INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Tak šla do světa....
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Tak šla do světa....
Možná tomu nebudete věřit, ale poslal své EXC do světa. Vlastně z toho ani nemám radost, ale řekl jsem si že by to chtělo zase něco novějšího. Hlavně bych chtěl zkusit, jestli by mi nevyhovoval 4takt, takže si hodlám dát sezonku nebo víc se 4taktem a uvidí se. Horší je, že se mi nic co je momentálně k prodeji nelíbí a 200tis za novou dávat nechci. Další ne moc pozitivní zpráva je, že jsem pokukoval po 4T 250ce, který jsou za rozumný prachy, ale došel jsem k názoru, že to pro mě neni ideální volba. Přecejenom jsem už moc zdeformovanej stylem jízdy na 2T tříkilu a škrcení motorky v otáčkách a řazení jak o život mi nesedí. Dokonce koumám, že bych otestoval vyloženě motocrossa. No jsem sám zvědavej u čeho skončim. 
Dej koním pít...
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Paterin
- Motorka: Aprilia RSV 1000 R FACTORY
- Věk: 39
- Tel: 722956627
0 0
Re: Tak šla do světa....
Semis:jak si byl s tim 3kilem spokojeny?ja sem jednu dobu premyslel,ze pustim WRo a pujdu do nej,ale udelal sem pist,rozvody a ventily a asi ho jeste necham doma.
Kdo se boji,sere v sini
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
skinas:
Spokojenej jsem byl naprosto. Nikdy mě to nikde nenechalo a neměl jsem ani žádnou nečekanou závadu. Na hard enduro a triálky je to ideální motorka. Na dlouhý rychlý přejezdy je lepší 4takt. Na motocross to taky neni uplně ideální, pač se tomu furt někam plaší zadní kolo a je to samozřejmě měkčí. Chtěl bych novou motorku hlavně kvůli podvozku.
Dej koním pít...
kdo má 4t chce 2t, nejlépe exc 300... kdo má exc 300 chce 4t...to je furt dokola. Jak to myslíš že se tomu plaší zadní kolo? U motokrosu to není jiný.
něco novějšího...no když jsem viděl jak to praktikuje známej kterej olítá funglovku motokros bez žádnýho servisu, prodá a koupí zase funglovku, jsem na novější přestal mít chuť, neboť novější neznamená bezporuchovější...
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Semis> Skús sa niekde na endurovej 250 4T odviezť. Nezdá sa mi, že by som musel stále radiť a vytáčať ju. MX áno, enduro ani nie. Keď dáš nejaký iný výfuk, trochu to poladíš, tak výkonové pásmo je dosť široké. Jasné, že nie ako 300 2T, ale dá sa na tom veľmi pekne jazdiť enduro.
Editoval volodaj (30.01.2011 16:41:40)
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Semis: tipoval bych tě na novou ktm 350F
Editoval Tristan (30.01.2011 17:59:29)
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
příjde mi to takova neutralní cesta ani moc ani malo ale o ní ví nejvíc asi semis pač ten ji jel tak třeba nam toho poví víc
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
nj, je to paráda ta 350. Škoda že to enduro není k mání. Letos s nim bude jezdit Knight a pokud se osvědčí, tak teprv pujde do série
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Kubeja:
4takt jede víc jak po kolejích na tom se snad shodnou všichni. Ale máš pravdu, že co člověk nemá, to by chtěl. U mě to je spíš pokus jestli bude zlepšení nebo ne. Novější chci hlavně kvůli podvozku. Je bez pochyb že vývoj jde dopředu a nová motorka funguje přecejenom o poznání líp.
volodaj:
Už jsem měl možnost se svézt skoro na všem co v ČR jezdí (díky svým kamarádům), takže jsem si nějakej obrázek udělal. Nejsem zrovna zběrač medailí, ale myslim, že už patřim k tomu rychlejšímu co se po trati motá. Jde mi o to abych mohl ze zatáčky otočit heftem a jet, ne abych čekal co se bude dít a nebo musel řadit jak vzteklej. Z mého pohledu musim 250 4T točit téměř stejně jako 125 2T. Výkonu tam samozřejmě je dost, ale ten styl mi nesedí. Už jsem si prostě zvykl jezdit na vyšší kvalty a nebo jsem línej 
Tristan: Nebylo to vůbec špatný, ale to neni ta pravá  Za ty prachy znám hodně lepších adeptů. Někde jsem zaslechl, že Cairoli na tom jel nějaký závody ale měl to nakitovaný na 400ccm. Tak nevim co z toho maj...
fulda: Možná že se časem zase vrátim k 300 2T, ale musim taky trochu zaexperimentovat. Moje DR-Z občas stává u nás před krámem. Tu poznáš jednoduše podle těch samolepek s lebkama 
Dej koním pít...
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Semis> Tak potom držím palce k dobrému výberu. Ja zase niekedy špekulujem na zmenou za 2T. Je to ako vravíš, človek chce to čo nemá. Ale teraz, keď som WR už skoro komplet porobil, tak nejakú chvíľu meniť nebudem.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Mikagen:
Hele ty máš jakej rok to tvoje čerstvé EXC450?  Já sice KTM ve 4T nechtěl, ale zase musim říct, že co jsem na EXC 450 09 jezdil, tak mi to celkem vyhovovalo.
Volodaj:
Myslim že nový majitel mojí EXC bude spokojený, pač byla taky komplet udělaná.
Dej koním pít...
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
2:semis udal jsi ji za tu cenu co jsi tu inzeroval? (jde mi o to jak je na tom trh s motorkama)
Ještě bych se rád zeptal, na tvůj dojem a názor když 2T 300 porovnáš s klasickou 4T 450, ať už EXC, TE, EC, FE apod? Nejde mi ani tak o výkon jako o celkový dojem, pač u XT dám za 2 a jedu a jedu, a s převodem 14/45 to pobere skoro všechno, to u 250 či 350 4T asi jen tak neklapne. Mám v plánu vyzkoušet 300 ve 2T, ale počasí je zatím proti (a prodejci taky), tak aspoň nějaké srovnání.
Díkas
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Slow: Já jsem sem dával kdysi inzerát ve stavu těsně po opravě. Pak jsem s tim odjezdil celou sezonu, což teda bylo jen 22mth, ale logicky už jsem nemohl chtít stejně, protože už byly olítaný gumy, řetězovka a opticky to bylo taky znát. Dal jsem tedy inzerát za 69tis s tim, že k tomu přidám obě gumy, který už jsem měl koupený. Kupec přišel, že nemá tolik. Domluvili jsme se tedy na slevě ale bez nových gum. Co čert nechtěl, tak jak to dlouho stálo a vytáhl jsem to, tak začly téct vidlice. Možná se ty gufera ještě chytěj, ale já bych to stejně rovnou opravil. To mě docela štvalo, pač měly najeto prd. Nakonec jsme se tedy domluvili na 64tis s tekoucíma vidlema a bez novejch gum. Myslim, že byl stejně rád, protože řikal, že se byl podívat na několika "pěknejch a po GO motorkách" a že to byla proti tý mojí opravdu hrůza. Když srovnám 2T 300 a 4T 450: 2T si nechá víc líbit ve spodku a i od volnoběhu se sbírá v pohodě. Navíc má přecejen níž těžiště, takže na hodně technický a pomalý úseky je super. Životnost motoru je neskutečná, takže pokud dobře mažeš vydrží to hafo. Ta pružnost je výborná. Často se mi stalo, že když jsem na delších závodech už nemohl, tak jsem kroužil i zatáčky na trojku a motor s tim neměl absolutně problém. Jen lidi si asi museli řikat, že jsem asi mimo  4T jsou podle značek dost rozdílný. EXC 450 je celkově dost příjemná motorka. Spodek to má měkčí než tříkilo, střední pásmo lepší a vršek horší. (mluvim teda o modelu 08-). Podle mě by mohla bejt klidně tvrdší podvozkem i o něco silnější motoricky. Podtočit to jako XT samozřejmě nepůjde, ale to asi žádnej ostrej motor. Možná tak husar 570, ten má spodej jako kráva, ale celkově mi to nesedělo. Je to takový docela těžkopádný. Tak pro někoho kdo váží 100kg a víc. Volba motorky je teda celkově závislá na několika věcech. Váha jezdce, styl jízdy(někdo nerad točí), typ tratí co převážně jezdí a při enduru bych ještě rozlišoval na klasický ježdění po lese od vyhledávání vyloženejch extrémů. Až na základě jasna v tomhle bych volil mezi 2T a 4T. A protože já rád o každýho něco, tak v tom mám sám boj  Ale asi zkusim po dlouhý době čistýho motocrossa.....
