INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Nechat si udělat repas podvozku není marné!
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Re: Nechat si udělat repas podvozku není marné!
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Lustjape:
Trošku jsem se v Tvých příspěvcích stratil. Pises že pouzivaš čistič stiraku a gufer.(moc dobrá věc) Potom napises že pouzivaš neopreny. A mas vše čisté. Proč potom pouzivaš stěrku? Můžeš si jednoduše poškodit gufera. (Neopreny jsem vždy zavrhoval a zavrhovat budu!!) Další ochranu kterou si předložil znám. Hodně ji používá Pan Faltus lidi si to chválí. Osobní skušenost nemám. Proto nezavrhuji ani nedoporučuji.
Pomocné stiraraky od SKF moc dobrá věc. Ale jen přímo do blata! A potom sundat.
Nejdulezitejsi je se starat o čistotu kluzáků. Do blata ocistit nastřikat dobrým mazivem. Do písku očistit a řádně odmastit!!
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
- pretekardano
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hlohovec
- Motorka: YZ250F, RM250 enduro(carpimotor)
- Věk: 30
0 0
Motors: tak to už je prijatelnejšia cena, na SK som ich ešte nenašiel. Faryn: prečo sú dobré len do blata? Ja ich jazdím 50mth aj blato aj sucho a problém nemám. Pravidelne ich čistím a bordel je pod nimi len minimálny..
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
3 0
pretekardano napsal(a):Motors: tak to už je prijatelnejšia cena, na SK som ich ešte nenašiel. Faryn: prečo sú dobré len do blata? Ja ich jazdím 50mth aj blato aj sucho a problém nemám. Pravidelne ich čistím a bordel je pod nimi len minimálny..
Protože jsou určené do bláta. Takže na suchu se Ti opotřebovává ji a pak nemají 100% funkci.
- pretekardano
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hlohovec
- Motorka: YZ250F, RM250 enduro(carpimotor)
- Věk: 30
0 0
lenže pri endure vieš málo kedy, že bude iba sucho. Večšinou nejaké blato vždy nájdeš a potom pekne zaschne na trubkách a vlezie pod prachovky... za mna zatial najlepšie chránia dobre urobené neoprény
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
vidíš že je zaostalej že z tveho dotazu už by ho google nevysekal a poděkuji mi že jsem ti ušetřil čas který jsi využil určitě lepe
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
FARYNSUSPENSION Tak já také přihodím své zkušenosti a dojmy. Letos jsem přesedl na jiný stroj a přešel z jednokomor (LK) na 4CS. Na moji jateční váhu nebyly vidle stavěné a bylo potřeba s tím něco udělat. Osobní zkušenost s Farynem jsem neměl, ale viděl a svezl jsem se na motorce, kterou si nechal naladit kolega. Úkol zněl jasně - tlumiče musí fungovat se stokilovým medvědem jak na enduru, tak i občas na MX trati. Takže jsem vidle zabalil a poslal poštou k Farynovi - detaily ohledně nastavení jsme pak diskutovali jen po telefonu, což asi není zrovna ideální stav, ale i tak se to myslím povedlo. Dojmy sou zatím jen po první větší vyjížďce, takže vše je ještě “syrové” a chování se pravděpodobně ještě trochu změní, ale i tak jsou první zkušenosti pozitivní. První věc která mě napadla, když jsem ještě na místě zhoupl motorku byla, že jsou tlumiče až moc měkké než jsem byl zvyklý. Při jízdě se ale ukázalo, že velká progresivita tlumiče umožňuje právě na začátku krásně měkký chod, díky kterému je jízda po rozbitých cestách s kořeny a kameny komfortní a přitom přední kolo drží stopu, neskáče ani neustřeluje do stran - tlumič řízení nemám a myslim, že už ani nebude třeba  Na druhou stranu podvozek dokáže pohltit i větší rány a seskoky na placku. Klikání komprese i odskoku už konečně funguje a bude třeba ještě otestovat jak si tlumiče poradí s MX tratí. To je asi tak zhruba shrnutí prvních dojmů po repasi a naladění tlumičů od Faryna, za mě tedy ano, nechat si udělat repas podvozku není marné!
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
Taktéž, jsme to letos svěřil Farynovi, no test ještě neproběhl, protože jsem od přírody hrozně línej a když mi sněží do xichtu tak nejezdím Takže recenze přijde později.
Nekrmte toho Trolla !
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: KTM 350
- Věk: 1989
5 0
Ja v prubehu letosta taky planuju odbornej servis perovani a faryn na me udelal dojem uz jen po telefonu+nazory na nej tady me presvedsily ze to dam jemu.
Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
No ja se hlavne uz budu muset dokopat k tomu na to sednout protoze bych to nerad zase testoval na startovaci brane jako minulej rok 
Nekrmte toho Trolla !
Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
sloofa napsal(a):To je asi tak zhruba shrnutí prvních dojmů po repasi a naladění tlumičů od Faryna, za mě tedy ano, nechat si udělat repas podvozku není marné!
Hmm. A to je kolem toho tolik řečí... Stačí jen zkusit a člověk má přehled a jasno...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
....jsem líná jezdit rychle....
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
....jsem líná jezdit rychle....
Máte někdo osobní zkušenost s čističem stíráků? Má to smysl? Doteď jsem používal měrku na ventily, ale jen když to teklo, v rámci prevence jsem do toho raději nesahal... Tohle vypadá jako fajn vychytávka.
http://rimoto.cz/naradi-a-pripravky/121 … acing.html
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
3 0
Je to dobrá věc. Jen potřebuje s dobrý kryf.
A podívej se spatky Bylo tu dané video.
Faryn:
Díky. A je dobrý to používat i v rámci prevence nebo jen když tlumiče tečou?
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
3 0
RadoTP napsal(a):Faryn:
Díky. A je dobrý to používat i v rámci prevence nebo jen když tlumiče tečou?
V rámci prevence by si měl sundavat stiraky. Vyčistit namazat.a při tom si zrovna procistiš gufera.
- curcab
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC
- Věk: 33
0 0
Spíš by mě zajímalo jestli toto čištění nezkrátí životnost gufera, Většinou se to dělávalo jako poslední záchrana když gufero chcalo. Pravidelně to dělat no nevím... Myslím a opravte mě jestli to tak není ,ale myslím ,že když to nasouváš pod gufero tak musíš ten bordel i zatlačit dovnitř do oleje.
i pád na držku je pohyb vpřed.
|