Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

ENDURO/MX Chemička

#1401 03.08.2012 12:27:40

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

Re: ENDURO/MX Chemička

C.J.:

ano  ano  ano  ano Pujdes se podivat na manu? kdyz tak napis sms jak tam budes a ja vezmu prcka a dorazim.

S temi berlemi dostanes paradni fyzicku do rukou smile  smile  smile pak budes k neutahani lol  lol  lol 

#1402 03.08.2012 16:52:02

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Drake89:

Ty si to furt bereš nějak moc osobně.  a11

Já jsem popsal věci, který mě odradily od jednotlivejch motorek, který u mě připadaly v úvahu.
Vůbec jsem neřekl že všechny motorky kromě KTM maj tyhle vady, ale že některá má tenhle problém, jiná tenhle a u KTM maj tohle dořešený v pohodě. Navíc mi ta motorka sedí do ruky, což je to nejpodstatnější, protože jak jsem řekl, tak třeba Beta mi prostě neseděla a hned jsem věděl, že to neni ono.
Ten nehezkej otvor do filtru má konkrétně třeba TM.
Já jsem vlastně celou dobu poukazoval jen na to, že je momentálně KTM jedna z mála, která v enduru nespí s vývojem a navíc jim to poměrně vychází a mimo to zrovna ten vývoj jde směrem, ketrý mi sedl. Jinak jak jsem psal, nejsem vůbec propagátor týhle značky. Dokonce jsem si původně řekl, že se budu snažit KTM při výběru vyhnout, ale vzhledem k mojim požadavkům jsem tam zase skončil.
Jestli má tvůj kámoš rozedřený sedlo od vyndavání palstu, tak má možná problém s rukama, pač tohle jsem u nikoho neviděl a u mě to taky neni.
Už to ale nebudeme řešit a rasí..t tady diskuzi o něčem uplně jinym.

Dej koním pít...

#1403 03.08.2012 18:34:46

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

motohellrider napsal(a):

C.J.:

ano  ano  ano  ano Pujdes se podivat na manu? kdyz tak napis sms jak tam budes a ja vezmu prcka a dorazim.

Jestli nějak zvládnu schody, tak chci do garáže zajet  smile 

#1404 03.08.2012 19:24:34

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

tak chlapci,na týden vás opouštím relaxovat k móóóóři heh2  udržujte oheň  ano 
Jardo drž se vyk!  vyk!  vyk!  a jestli budeš v Klimkovicích, tak to bude super trasa na návštěvu na kole  wink 

ENDURU ZDAR

http://steelpro.cz/shop/sites/default/files/taddy_erzberg.jpg

#1405 03.08.2012 20:33:05

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Strejda-GC:

Stejne to bez riditek nevydrzis a beztak budes drtit aspon vodniho skutra a1 
Uzivej dovolenky ano 

#1406 03.08.2012 22:24:53

Drake89
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husqvarna TXC 450 ´09 Husqvarna FC 250 2016
Věk: 31
3 0

Semis napsal(a):

Drake89:

Ty si to furt bereš nějak moc osobně.  a11

Já jsem popsal věci, který mě odradily od jednotlivejch motorek, který u mě připadaly v úvahu.
Vůbec jsem neřekl že všechny motorky kromě KTM maj tyhle vady, ale že některá má tenhle problém, jiná tenhle a u KTM maj tohle dořešený v pohodě. Navíc mi ta motorka sedí do ruky, což je to nejpodstatnější, protože jak jsem řekl, tak třeba Beta mi prostě neseděla a hned jsem věděl, že to neni ono.
Ten nehezkej otvor do filtru má konkrétně třeba TM.
Já jsem vlastně celou dobu poukazoval jen na to, že je momentálně KTM jedna z mála, která v enduru nespí s vývojem a navíc jim to poměrně vychází a mimo to zrovna ten vývoj jde směrem, ketrý mi sedl. Jinak jak jsem psal, nejsem vůbec propagátor týhle značky. Dokonce jsem si původně řekl, že se budu snažit KTM při výběru vyhnout, ale vzhledem k mojim požadavkům jsem tam zase skončil.
Jestli má tvůj kámoš rozedřený sedlo od vyndavání palstu, tak má možná problém s rukama, pač tohle jsem u nikoho neviděl a u mě to taky neni.
Už to ale nebudeme řešit a rasí..t tady diskuzi o něčem uplně jinym.

