sundávám na kruhu, kde mi gumu od patky dá ven páka na kruhu, takže tam můžu strčit prakticky cokoliv myslím, že celý ten proces přezouvání, je jen o umu, ale chce to zkoušet a popřípadě mrknout na nějaké YT návody
Nemyslím ze robím zle, na Rabaconde to ide samo. Len prosím neblatové páky prezúval som od decka s tatkom auto pakami a od 15r. v servise ako povinná prax ku škole
Editoval bobkuuu (28.07.2016 00:02:30)
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
Nemyslím ze robím zle, na Rabaconde to ide samo. Len prosím neblatové páky prezúval som od decka s tatkom auto pakami a od 15r. v servise ako povinná prax ku škole
Cus Rabaconda gutt ale nejni vsemocna, muzes sem dst video jak prezouvas? Dikec
Bobane, kluci se ti možná trošku "smějí", ale popřemýšlej.... Dyť ty nejezdíš první sezonu... A tihle už přece ví stejně jako ty, ne? Jinak i doma vykované "Renda" monterpáky dokážou hodně. Zamysli se možná spíš na stylu vyzouvání/obouvání. Na YT je toho mraky
Nejdriv sem das foto, kde jsou 4 ruzny paky, potom pises, ze pouzivas jiny nejaky sestihranny komunisticky .... Dusi prezujes v lese na zemi i tema malyma na foto dole, ale lepsi jsou 3 kusy. S tema 5ti zahnutyma to musi byt pecka, moc neverim, ze se tak ohybaji.jinak jsem se tu nedavno ptal na paky a dostal vyzkouseny tipy, tak proc se ptas znovu? Na duse jsou tu i dalsi tipy a fakt staci i ty maly cestovni Bez debat nejlepsi prezouvani je, kdyz vyzujes patku pres patku ven, otocis kolo a tim samym zpusobem vyzujes i druhou patku - rafek ti zustane uvnitr pneu. Kolo postavis ventilkem dolu, rafek zatlacis dolu na ventilek, rafek chytnes nahore, kde se ti udela od gumy velka mezera a vytahnes ho z pneu. To samy obouvani - dusi das do pneu, lehce prifouknes, nasadis ventilek do rafku, .... Nejjednodussi zpusob. Jeste se mi osvedcilo, kdyz koupim novou gumu, dat do ni rezervni dusi a nefouknu ji. Necham tak nejakou dobu a guma se tak pekne rozevre a pred montazi je to pecka, protoze si pamatuje tvar.
Janek: S tou nafouklou duší v pneu to vyzkoušim přezouvám stejně jen sem tam soukal vyfouklou duši až když sem měl ráfek v pneu a to moc dobře nejde když jsou obě patky přes ráfek
Kolik jsi toho na té Rabakunde přezul? Vypadá to profi , ale pořád duše radši dělám na zemi, na kruhu jen mousse
SethX: duše napřed , žádný lámání prstů a je to super, když chceš dát duši do starý duše, ....
Kolik jsi toho na té Rabakunde přezul? Vypadá to profi , ale pořád duše radši dělám na zemi, na kruhu jen mousse
SethX: duše napřed , žádný lámání prstů a je to super, když chceš dát duši do starý duše, ....
Koukam Rabaconda nic moc v akci, to je lepsi promyslenej prezouvaci kruh samodom do 2 tis kc. Tento 170£ + posta. Ale maka, monpakama to az tak nebude delaj se i plastove montpaky
Hej bobane, čteš tady po sobě co píšeš? Totální chaos od ohnuté páky přes závody po Rabacondu Když si někdo koupí domů profi přezouvací kruh na mousse a chce na něm pouze přezouvat duše a neví co si má koupit za páky, tak je opravdu někde chyba u tebe a ne u tohoto fóra, kor v dnešní době, kdy je na YT spousta návodů a na Google spoustu tipů na páky, včetně tohoto fóra
Co více chceš, nemá Fanda přijet k tobě domů a přivézt páky a ukázat jak na to?
Rabacondu by som si nikdy nekupil 275€ + pošta za hrkotálku... len si podľa nej vyrábam inú, je pozicana... a dosluzili mi komousske 6hranne paky tak chcem new do 350mm Taktiež tie paky som neohol (a si ohnute do 3mm) ja tak čo máte s tým ze neviem prezuvat?
Editoval bobkuuu (29.07.2016 01:05:57)
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
Vzor otazky pro gaye ..kuci budu delat kopii rabacondy...chci paky....kamos mel tyhle ale prej se ohybaj...kdyz uz mam vysnenou rabacondu ...nahodte nejake top paky..treba kovane...mam komunisticke 6 hrany a to je pecka...tak neco podobneho...prezouvam jen duse tak nepotrebuju ohle do oblouku, prezouvam od detstvi a mel jsem jen paky co fakt drzi nerad bych se spalil a koupil nejake blato.....diky za odkazy a osobni zkusenosti zdarec ps prosim nebudte kokoti a neodpovidejte jako na motoride.sk nebo na motorkarich myslim ze jsem dotaz napsal jasne
Vzor čaute poraďte monterpáky týchto 5ks sú asi na mousse s tým oblúkom a ohýbajú sa akosi 35cm značka ARES... prezúvať budem len duše vďaka. 2 Nemyslím ze robím zle, na Rabaconde to ide samo. Len prosím neblatové páky prezúval som od decka s tatkom auto pakami a od 15r. v servise ako povinná prax ku škole 3
Zajtra hodim foto čím som prezuval doteraz 6-hrannymi komunistickymi pakami ale už dosluhujú
4
Video mi 1 stacilo ako prezul za 40s... načo videá na preteku toho prezujeme pokokot 5
ja som ich neohol, kamoš na nich prezúval mousse a nepáčia sa mi... a vypadajú že sú to tieto tiež ich má 5ks...
Rabacondu by som si nikdy nekupil 275€ + pošta za hrkotálku... len si podľa nej vyrábam inú, je pozicana... a dosluzili mi komousske 6hranne paky tak chcem new do 350mm Taktiež tie paky som neohol (a si ohnute do 3mm) ja tak čo máte s tým ze neviem prezuvat?