INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kecárna
Re: Kecárna
jopr napsal(a):... a nezapomeň se mě snažit zase zesměšňovat
Neblbni zas něco se zesměšňováním Jen si sám vzpomeň na 29.1.2016, kdy jsi začal hledat to pravý enduro pro sebe .... řečí kolem mega jak PR5 Extreme .... potom ty řeči, jak tě chytlo hard enduro ... rok se s rokem sešel a je z toho rally ... Tobě to nepřijde legrační i beze mně? Co je s pr5? Šla protiúčtem nebo budeš prodávat teď? Za kolik? Nepůjčíš mi to Drapáky? Jel bych na tom.
Strejda, tak jsem to myslel hned od začátku, co sem dal ve stylu "nějak jdu zrovna kolem" první zmínku o pr7. Původně jsem myslel, že má půjčenou předváděčku, protože pořád nevěřím, že to může v porovnání s ostatní nabídkou někdo koupit. Krom toho vím, jaká je amortizace cendura v terénu. Do roka opticky total KO nemluvě o ostatním
Vono kdyz si tupej nebo senilni a mas vymetenej mozek koupis ledasco.....je to furt ve zpravach ....šmejdi a duchodci....a jak jim to sype
xfany napsal(a):Vono kdyz si tupej nebo senilni a mas vymetenej mozek koupis ledasco.....je to furt ve zpravach ....šmejdi a duchodci....a jak jim to sype
Co to meleš, já se tady někde obhajuju, že pole je míň než les? Obojí je na hovno, ale já nikomu nenadávám, to je ten rozdíl, to vaše pokrytecke lhaní sami sobě, že jste lepší než já. Zvlášť, když toho najezdíte mnohonásobně víc. Na motorku se vyser, koupil jsem si jí za svý a nemusel jsem křičet, jako ocas od Ajp.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
jees napsal(a):ty jo, pustit si film na motorce, to by mohli montovat taky opěrku hlavy, klimatizaci a držák na kávu
Ten tablet tam je, aby nebyla díra v kokpitu, kde je příprava na roadbook. Viděl si tu motorku, zapomeň, že je to Ajp, viděl, nebo tu bečíš ze stádem, abys byl za hrdinu. V evropě, kde se prodává jsou z ní nadšený. Neber to zle. Klukům co mě dnes vezli domů se moc líbila a to maj ostrý Ktm a 1200 gs a supertenerku
Alexanderovic napsal(a):Na praci s roadbookem tu budou jini experti, ja umim jen tocit vareckou Ale co jsem postrehl z mastodontu, tak tem lidem co maj OffroadNavi (tablet za 20k) posilaj itinerar v JPG formatu, takze to urcite pujde pouzit i u tebe. Jeste by to chtelo nak poresit tlacitka ← → na riditka. Tablet se da ovladat v rukavicich?
No já neumím ani točit tou vařečkou . Hele fakt nevím co to umí, ale Prochy mi říkal, že ne. Zjišťoval jsem co a jak a elektrický se dá sehnat cca za 10 + ty tlačítka na řídítka, co jsem se bavil s klukama dneska, tak prý stačí ruční, ale zase jiní mi říkali, že u nás jo, ale v Albánii jsou zatáčký co 100 m a tam je ruční o držku. Jé to co jsem slyšel, tak mě tu nekamenujte. Otázka zní, jestli to vyuziju, když pojedu třeba jen jeden závod Prý se jezdí i ve dvojici, to by bylo pro mě asi nejlepší.
Janek:
Legrační to není, chytlo mě to moc, na rally jsem myslel už dřív a třeba mi to chybět bude. Legrační je proč se to ve mě zlomilo, dát pryč lehkou. Hrozně mě to bavilo, ale nevím proč, ale měl jsem poslední dobou blbý pocit, neptej se mě z čeho, sám to nevím. Začal jsem se neustále ohlížet a už to nebylo ono a teď se můžeš smát.
S drapákem a mou AJP dobrý vtip Prodávám pr5 i wr, za kolik, jóó to nevim, není to důležitý.