Ale neberu,  a1 tak si schvalne znova precti co jsem psal na zacatku i na konci toho prispevku..  big_smile 
Ja chtel ze zacatku jen vedet ty detaily, ktery jsou na KTM vymakany, jak si psal.. nebylo v tom nic extra jinyho..  Ale pote cos je napsal, tak jsem musel branit i HSQ (stejne jako ty KTM..) Ne kvuli sobe, ja mam jasno a dohadovat se nemusim- ja jsu spokojenej  smile  ale kvuli ostatnim, aby vedeli, ze Huska uz ma zrovna ty detaily cos psal vymakany taky..  ano 

#1407 03.08.2012 23:31:47

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
6 2

Já vlastně proti Husce v zásadě nic nemám, ale její jméno bylo v minulosti tak tragický, že se z toho bude jen těžko dostávat. Já je kdysi servisoval (kolem roku 2001) a tehdy to taky nestálo za moc. Pravda je, že někdy od roku 05 se prý výrazně zlepšily co se kvality týká, ale stejně i těch pár lidí který znám, že je maj tak měli nějaký ne uplně obvyklý a závady. Takže i přesto že se mi ty motorky celkem líběj, tak jsem třeba teď při shánění motorky zase od Husky upustil. xFany potvrdí, že jsem o 310ce uvažoval smile

Dej koním pít...

#1408 04.08.2012 06:38:24

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Semis:

Ahoj ja měl TE 410 RV.2000 a od té doby se držím od HG.dál.Třeba v tom už Němci udělali pořádek nebo jsem chyt jen špatnej kus.Ale závady jako prasklej karter(tek olej),nedotažená matice na zapalování(přestřihnul se klinek,vytrhane kolečka starteru),nedotažené šrouby na půlkach motoru(tek olej)a to nemluvim o "prkotinách"mi stačilo.Ještě dodám že moto bylo nové a já víc spravoval než jezdil. mad  mad Nebejt toho tak mám momentálně místo EXC125  WR125,protože se mi jinak HG moooc líběj. smile 

Editoval babaexc (04.08.2012 06:41:25)

#1409 06.08.2012 22:18:26

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

Něco aktuálního, o víkendu jsem se dostal na chvíli domů ze špitálu, tak jsem to nafotil http://vfr.galerie.cz/5820522-2012-4a-c … 2-cervenec

Zatím to vypadá, že budu potřebovat spojkové víko (se kterými modely je záměnné?)
řízení (brýle s krkem)
přední kolo
zadní tlumič
výfukový svod

Ťuklý rám nebudu řešit, pod nádrži je hlavní páteřový rám i s výztuhou OK, jen ta spodní trubka je zmáčklá.

Dneska poslední noc v nemocnici, hurá. Zítra mě převezou do Klimkovic do lázní, uvidím, jak dlouho tam vydržím (tady jsem aspoň na pokoji sám..), asi jen co se zahojí rány, vytáhnou stehy a nebudu potřebovat nohu převazovat, zatím je ta rána po otevřené zlomenině pořád otevřená a škaredá. Jakmile to bude OK tak kašlu na rehabilitace a chci domůůůůůů

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1231_rntgn.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1231_rntgn2.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1231_rntgn3.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1231_rntgn4.jpg

Editoval C.J. (06.08.2012 22:19:23)

#1410 06.08.2012 22:30:42

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
6 2

Fuu, to neni moc hezká podívaná tyhle obrázky.  hmm 
Na rehabilitace nekašli. Chápu sice, že s tou pakáží doktorskou to neni lehký, ale pak by se ti mohlo stát, že bys měl třeba už napořád špatnou hybnost nohy atd.
Já měl kdysi zlomenej kotník. To rozhejbávání bylo nepříjemný a taky mě sralo, ale dneska o tom ani nevim. Už ani nevim na který noze jsem to měl smile

Dej koním pít...

#1411 07.08.2012 12:14:29

volodaj
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Martin
Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
Věk: 32
5 1

Tak tak, rehabilitáciu nepodceňuj. Ja som po skrutkovaní toho bederného kĺbu na ne nechodil a hybnosť sa mi už úplne nevrátila sad

#1412 07.08.2012 12:20:14

Motors
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vepřov
Motorka: WR250F
Věk: Víc než Ježíš
3 0

Rehabilitace je stejně důležitej proces jako operace. Uzdravení končí tím, že ti řeknou na rehabilitaci že už tam nemáš co dělat. Rozhodně to nepodceňuj.

Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný a2 
Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu

#1413 07.08.2012 12:39:39

Vlk
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: kde jsou dobří lidé
Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
Tel: mám

C.J.:
Přeju brzké 100% uzdravení. Rehabko nepodceňovat, al to Ti už napsali skoro všici!
¨
(Před lety jsem si na silničním kole zlámal několik kostí v levém pletenci ramenním, srostly fajn, ale na 1/2 rehabka jsem se vykašlal a dodneska tu levou ruku cítím. Hlavně když jedu na silnici delší trasy bez přestávek a pořádného rozvičení, tak uchcávám olej  ne )

život je pes a my jsme jeho patníky

#1414 07.08.2012 15:31:22

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

No už jsem v lázních, napsali mi je na 28 dní, připlatil jsem si za jednolůžkový pokoj, plus regulační a lázeňské poplatky a hned jsem zacvakal 10300Kč  a9  A pak jsem se dověděl, že na pokoj nejsou povoleny návštěvy, to je šílené  ee3 

A nejhorší je, že na příjmu se mi doktorka na tu nohu dívala a ve zkratce mě tady nechce, protože to stále krvácí a žádné procedury nemůžu absolvovat.. Zítra se na to podívá znova, jestli se to lepší, pokud ne, tak mě od tuď vypíšou a vrátí do nemocnice, kde už mě taky nechcou, to je fakt blázinec..

