INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kecárna
Re: Kecárna
Jarynn:
ok, ale proč vlastnost Čechů je pořád něco ojebávat ( viz tvé dodatečné dopisování). Je jasné, že u nové motorky ( auta), budu jezdit k autorizovanému, když chci záruku, ale po záruce nevidím důvod dát auto třeba na rozvody k soukromníkovi, když mi na to dá taky záruku. OK vám zkušenějším je serviska k ho..., ale jak píše Luky i to čmárání do notýsku neco vypovídá o majiteli ( jestli je to podvod, nebo ne to už je druhá věc ) a myslím, ze spousta lidí na to taky při koupi bere zřetel. Má myšlenka na začátku, ale byla spíš myšlena, že prodávající třeba 2 roky staré motky píše básně, jak to bylo opečavávaný atd. bláboly a pak nemá servisku. To je u mne to samé, jako když si to píšu sám ( tedy pro vás k ničemu ). Abych to shrnul, ok chápu vás, že po každých 5 mth ( takže u některých z vás každý víkend ), vás nebaví a dávat moto do servisu, kvůli záruce u výměny oleje a děláte si to sami, v tom případě, ale musí zákonitě padat ta záruka a v tom případě se většině z vás ani serviska nemusí dávat.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
jopr napsal(a):Jarynn:
ok, ale proč vlastnost Čechů je pořád něco ojebávat ( viz tvé dodatečné dopisování). Je jasné, že u nové motorky ( auta), budu jezdit k autorizovanému, když chci záruku, ale po záruce nevidím důvod dát auto třeba na rozvody k soukromníkovi, když mi na to dá taky záruku. OK vám zkušenějším je serviska k ho..., ale jak píše Luky i to čmárání do notýsku neco vypovídá o majiteli ( jestli je to podvod, nebo ne to už je druhá věc ) a myslím, ze spousta lidí na to taky při koupi bere zřetel. Má myšlenka na začátku, ale byla spíš myšlena, že prodávající třeba 2 roky staré motky píše básně, jak to bylo opečavávaný atd. bláboly a pak nemá servisku. To je u mne to samé, jako když si to píšu sám ( tedy pro vás k ničemu ). Abych to shrnul, ok chápu vás, že po každých 5 mth ( takže u některých z vás každý víkend ), vás nebaví a dávat moto do servisu, kvůli záruce u výměny oleje a děláte si to sami, v tom případě, ale musí zákonitě padat ta záruka a v tom případě se většině z vás ani serviska nemusí dávat.
Koncim
- luke21
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha 5
- Motorka: boxxbike,xmax400,SH300, ex WR250R, XR400, DR650SE, XL600V, XT660XR, CBR600F, CB500, Jawa50
- Věk: 37
- Tel: placatej
0 0
xfany:
tak rozdil 15t to asi nebude ale pokud budou za stejny prachy, +- podobny najezd tak to urcite bude plus pro muj stroj, i kdyby byl treba o kousek vic poskrabanej.. nebo aspon ja to tak vidim, radsi si koupim i s vetsim najezdem a horsi kosmetikou ale s vetsi jistotou ze motka dostala co potrebovala
btw jestli mi das za my wr 120t tak ti ho jeste dnes dovezu
luke21 napsal(a):xfany:
tak rozdil 15t to asi nebude ale pokud budou za stejny prachy, +- podobny najezd tak to urcite bude plus pro muj stroj, i kdyby byl treba o kousek vic poskrabanej.. nebo aspon ja to tak vidim, radsi si koupim i s vetsim najezdem a horsi kosmetikou ale s vetsi jistotou ze motka dostala co potrebovala
btw jestli mi das za my wr 120t tak ti ho jeste dnes dovezu
Ne ten rozdil 15 to proda....to je proste overeny.....ne tvoje popisky....
napr. ta honda tu byla k prodeji....a to si neslisel tech odbornejch kecu, jak je to ku hovnu a k nicemu a dve veci....
E: cuklo se s cenou kapanek dolu a uz nikoho nezajima nejakej sesitek
Editoval xfany (13.10.2016 16:32:53)
xfany:
Ok Fando, tak jako kokotovi mi tedy vysvětli, proč se tedy servisky k endurum dávaj, když jsou podle vás k ničemu.
jopr napsal(a):xfany:
Ok Fando, tak jako kokotovi mi tedy vysvětli, proč se tedy servisky k endurum dávaj, když jsou podle vás k ničemu.
To asi nezvladnu
Ale ty me zkus vysetlit ten tvuj dotaz.....proc lidi nemaj servisky.....kdyz ty je mas....vlastne teda jen jakoby, pises si ji sam nad cim se jakoby podivujes nebo na co poukazujes tvim prvnim dotazem?
jopr:
Hele ty furt montuješ do sebe dvě věci, které nemají nic společného, ofiko servisní kniha (kde záznamy musí sedět online) a provozní deník, který si vedeš pro sebe a můžeš s ním v případě prodeje manipulovat Provozní deník si vede většina lidí, kde si píšeš olej a další věci ohledně moto, ale jestli to má vliv na cenu při prodeji? Jde zase jen o pocit.....
A přestaň furt papouškovat výměnu oleje po 5 mth u endura, nastuduj si pár manuálu a pak dělej chytrého
Strejda-GC napsal(a):jopr:
Hele ty furt montuješ do sebe dvě věci, které nemají nic společného, ofiko servisní kniha (kde záznamy musí sedět online) a provozní deník, který si vedeš pro sebe a můžeš s ním v případě prodeje manipulovat Provozní deník si vede většina lidí, kde si píšeš olej a další věci ohledně moto, ale jestli to má vliv na cenu při prodeji? Jde zase jen o pocit.....
A přestaň furt papouškovat výměnu oleje po 5 mth u endura, nastuduj si pár manuálu a pak dělej chytrého
Mota to umyslne protoze napsal par pitomin ....tak jak jinak s toho ven.
- luke21
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha 5
- Motorka: boxxbike,xmax400,SH300, ex WR250R, XR400, DR650SE, XL600V, XT660XR, CBR600F, CB500, Jawa50
- Věk: 37
- Tel: placatej
0 0
xfany:
bohuzel, cena byva nejdulezitejsi.. co nadelas :-(
delani si peclivych zaznamu ma ale velkou nevyhodu.. po letech zjistis kolik doopravdy ti do toho zahucelo a budes fes smutnej.. nedejboze to objevi manzelka
luke21 napsal(a):xfany:
bohuzel, cena byva nejdulezitejsi.. co nadelas :-(
delani si peclivych zaznamu ma ale velkou nevyhodu.. po letech zjistis kolik doopravdy ti do toho zahucelo a budes fes smutnej.. nedejboze to objevi manzelka
Proc bohuzel?? Super kdyz kupujes horsi kdyz prodavas........u ojeteho prodava cena....znacka...stav...bonus ofiko servis kniha, a dohledatelne servisni ukony podle WIN...svolavacky garance bezny servis.
Tak ze kdyz se na to juknes poporade tak ti je serviska k nicemu kdyz ja budu mit levnejsi auto, v pripade ze bude stejne pekne jako to s tim bonusem ....
xfany napsal(a):jopr napsal(a):xfany:
To asi nezvladnu
Ale ty me zkus vysetlit ten tvuj dotaz.....proc lidi nemaj servisky.....kdyz ty je mas....vlastne teda jen jakoby, pises si ji sam nad cim se jakoby podivujes nebo na co poukazujes tvim prvnim dotazem?
Asi si nerozumíme. Můj první dotaz zněl, proč u většiny prodávaných skoro nových motorek chybí serviska, že to souvisí s cenou jsem nic nepsal, jen že to u mne vzbuzuje nedůvěru. A to že já je mám, to byl příklad, že i po x letech po záruce si vedu záznam a nejsem asi sám. Logicky v době záruky vše šlo přes autorizovaný servis. A proto jsem se ptal proč u rok starý (příklad)není, toť vše a pak se tu rozjely notýsky a vaše posměšky. Pro Strejdu : sorry ale nic nepapouškuju, manuály neštuduju, vaším ostrým nerozumím a to že se olej mění po 5 jsem se dočetl tady a myslel jsem ,že to je pravda. Tak se omlouvám
jopr napsal(a):xfany napsal(a):jopr napsal(a):xfany:
To asi nezvladnu
Asi si nerozumíme. Můj první dotaz zněl, proč u většiny prodávaných skoro nových motorek chybí serviska, že to souvisí s cenou jsem nic nepsal, jen že to u mne vzbuzuje nedůvěru. A to že já je mám, to byl příklad, že i po x letech po záruce si vedu záznam a nejsem asi sám. Logicky v době záruky vše šlo přes autorizovaný servis. A proto jsem se ptal proč u rok starý (příklad)není, toť vše a pak se tu rozjely notýsky a vaše posměšky. Pro Strejdu : sorry ale nic nepapouškuju, manuály neštuduju, vaším ostrým nerozumím a to že se olej mění po 5 jsem se dočetl tady a myslel jsem ,že to je pravda. Tak se omlouvám
Ty mas origo servisku k AJP? Vedenou prez zastoupeni AJP? Se zaznamama u AJP?
xfany:
U Ajp servisku mám, po koupi a té anabáze , kterou znáte, jsem se ptal p. Procházky, když si ji přebýrali na kontrolu aby mi pokračovala záruka, jestli mi o tom napíší záznam do servisky, kontrolovali olej atd. , řekl , ze jo. Je pravda, že od té doby jsem se na servisku vykašlal, takže tam mám 2 záznamy asi, musel bych se podívat.
jopr napsal(a):xfany:
U Ajp servisku mám, po koupi a té anabáze , kterou znáte, jsem se ptal p. Procházky, když si ji přebýrali na kontrolu aby mi pokračovala záruka, jestli mi o tom napíší záznam do servisky, kontrolovali olej atd. , řekl , ze jo. Je pravda, že od té doby jsem se na servisku vykašlal, takže tam mám 2 záznamy asi, musel bych se podívat.