Jarynn:
Hovado, vemeno a buran za projetí polem
jopr:
mimochodem, tady dostal Radek taky naloženo za stejnou píčovinu, jako ty a všimni, jak na to reagoval.........
jopr napsal(a):Janek:
.... nevím proč, ale měl jsem poslední dobou blbý pocit, neptej se mě z čeho, sám to nevím. Začal jsem se neustále ohlížet a už to nebylo ono a teď se můžeš smát.
S drapákem a mou AJP dobrý vtip Prodávám pr5 i wr, za kolik, jóó to nevim, není to důležitý.
Smát nesmát ... tvoje slova ze včera "Jasně, že s tím nepůjdou dělat vylomeniny, jako s lehkým endurem, taky jsem smutně pošilhával po výjezdech atd. co jsem míjel a jezdíval na PR5, ale až se zžijem, tak s tím něco uděláme. " Tak až se sžiješ, budeš se neustále ohlížet? Co bude dál? Nebo pocit časem zmizí? Fakt se nezlob, že to beru, jak to beru.
A kolik myslíš, že těch rally je u nás legálních, pokud jsou terénní? Snad na každý byl někdo, koho odchytli benga ...... to je potom adrenalin, ztracenej v RB, nevíš, kde jsi a do toho naháňka pomahačů. .
AJP na Drapáku klidně Jezdí s tím Romaniacs
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Alexanderovic: na tablete nastavis ovládanie v rukaviciach alebo sú rukavice na displej dotykový ale nie motorkárskej len zimné...
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
jopr napsal(a):jees napsal(a):ty jo, pustit si film na motorce, to by mohli montovat taky opěrku hlavy, klimatizaci a držák na kávu
Ten tablet tam je, aby nebyla díra v kokpitu, kde je příprava na roadbook. Viděl si tu motorku, zapomeň, že je to Ajp, viděl, nebo tu bečíš ze stádem, abys byl za hrdinu. V evropě, kde se prodává jsou z ní nadšený. Neber to zle. Klukům co mě dnes vezli domů se moc líbila a to maj ostrý Ktm a 1200 gs a supertenerku
nechápu proč to bereš osobně, k tobě nebo tvé volbě jsem se nijak nevyjadřoval, pouze k montáži tabletu na motorku a možnosti pustit si film
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Janek: u nás všetky nelegálne preto je v noci rozprava a tam sa dozvieme čo a ako
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
Strejda-GC:
Jako ok, každý reagujem jinak. Tam mu ale nikdo nenadává do vemen a hovad a na to já reagoval. Taky jsem si nedával, že jsem tam vjel, ale jak jsem psal, krátil jsem si cestu domů a netušil, že to budou takový sračky, když ostatní pole co jsem ten den projel byly tvrdý, ale to už je jedno ( Fanda napíše, že lzu). A týden bez sexu to rozhodně nééé.
jees:
, když se ten tablet sunda, je to tam připravený na roadbook
Janek:
Hele teď vážně 1. Myslel jsem , že mě tu začněte kamenovat za srnky, na za rýhu v poli 2. To ohlížení atd. trochu udička, nechytl ses ,chtěl jsem mít krásný den. Skutečnost je taková, že mě sraalo to , že pr5 nemůže na delší silniční pojezd ( bez značky, blinkry, pořád vozík ). Jasně mohl jsem koupit nějakou starší silnici, ale zase 2 motorky v garáži a hlavně, když pojedu na silniční, nemůžu odbočit do terénu a naopak. Na Pr7 jde obojí a myslím, že až se na ní trochu naučím, půjdou i nějaké voloviny v lese, ale kdo ví, třeba se zase vrátím k lehké. K těm rally, hele netuším co a jak, ale láká mě to.
Jarynn:
Já se tedy omlouvám, jako vysoce podprůměrný slovan, ale závěrem mi ještě vysvětli, jako mega debilovi, jestli na to ještě budeš mít sílu, jaký je rozdíl mezi fotkou z pole a spoustou videí, kde se rumpluje les atd. Díky
|