jsme pro něj naštěstí měli a ráno jsme jeli na vánoční motokros a byla taky pohoda. Letos už to budu muset zorganizovat nějak líp.
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1241_pc260140.jpg
takovýhle příběhy ze života jsou parádní, já to normálně žeru Kdyby se do nějaké knížky nasbírala hromada netradičních příběhů ze života, byl by to bestsseler a hodně lidí by začalo vnímat život mnohem víc s nadhledem.
- wejinkaa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Lasky:
no tak to už je něco až to budeš mít ozvy se ráda se svezu
|