Tak ze pokud mas servisni knizku u sebe je to OK sice na ty zaznamy kasles, ale ted ti vlastne odpovim na tvou otazku.....jsou lidi jako ty a kaslou na to taky. Proc ji mit kdyz na to lidi stejne kaslou, proc ji mit kdyz to neovlivni cenu moto pri prodeji? Servisku jako takovou papirovou...tu mas jen na cteni....dulezite je zaznam v servisu ofiko zastoupeni podle win a provaznosti faktru za material ten danej servisini ukon....svolavacku...reklamace....garancni prohlidku....opravy po nehode....atd.
Alexanderovic napsal(a):Kdoby nutne chtel, tak si na netu dohleda nakej autorizovanej servis, co uz neexistuje, necha si podle toho vyrobit razitko za 300kc, vyplni prazdnou servisni knizku, vyplni si kazdej radek jinou propiskou, orazitkuje a oala, vydela na Joprovi aspon 10ku navic
Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije
Spis by me zajimalo kdyz bych zadal WIN jopra motoAJP co mi treba v nemecku na zastoupeni AJP k tomu reknou, jestli to cidlo kuckani tam je zaznamenane na tu zaruku
Takže hoši tyhle smajlíky si strčte do zadele. Teď jsem mluvil 15 minut s p. Procházkou. Takže má motorka je vedená pod vinkem a i kdyz jsem teď naposled v Plzni neměl servisku, záznam o výměně říd. jednotky zadali do systému, tudíž mám záznam 202 km olej atd. , 704 km ( převzetí do rukou streetmoto po mé koupi) nová jednotka, ventily atd. a teď naposledy zas ta jednotka. Spotřební věci, jako řadička, víčko nádrže atd. věci co byly vyměněny jen z dobré vůle a nejsou v záznamech. Dále jsou v servisce popsány a vyjmuty věci, které si můžu měnit sám, aniž bych přišel o záruku ( destičky, retezovka atd.) důležité je pro dealera vidět moto po každých 3tkm bez zásahů do motoru. Pro Fandu, ano po zadání údajů mé motorky ti tohle vyjede, dále říkal , že kdyby třeba skončili, tak díky těmto záznamům, by se o mou motorku měli postarat jiné servisy i v cizině.
jopr napsal(a):Takže hoši tyhle smajlíky si strčte do zadele. Teď jsem mluvil 15 minut s p. Procházkou. Takže má motorka je vedená pod vinkem a i kdyz jsem teď naposled v Plzni neměl servisku, záznam o výměně říd. jednotky zadali do systému, tudíž mám záznam 202 km olej atd. , 704 km ( převzetí do rukou streetmoto po mé koupi) nová jednotka, ventily atd. a teď naposledy zas ta jednotka. Spotřební věci, jako řadička, víčko nádrže atd. věci co byly vyměněny jen z dobré vůle a nejsou v záznamech. Dále jsou v servisce popsány a vyjmuty věci, které si můžu měnit sám, aniž bych přišel o záruku ( destičky, retezovka atd.) důležité je pro dealera vidět moto po každých 3tkm bez zásahů do motoru. Pro Fandu, ano po zadání údajů mé motorky ti tohle vyjede, dále říkal , že kdyby třeba skončili, tak díky těmto záznamům, by se o mou motorku měli postarat jiné servisy i v cizině.
Ano to je v poradku a mela by to mit kazda nova motorka, na psane knizky sere bilej tesak
Prosim posli me do SZ tvuj win ja to testnu u jineho AJP servisu
- Alexanderovic
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: Husaberg Fe 450 '08 ; KLX 250, ex-DR Z 400 S
- Věk: '92
- Tel: 60551osm894
1 1
xfany napsal(a):Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije
Aha, tak to jsem nevedel. Dobry vedet. I ty neznackovy maj pristup na tyhle databaze?
Alexanderovic napsal(a):xfany napsal(a):Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije
Aha, tak to jsem nevedel. Dobry vedet. I ty neznackovy maj pristup na tyhle databaze?
Pokud je schvalenej a pouziva dily co ma tak i neznackovej, muze delat opravy a zaznamy a nahlizeni na online servis knihu.
Editoval xfany (13.10.2016 19:46:46)
|