|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Servisní stojan na XT#1 14.04.2008 18:27:32
Servisní stojan na XTAhoj, offline #2 14.04.2008 22:28:21
Re: Servisní stojan na XTDle mé zkušenosti nepoužitelné. Ale někteří, jak se zdá, s ním nemají problém. Viz web Motorkáři, např. HTB. Nevím, možná nějaký slabší kus. offline #3 16.04.2008 06:26:53
Re: Servisní stojan na XTMám doma podobnej. Koupil jsem ho za 550 v Blatný u Strakonic. Už ho mám skoro 2 roky a teď mi prasklo to plastová rolna, jak jezdí v tý drážce. Uříznu kus kolečka ze starý tatramatky a bude zase makat. Jinak jsem si to udělal nejspíš sám, protože to zvedám s pořádným dupem, že až motorka nadskočí. Jinak 200kg to udrží, ale zvedneš to tak 5x a zohýbá se. Já si na něm ještě stoupnu na motorku a startuju abych si namazal řetěz a to prkýnko se prohýbá. Jinak je to dobrá věc. Na přezouvání super. Jinak se ti to asi vyhýbá, protože tam nemáš asi ten žlábek, jak v tom jezdí ta rolna. Jinak dobrej nápad s tou hydraulikou. offline #4 16.04.2008 20:08:27
Re: Servisní stojan na XTJá jsem si vyrobil pákovej zvedák po vzoru motokrosových, ale pořádně jsem ho vystužil, takže nebyl problém na něm zvedat mé bývalé XTZ 750. Těm kupovaným moc nevěřím, je to hrozná hrachovina. TTR = Totální Teréní Ruchadlo offline #5 22.04.2008 23:04:16
Re: Servisní stojan na XTja ho mam uz 6 let a pohoda offline |