Dej koním pít...
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Slow:
Na 525 jsem snad ani nejezdil, ale určitě jsem jezdil na 530. Ta mě ani nenapadla, ale to je taky pěkný kladivo v obratnym podvozku. Určitě se mi to líbilo víc než ten Husar. Na Husarech se mi paradoxně jezdilo líp na těch se "starou" konstrukcí. Jinak tu novou Husku 450 2010 docela chválej. Že prý to je takovej příjemnej bajk, kterej umí hodně a je poslušnej. Jen se mi nezamlouvá to zastoupení Huswvarny, takže proto bych do toho nešel. Já tomu VM zatim moc nevěřim. Podle toho co jsem se bavil s klukama co s tim přišli do styku při závodech na trošku vyšší úrovni, tak to má ještě dost much a hlavně podpora fabriky nějak pokulhává. Pravidelně se jim stávalo, že je to nechalo ve štychu a měli doježdíno. Jinak bych taky rád podpořil českej výrobek, ale ne za cenu toho že bych koupil jebku... Gasik bych řekl že šel kvalitou hodně nahoru, hlavně ty tříkila. Kdybych nechtěl zkusit 4T, tak bych si klidně koupil nějakou funglovku. Jestli ti vyhovuje motorka typu XR, tak to má spodek z těhle motorek asi nejlepší, takže by ti mohlo vyhovovat. Oproti XT to je závoďák 
Dej koním pít...
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Slow: Myslím si, že s KTM 525 by jsi nic nepokazil. Mám KTM 525 rok 2003 a pokud ji doplníš třeba Akrapem, tak je to super . Oproti klukové KTM 520 rok 2000 je to sice beránek, ale na enduro ježdění dobrá volba. Spodek dobrý, plynulé dávkování výkonu a pokud zabereš heftem, tak ve vyšších otáčkách je výkonu až až. Co se týká motoru, tak bych se toho nebál. Ročníky 03-07 Racing byly vcelku povedené motory a i držáky. Pokud nejezdíš závody, tak olej měním po 15, spíše 20 Mth, náplň 1,2l, olej mám za 2 kila. takže žádná hrůza. Oproti XR 400 nebo 600 je ježdění o třídu výš a oceníš hlavně startér. Osobně jsem na 525 moc zatím nenajel, jezdím jen s Betou 450, což je vlastně motor KTM 450, mám na tom laďák Leo Vince a jsem s ní zatím max. spokojen. Podvozek dobrý, s laďákem výkonu taky dost a jízdní vlastnosti oproti XR 400 co jsem měl předtím zase někde jinde. Taky jsem pošilhával stále po KTM 300 EXC kvůli váze, ale nějak moc jsem si na čtyřtakt zvykl a asi bych už neměnil i za cenu náročnější údržby.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
semis: XR600 je bohužel už stařičká babča a XR650 není podle majitelů ani ryba ani rak a KTM ji předčí skoro ve všem (a to i cenově), ale je to jedna paní povídala.
525tu se pokusím někde okouknout na živo, mohlo by to být to co hledám nebo vhodný protipól k 2T 300...
viteka 32: v čem je Beta lepší, že ji jezdíš radši než 525tku?
|