INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
ENDURO/MX Chemička
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Re: ENDURO/MX Chemička
No musim dát za pravdu, že ten Gas Gas sice v posledních letech šlape do vývoje a změn opravdu neskutečnym tempem, ale jak je u něj již dlouhá léta tradicí, vesele posílají do oběhu poměrně dost neotestované věci. Pak se tam vyskytují takový věci jako problémy s brzdama, spojkama, nebo vidlicema (u trialů), nedořešený airboxy, praskající rámy (u endur) atd. To se u KTM moc neděje, nebo alespoň to tam není běžné. V enduro nabídce se opravdu člověk stejně dostane ke KTM, pokud má přesnější představu o tom co chce a neni mu to uplně jedno.
Dej koním pít...
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
xfany napsal(a):HusaberG
myslíš toho husaberga 2T co jim musela dat ktm aby měli komopletni soriment jinak by měli hovno a zase by to nikdo nekupoval?
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
C.J.:
Čau Jardo. Čtu to tady a nestačím se divit To je jeden z důvodů, proč já si dal pauzu.
Hele hlavně se hoď do kupy, zdraví je No.1 Máš rodinu, pěknou dcerku.
Jak bude šas, tak ti cinknu a hodím ti nějaké ty pomAranče. Někdy příští týden.
Drž se!
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 450 05
- Věk: 36
13 1
Pete1985 *:
Díky, všichni jsme doufali, že se tady ještě ukážeš
Když se mi to stalo, tak jsem si hned vzpomněl na tebe a na to jak se chceš věnovat ostatním věcem a neriskovat zranění, něco na tom je. Někomu to zase za to riziko stojí.
Dneska jsem měl první rehabilitaci a až teď mi došlo, jak strašně dlouhá a náročná trať mě ještě čeká..
Navíc teď byla velká vizita s primářem, špitál praská ve švech, protože dvě oddělení jsou z technických důvodů uzavřena a chce mě do pátku propustit. Přitom jsem dostal takovou šikovnou rehabilitační sestru, která má právě s rehabilitacemi motorkářů zkušenosti a dokonce věděla rozdíl mezi endurem a crossem, chlapi, to by byla ideální partie
danger:
to musel být novější model,staré EXC do roku 2007 měly klasický závit a víčko,novější modely mají pojistku ,takže je možné že to trefil přímo na pojistku a došlo k otevření což je teda pech
xfany:
podle mě je to tajné
xfany:
tak já už nevím,počkáme jakou babu najde Semis
- Drake89
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husqvarna TXC 450 ´09 Husqvarna FC 250 2016
- Věk: 31
3 0
xfany napsal(a):Semis napsal(a):danger:
NO pravda je že jsem docela čuměl, že u mojí EXC250F 09 nevyndáš výfukový svod bez demontáže zadního tlumiče Prostě tam to koleno tak naohejbali, že neni kudy vytáhnout. Nicméně spoustu detailů, který jsou podle mě zásadní má KTM opravdu nejlíp vyřešený.
Prosim zdel mi je
Taky by me zajimalo, co tim presne myslis ?
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Bylo mi jasný že se ozvou hned zastánci méně rozšířených značek. Co na to mám říct. Osobně nejsem žádnej zapřísáhlej fanda KTM a kdyby byla jiná značka, která by mě zaujala a spolňovala víc mejch požadavků, tak bych si jí klidně koupil. Nedávno jsem sháněl motorku, tak jsem se tím trochu víc zabýval, co vlastně pořídit. Moje pocity jsou asi takový: Husaberg s ležatým motorem se celkově nepovedl a to vědí i zastánci této značky. 4T 250 ani nemaj. Starý modely jsou sice dobrý, ale věk nezastavíš, takže o tom se nebavim, pač starou motorku nechci. Od Husara tím pádem jedině 2T a to je vlastně KTM, takže tam se taky neni o čem bavit. Husqvarna - celkem se mi líběj, ale ta kvalita prostě neni taková jako u KTM nebo japonců. Určitě budeš řikat že ti to drží, ale dost jsem po nich pokukoval a poptával se a realita je taková, že (když to řeknu obrazně) tak u Husky je prostě o poznání větší procento vysypaných motorek vzhledem k tomu kolik jich jezdí než u konkurence. Cenu si taky moc nedržej, takže asi tak. Honda - jedině HM a těch je málo, jsou drahý a poměrně choulostivý na servis. Yamaha - s WR zaspali dobu. Suzuki - jedině bez TP. Nikdo to nemá a ani moc nechce. Navíc jen 450. Kawasaki - dost podobný jako Suzuki akorát to snad má papíry. Beta- tak tami vůbec nesedí stylem. Přišla mi taková neohrabaná, něco jako třeba stará KTM 525 (bráno ve srovnání s novými modely) takže chápu sice že někdo to má rád, ale já ne. Gas Gas - už jsem pro něj skoro šel, ale.. 250 4T skoro nejsou a když tak snad dražší než KTM. 2T je pěkný, ale bohužel z referencí vlastníků a lidí co znám, je tam spousta much, který kazej celkovej dojem. Už jsme to tu řešili. Prostě v Gasu dost častou pouštěj do oběhu nevyzkoušený technický věci, který se obvykle začínaj sypat, nebo minimálně fungujou divně. TM- na tý se jezdí perfektně, ale taky tam je dost nedotaženejch detailů, který trpěj a v druhovýrobě na to nic neni. Po ojetech se lidi taky zrovna nemaj tendence umlátit. Sherco - taky se na ní jezdí perfektně, čímž strčí do kapsy spoustu známejch firem, ale jejich prodejnost je mizerná. Jezdí jich málo, čímž vznikaj časový problémy s dodávkami dílů a to je nepříjemný.
Takže asi tak jsem dospěl znovu ke KTM. Upřesňuju že nevážim 100kg, takže nepotřebuju žádnej buchar aby mě to uvezlo. Mimoto jsem posledně chtěl zkusit malej 4T, čímž se výběr výrazně omezil. Při volbě 2T bych možná pokukoval po tom Gasovi, Husarovi nebo zase KTM.
Dej koním pít...
|