#1415 07.08.2012 20:11:23

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

kdyz tak pak napis jaky tam mas rezim a ja vezmu kolo a nekdy bych dórazil i s mladym.jinak kousek od tebe je Mexico, kde maj vyhlaseny tvargle ano  a15  a15 

#1416 07.08.2012 20:57:45

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 125 05'
Věk: 37
3 0

C.J.
Kurva jak to čtu, tak chytám nervy, jak tě z nemocnice mohli pustit s nohou v takovém stavu. Ještě jednou uslyším v telce, že ti ču.aci chtějí větší platy, tak tu bednu rozšlehám.

#1417 08.08.2012 10:40:50

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

Takže dnes na 8.00 jsem byl objednán k doktorce tady v sanatoriích, na řadu jsem se dostal v 9.45, hrozné, přeplněné, málo personálu, jiná doktorka má dovolenou, takže všichni teď chodí k jedné. No zavolala si ke mě i primářku, která nohu prohmátavala, měřila oproti druhé a jen kroutila hlavou. Doktoři v nemocnici řešili pouze kost, to že je na noze otok je prý normální a vůbec se na to nedívali, nechali klidně nohu 4 dny bez převazu a poslali mě na 2 dny domů, tak jsem se připomněl, že bych to měl týden bez převazu, tak to převázali.. No a primářka mě tady zase "srazila na kolena", není to prý otok, ale hematom, prý mám plné lýtko sražené krve a bude se to muset odsávat, na to se v nemocnici nikdo nedíval! Takže mě poslala zpět do nemocnice na kontrolu, takže budu čekat hodinu a půl na sanitku, ta mě odveze normálně na ambulatní příjem, takže vlastně na pohotovost, ti mě pošlou na nějaký ultrazvuk nebo sono, pak zpátky na příjem za doktorem.. Takže se vrátím tipuju kolem čtyř hodin s výsledkem, to už tady v sanatoriích doktorka nebude, takže budu muset zase ráno a zase hodinu a půl čekat na chodbě, to je šílené...  hmm 

#1418 08.08.2012 11:24:18

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Ahoj ahoj.Ja si před pár lety rozříznul ruku a na kontrolu jsem čekal v Děčínské nemocnici 8 hodin,šílená doba v zalidněné čekárně.Na další kontrolu jsem nešel a stehy mi vytáhla známá doma protože bych to asi podruhé nezvládnul a8 Jinak přeju brzké uzdravení a hlavně pevné nervy smile  smile 

#1419 08.08.2012 21:52:50

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Jardo, to je neuveritelne !!!! Komu tam mame´zajet rozbit hubu?

#1420 08.08.2012 22:04:59

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

No ale dopadlo to dobře.. Hodinu a půl jsem čekal na sanitku (v klidečku, na pokoji, u TV a netu, takže luxus), sanitka přijela v 11.15, to jsem šel dolů, ale jeli jsme 3 a na posledního chlapa jsme čekali dole v hale do 11.50, ve 12.00 jsme vyjeli, prvně odvézt toho chlapa domů, pak do nemocnice, tam jsme dorazili v 13.00.. Takže něco přes 3 hodiny od objednání sanitky, o berlích bych z klimkovic do OV přeběhl rychleji  lol 

Na ambulanci jsem čekal sotva dvě minuty a překvapení, službu měl ten můj známý lékař  a24  Tak jsme pokecali, nechápal co doktorka po něm chce, od pondělí, kdy mě viděl, je to lýtko prý o 25% tenčí, že se to krásně hojí, že hematom v lýtku samozřejmě po tak komplikované zlomenině a dvojité operaci prostě musí být, ale že se to samo krásně rychle ztrácí a je pravda, že od minulého pondělí je noha o polovinu tenčí. Takže přímo zavolal primářce do klimkovic, povýkladali si, že jsou pro mě rehabilitace jednoznačně vhodné, protože tím se i ten hematom uvolňuje a celkově mi pohyb na uzdravení nohy pomáhá, že klid na lůžku by to jen zpomalil. Napsal totéž do zprávy, kterou ukážu zítra doktorce tady a snad mě tady tedy nechá, i když první týden jen v "lehkém" režimu.

13.15 jsem byl z ambulance venku... a do 14.30 čekal na sanitku...

Večer se stavil Barek a zašel jsem si po 18-ti dnech na  beer  takže je fajn a ještě si tu zvyknu  heh2 

A nejvíce mě potěšil Luděk, protože má téměř všechny díly, co potřebuju  gp 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů