INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Do lesa NE!
Re: Do lesa NE!
jees napsal(a):xfany: Pokud někomu napíšu o radu a pak se podle ní neřídím, je to moje věc, rada není nijak závazná. Tobě, předpokládám, už taky někdy v životě poradili a ty ses podle toho nezařídil -jestli ne, znamenalo by to, žes ještě neprošel pubertou a případně i dětským stádiem někdy nazývaným "tříletý vztek"
A ty/vy si tu také můžeš psát teorie jaké chceš, to není jen moje privilegium (já jen abys věděl že i ty můžeš)
Urcite se nemusis ridit necima rada, a muzes si delat co chces, to je fajn. Jen me to v tuhle chvili opravnuje rict o tobe ze jsi č..k a ten druhej je pí.a. zatim co ty mi muzes max psat dalsi teorie...k nicemu jinemas duvod. Pohybuju se v lese a cestach jako mozna ty, nebo seznam....ale nikdy jsem kyblem nedostal ani nicim jinym......divny ....ne kecam nejni to divny me je to po precteni vasich radek jasny! Ahoj
jees:
Nechápu, jak můžeš takhle uvažovat hloupost nebo sobectví?
Snad mezi všemi enduro partami platí, že když někomu chci jezdit v rajónu bez vodiče a místní mi dají info, že se tam nemá jezdit, tak to RESPEKTUJI!!! Svým jednáním to můžeš v dané lokalitě všem pěkně zavařit nebo ještě hůř...... Ten kýbl byl zaslouženě
Faryn: u nás máme v okolí hned několik ohrad s koňma. Koňácí jezdí ulicema do lesa, z lesa, kde se kůň vysere, tam to zůstane, nikdo to po svém koníkovi neuklidí protože všichni jsme povinni mít je rádi a mít porozumění. Když jdeš lesem, nijak zřídka se nemalou rychlostí objeví kůň nebo i víc, bez ohledu na nějaké děti nebo kohokoliv jiného. Proč brát ohled na koňáka když ho nebere on?
Já jsem ale neřešil přírodní park, ale to, že někde na motorce jezdím ale u nás by se nemělo. Když budu jezdit za tvojí chalupou, tak holt můžeš i ty za mojí, anebo nikdo nikde
xfany: to se mýlíš, já si o tobě můžu myslet to samé nebo i něco jiného
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
jees napsal(a):Faryn: u nás máme v okolí hned několik ohrad s koňma. Koňácí jezdí ulicema do lesa, z lesa, kde se kůň vysere, tam to zůstane, nikdo to po svém koníkovi neuklidí protože všichni jsme povinni mít je rádi a mít porozumění. Když jdeš lesem, nijak zřídka se nemalou rychlostí objeví kůň nebo i víc, bez ohledu na nějaké děti nebo kohokoliv jiného. Proč brát ohled na koňáka když ho nebere on?
Já jsem ale neřešil přírodní park, ale to, že někde na motorce jezdím ale u nás by se nemělo. Když budu jezdit za tvojí chalupou, tak holt můžeš i ty za mojí, anebo nikdo nikde
Plné s tebou souhlasim. Oni si neuvědomují že tam chodí lidi. Potom šlápne do hovna a má skazený celý den.
Ale Tebe pozvu kdykoli. Ať si uzijes nekonečné kameny kořeny a zlatíčko tu je taky. A možná se najde ji no help zóna. A budu zvědavý co ses naučil o orientaci a jak trefis spatky do depa. Když někomu řeknu nejezdí tu Tak jen proto aby neviděl jak je to u mě bomba.
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
jees napsal(a):xfany: to se mýlíš, já si o tobě můžu myslet to samé nebo i něco jiného
Myslet muzes
Strejda-GC: hloupost nebo sobectví? Já v lese nejezdím právě proto, abych se nechoval sobecky vůči lidem co do lesa chodí. Zajezdit se dá i jinde.
Možná že mezi partami něco takového platí, ale každý není v partě. Proč by se -teď se nebavím o parku- mělo v nějakém lese jezdit a v jiném ne? V zásadě je to všude špatně a nemělo by se jezdit v žádném
Faryn:
Kámo, když někomu řeknu nejezdi tam, tak je problém, že ho tam nechci (z nějakých důvodů), protože kdybych ho tam chtěl, tak vymyslím společnou řeč a jedeme spolu.... Každý si svou lokalitu "udržuje" a v každé lokalitě fungují jiná pravidla Pokud se chci někde svézt, kde je to super, tak proto musím (měl bych?) něco udělat, když budeme všichni jednat stejně, tak se může stát, že se nesveze nikdo.....
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Strejda-GC napsal(a):Faryn:
Kámo, když někomu řeknu nejezdi tam, tak je problém, že ho tam nechci (z nějakých důvodů), protože kdybych ho tam chtěl, tak vymyslím společnou řeč a jedeme spolu.... Každý si svou lokalitu "udržuje" a v každé lokalitě fungují jiná pravidla Pokud se chci někde svézt, kde je to super, tak proto musím (měl bych?) něco udělat, když budeme všichni jednat stejně, tak se může stát, že se nesveze nikdo.....
Kamo Vždyť to píšu Když někomu napíšeš né. Tak to znamená jó. A nechceš tam nikoho aby neviděli jak to máš Super!!
A když máš potom problém tak jdeš jezdit dotyčnému za barák. Aby si mu to vrátil.
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
Okecavej si to jak chces, vy jste dostali kyblem Jo a kde je ta piskovna, ze by jsme prijeli g obytnakama na vikend s partou negru pojezdit?
xfany napsal(a):jees napsal(a):xfany: to se mýlíš, já si o tobě můžu myslet to samé nebo i něco jiného
Myslet muzes
spíš musím
jees napsal(a):xfany napsal(a):jees napsal(a):xfany: to se mýlíš, já si o tobě můžu myslet to samé nebo i něco jiného
Myslet muzes
spíš musím
Stale to nejni ale smerodatne, kybl je kybl.
Hoždy napsal(a):xfany: Woe Fany co je tady peskuješ! Sám jezdíš v top lokalitě - kde je víc turistů jak na Václaváku a máš je všechny v píči, protože to máš 150km od baráku
Kybl je kybl
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
xfany napsal(a):Hoždy napsal(a):xfany: Woe Fany co je tady peskuješ! Sám jezdíš v top lokalitě - kde je víc turistů jak na Václaváku a máš je všechny v píči, protože to máš 150km od baráku
Kybl je kybl
Nechápu co tím chtěl básník říci!
Hoždy napsal(a):xfany napsal(a):Hoždy napsal(a):xfany: Woe Fany co je tady peskuješ! Sám jezdíš v top lokalitě - kde je víc turistů jak na Václaváku a máš je všechny v píči, protože to máš 150km od baráku
Kybl je kybl
To mi bylo jasne po precteni tveho prispevku
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
xfany napsal(a):Hoždy napsal(a):xfany napsal(a): Kybl je kybl
To mi bylo jasne po precteni tveho prispevku
Samo na to nemáš co logického napsat