Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Problem při skoku

#61 03.05.2012 10:30:26

peeco81
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TTR + babeTTa :)
Věk: 2000
0 0

Re: Problem při skoku

Ja to na TTR robim tak ze vo vzduchu , este pred dopadom pridam plyn, vyzera to efektne a je to dobre v tom ze masina sa krasne vyrovna a dopad je jak do bavlnky big_smile 

ready to race....

#62 04.05.2012 09:40:22

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Re: Problem při skoku

Bitrin napsal(a):

Navrc.WR-F:

Dobré,tak jsem začínal i já,ale bylo mi vždy řečeno neubírat před skokem jak bylo vidět a slyšet ve videu,ale jak šlo poznat hravě to bylo zdoláno.Já jsem si vždy motorku upravoval, až v tom skoku.Vždy jsem se bál skákat že si nabiju hubu,ale teď hledám čím dál více větší a delší skoky,protože když se člověk naučí motorku ovládat ve vzduchu je to super,ale nájezd je taky docela důležitý.

Já právě buď před obrazem ještě přidám, nebo celý pod plynem. Korigovat let ještě nedám, protože tak daleko jsem ještě asi neskočil. Právě se snažím odstranit ten problém, abych zvládl ten odraz, protože jinak bych neměl co se učit korigovat, když motorku potkám znovu až při dopadu arukama na řidítkách toho moc nesvedu  a24 
Uvidíme, až mi bude lépe (angína) tak budu opět trénovat ty odrazy s kotníkama k sobě a uvidíme, když to půjde, začnu skákat na 3ku a to už bude trošku dál, zatím tam mám vždy 2ku.

umím prd, ale strašně mě to baví lol

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů