Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Husaberg FE 501 pomoc

#21 19.04.2011 19:46:26

Elicko
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husaberg FE 501
Věk: 17
Tel: 0918
0 0

Re: Husaberg FE 501 pomoc

Ale ja vlastne nepotrebujem piestny cap !!!!!! ja mam iba tu vložku vydratu !!!!

#22 19.04.2011 20:07:35

volodaj
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Martin
Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
Věk: 32
5 1

Nepamätám, lebo mi robil vtedy naraz viac vecí. Hentú kľuku, zrovnával hlavu a valec a ešte čosi, už neviem čo. Asi zabrusoval ventile. Ak je čap dobrý, tak ti ho meniť nebude, ak zistí, že je opotrebený, tak vymení aj ten. Skús mu zavolať a uvidíš, je veľmi ochotný. Ak ti nebude brať hneď, tak počkaj zavolá späť. Máva kopec roboty, lebo robí pre polovicu Slovenska.

Editoval volodaj (19.04.2011 20:08:18)

#23 19.04.2011 20:25:27

Elicko
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

volodaj:

Diky moc zajtra tam zavolám. Ale ide o to že ešte som nedal dole piest čiže neviem či nieje natiahnuté aj oko na ojnici ... ak hej tak budem museť kúpiť novú ojnicu čo nieje lacná vec.... a on mi tu vložku vyrobí či si ju budem museť nejak zaobstarať teda kupiť lebo nikde to neviem najst ale niečo som tak čital že aj vyraba taketo veci tak sa pýtam či náhodou nevieš. A nebere za to nejake extra prachy nebol si s šoku ked ti povedal cenu ? ... či vobec si nepametáš ...

#24 19.04.2011 20:55:26

volodaj
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
5 1

Vyrobí to a cena bola v pohode. Dokopy za to všetko čo som vymenoval som platil nejakých 2500 Sk alebo tak nejak. Je to už dosť dlho odvtedy. Boli vtedy ešte naše pekné dobré peniaze a nie tieto pľuhavé Eurá.

#25 19.04.2011 22:26:35

Elicko
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

volodaj:

To je dobré. Len teraz ide o to že ked mam ojnicu v poriadku tak mne stačí iba ta vložka to je iba taký kružok a ja mám kusok od domu takú výrobnu nastrojov alebo take proste že prinesiem nákres a rozmery toho a oni mi to spravia presne také isté. To by som bol velmi rák keby to malo takýto scénar. Lenže ak je to očko na ojnici vytahané tak budem museť kúpiť novú ojnicu čo nebude lacná zaležitosť a zaniest to viac ako 150 kilometrov tam kde si mi poradil lebo ja som z NR ... takže uvidím zajtra ked dam dole piest lebo dneska kamarat na to nemal čas a ja sa do toho nerozumiem tak to nechcem ešte viac pokaziť. V každom prípade ti dám vedieť čo a ako a vážne ti dakujem za ten servis čo si mi poslal fakt Diky moc smile

#26 19.04.2011 22:37:24

volodaj
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
5 1

Elicko:

Bez problémov sa mu to dá poslať aj poštou. Vyrobiť by to nemal byť problém, ale treba vedieť aj správne tolerancie pre uloženie v ojnici a pre uloženie čapu v tom púzdre a na to predsa len treba nejakú tú skúsenosť. Ako ti vravím, skús mu zavolať, určite ti poradí čo a ako ďalej. Ja som tam mal tiež vôľu a vrchné ako sa nevyťahalo. Stačila výmena tej vložky. Pošleš mu to poštou, spraví a pošle ti to za pár dní späť. A nie je zač, sme tu predsa od toho aby sme si pomohli. Mám s ním viac násobné dobré skúsenosti, tak ho nemám prečo neodporučiť.

#27 20.04.2011 12:33:29

Elicko
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Ojnica je v poriadku ... tuto kusok je ta firma čo obraba kovy a robí veci na mieru tak pôjdem tam nech mi to vyrobia ... uvidím či to spravia teda vložku spravia ale neviem či spravia aj mazací kanal ... ked nie tak by som zadrel piestny čap ... ale že vraj to dokažu robiť tak uvidím smile

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů