Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Do lesa NE!

#1001 23.10.2016 14:26:16

Re: Do lesa NE!

jees napsal(a):

xfany: Pokud někomu napíšu o radu a pak se podle ní neřídím, je to moje věc, rada není nijak závazná. Tobě, předpokládám, už taky někdy v životě poradili a ty ses podle toho nezařídil -jestli ne, znamenalo by to, žes ještě neprošel pubertou a případně i dětským stádiem někdy nazývaným "tříletý vztek"

A ty/vy si tu také můžeš psát teorie jaké chceš, to není jen moje privilegium (já jen abys věděl že i ty můžeš)

Urcite se nemusis ridit necima rada, a muzes si delat co chces, to je fajn. Jen me to v tuhle chvili opravnuje rict o tobe ze jsi č..k a ten druhej je pí.a.  zatim co ty mi muzes max psat dalsi teorie...k nicemu jinemas duvod.
Pohybuju se v lese a cestach jako mozna ty, nebo seznam....ale nikdy jsem kyblem nedostal ani nicim jinym......divny ....ne kecam nejni to divny me je to po precteni vasich radek jasny! lol 
Ahoj

#1002 23.10.2016 14:26:52

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

jees:

Nechápu, jak můžeš takhle uvažovat  ou2  hloupost nebo sobectví?

Snad mezi všemi enduro partami platí, že když někomu chci jezdit v rajónu bez vodiče a místní mi dají info, že se tam nemá jezdit, tak to RESPEKTUJI!!!
Svým jednáním to můžeš v dané lokalitě všem pěkně zavařit nebo ještě hůř......
Ten kýbl byl zaslouženě  oko1 

#1003 23.10.2016 14:33:35

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Ale se tady zas clovek docte na koho si dat pozor ne?

#1004 23.10.2016 14:42:52

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov:Pr
Motorka: Gas Gas 450FSR
Věk: 35
Tel: 608713226
Web
3 0

Strejda-GC:

Ty Nemyslíš normálně.
Když někdo nechce aby tam člověk jel tak je jasné že je to tam úplně super!!! lol 

A hlavní myšlenka prece je.
Když nemůžu já tak nikdo!! lol 

Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.

#1005 23.10.2016 14:46:46

Faryn: u nás máme v okolí hned několik ohrad s koňma. Koňácí jezdí ulicema do lesa, z lesa, kde se kůň vysere, tam to zůstane, nikdo to po svém koníkovi neuklidí protože všichni jsme povinni mít je rádi a mít porozumění. Když jdeš lesem, nijak zřídka se nemalou rychlostí objeví kůň nebo i víc, bez ohledu na nějaké děti nebo kohokoliv jiného. Proč brát ohled na koňáka když ho nebere on?

Já jsem ale neřešil přírodní park, ale to, že někde na motorce jezdím ale u nás by se nemělo. Když budu jezdit za tvojí chalupou, tak holt můžeš i ty za mojí, anebo nikdo nikde

#1006 23.10.2016 14:49:34

xfany: to se mýlíš, já si o tobě můžu myslet to samé nebo i něco jiného

#1007 23.10.2016 14:54:00

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
3 0

jees napsal(a):

Faryn: u nás máme v okolí hned několik ohrad s koňma. Koňácí jezdí ulicema do lesa, z lesa, kde se kůň vysere, tam to zůstane, nikdo to po svém koníkovi neuklidí protože všichni jsme povinni mít je rádi a mít porozumění. Když jdeš lesem, nijak zřídka se nemalou rychlostí objeví kůň nebo i víc, bez ohledu na nějaké děti nebo kohokoliv jiného. Proč brát ohled na koňáka když ho nebere on?

Já jsem ale neřešil přírodní park, ale to, že někde na motorce jezdím ale u nás by se nemělo. Když budu jezdit za tvojí chalupou, tak holt můžeš i ty za mojí, anebo nikdo nikde

Plné s tebou souhlasim.
Oni si neuvědomují  že tam chodí lidi.
Potom šlápne do hovna a má skazený celý den.

Ale Tebe pozvu kdykoli.
Ať si uzijes nekonečné kameny kořeny a zlatíčko tu je taky.
A možná se najde ji no help zóna.
A budu zvědavý co ses naučil o orientaci a jak trefis spatky do depa. lol 
Když někomu řeknu nejezdí tu
Tak jen proto aby neviděl jak je to u mě bomba.

#1008 23.10.2016 14:55:33

jees napsal(a):

Myslet muzes  ano 

#1009 23.10.2016 14:58:16

Strejda-GC: hloupost nebo sobectví? Já v lese nejezdím právě proto, abych se nechoval sobecky vůči lidem co do lesa chodí. Zajezdit se dá i jinde.

Možná že mezi partami něco takového platí, ale každý není v partě. Proč by se -teď se nebavím o parku- mělo v nějakém lese jezdit a v jiném ne? V zásadě je to všude špatně a nemělo by se jezdit v žádném

#1010 23.10.2016 15:01:59

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Faryn:

Kámo, když někomu řeknu nejezdi tam, tak je problém, že ho tam nechci (z nějakých důvodů), protože kdybych ho tam chtěl, tak vymyslím společnou řeč a jedeme spolu....
Každý si svou lokalitu "udržuje" a v každé lokalitě fungují jiná pravidla  vyk! 
Pokud se chci někde svézt, kde je to super, tak proto musím (měl bych?) něco udělat, když budeme všichni jednat stejně, tak se může stát, že se nesveze nikdo.....

#1011 23.10.2016 15:14:52

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
3 0

Strejda-GC napsal(a):

Faryn:

Kámo, když někomu řeknu nejezdi tam, tak je problém, že ho tam nechci (z nějakých důvodů), protože kdybych ho tam chtěl, tak vymyslím společnou řeč a jedeme spolu....
Každý si svou lokalitu "udržuje" a v každé lokalitě fungují jiná pravidla  vyk! 
Pokud se chci někde svézt, kde je to super, tak proto musím (měl bych?) něco udělat, když budeme všichni jednat stejně, tak se může stát, že se nesveze nikdo.....

Kamo
Vždyť to píšu
Když někomu napíšeš né.
Tak to znamená jó.
A nechceš tam nikoho aby neviděli jak to máš Super!!

A když máš potom problém tak jdeš jezdit dotyčnému za barák.
Aby si mu to vrátil. lol 

#1012 23.10.2016 15:29:14

seznam
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: WR250F
Věk: to nestojí za řeč
Tel: 0609 jsem celý vlhký
0 0

hosi, vidim ze jsem slapl do vosího hnizda  lol 

jenom, to není "jejich les", ja od neho bydlim stejne daleko jako oni  lol akorát z druhé strany

a doporuceni ve sz znelo: "Jezdíme tam, ale jen to prolítnout a rychle pryč. A jen když je fakt hnusně. Už jsme se tam 2x honili s lesákama. Dost se tam teď pracuje. Navíc kamoš tam minule trefil nastraženou past ze staré oplocenky"

takze jsem se ridil doporucenim, jel tam včera jak byla zima a mlha a nikde se dlouho nezdrzoval  cool 

les beru jako projížďku za odmenu, jinak jezdim trénovat do piskovny  gp  A BACHA JE TO JENOM MOJE PISKOVNA  vyk!  vyk!  vyk! 

jez do polosyta, pij do vybuleňa..

#1013 23.10.2016 15:36:18

seznam napsal(a):

hosi, vidim ze jsem slapl do vosího hnizda  lol 

jenom, to není "jejich les", ja od neho bydlim stejne daleko jako oni  lol akorát z druhé strany

a doporuceni ve sz znelo: "Jezdíme tam, ale jen to prolítnout a rychle pryč. A jen když je fakt hnusně. Už jsme se tam 2x honili s lesákama. Dost se tam teď pracuje. Navíc kamoš tam minule trefil nastraženou past ze staré oplocenky"

takze jsem se ridil doporucenim, jel tam včera jak byla zima a mlha a nikde se dlouho nezdrzoval  cool 

les beru jako projížďku za odmenu, jinak jezdim trénovat do piskovny  gp  A BACHA JE TO JENOM MOJE PISKOVNA  vyk!  vyk!  vyk! 

Okecavej si to jak chces, vy jste dostali kyblem lol 
Jo a kde je ta piskovna, ze by jsme prijeli g obytnakama na vikend s partou negru pojezdit? lol 

#1014 23.10.2016 16:38:09

xfany napsal(a):

jees napsal(a):

Myslet muzes  ano 

spíš musím

#1015 23.10.2016 16:40:16

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

xfany: Woe Fany co je tady peskuješ! Sám jezdíš v top lokalitě - kde je víc turistů jak na Václaváku a máš je všechny v píči, protože to máš 150km od baráku  ne  a30 

#1016 23.10.2016 16:40:44

jees napsal(a):

xfany napsal(a):

jees napsal(a):

Myslet muzes  ano 

spíš musím

Stale to nejni ale smerodatne, kybl  je kybl.

#1017 23.10.2016 16:41:48

Hoždy napsal(a):

xfany: Woe Fany co je tady peskuješ! Sám jezdíš v top lokalitě - kde je víc turistů jak na Václaváku a máš je všechny v píči, protože to máš 150km od baráku  ne  a30 

Kybl je kybl ano 

#1018 23.10.2016 16:46:27

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

xfany napsal(a):

Hoždy napsal(a):

Kybl je kybl ano 

Nechápu co tím chtěl básník říci! a30 

#1019 23.10.2016 16:48:22

Hoždy napsal(a):

xfany napsal(a):

Hoždy napsal(a):

Kybl je kybl ano 

Nechápu co tím chtěl básník říci! a30 

To mi bylo jasne po precteni tveho prispevku  lol 

#1020 23.10.2016 16:56:39

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

xfany napsal(a):

Hoždy napsal(a):

xfany napsal(a):