INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Tak sa jezdí v Kocábově
Re: Tak sa jezdí v Kocábově
adis:
zdar rozbi prasatko a kup funglofku
Hrnečku vař! .... a sakra, hrnečku DOST!!!!
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Tak to je na pikaču...tam je kluzný pístní čep bez ložiska že?
Doufám,že se v sobotu pojede,mám pár věcí co chci odzkoušet
Padám sám,zvedám se sám...
Zdravím Vás bahňáci .Dejte mi na toho Adise pozor ať neodrovná i toho mojeho miláčka Betu rr450.No a taky ať Beta neodrovná jeho bo sama bez něj domů netrefí. V sobotu jsem dal po dlouhé době první výjezd s místní partičkou a koleno celkem drží.Ty ortézy od Paliče jsou fakt prima věcička-bez nich už z baráku nelezu ani na sáňky. Ten přeskok cesty mi připadal jako pro prvňáčky ale příště se mu radši obloukem vyhnu.Kurva drát. aúúú
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Nebál bych se o něj
V kolik sa zítra jede?
Padám sám,zvedám se sám...
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Někde v lese,,Pohoř
- Motorka: Momentálně na prodej
- Věk: 15
- Tel: 604519929
6 0
_Vlk_:
palca jsem tu dlouho neviděl.už má tu novou raketu?
Není ostuda spadnout ,ale zůstat ležet !!!
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
ktm 350: Pokud je to pokus o vtip, tak dobrý, no. Jinak mu nesaháš ani po kotníky, radši se navážej do někoho jiného. Myslím, že se tu delší dobu neobjeví.
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
já se do nikoho nenavážím.jen jsem řek že tu dlouho nebyl . jinak jestli mu něco je tak o tom nevím.
Editoval ktm 350 (03.12.2011 07:24:33)
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Smrček napsal(a):Zdravím Vás bahňáci .Dejte mi na toho Adise pozor ať neodrovná i toho mojeho miláčka Betu rr450.No a taky ať Beta neodrovná jeho bo sama bez něj domů netrefí. V sobotu jsem dal po dlouhé době první výjezd s místní partičkou a koleno celkem drží.Ty ortézy od Paliče jsou fakt prima věcička-bez nich už z baráku nelezu ani na sáňky. Ten přeskok cesty mi připadal jako pro prvňáčky ale příště se mu radši obloukem vyhnu.Kurva drát. aúúú
Na kolik vyjdou ty ortezy? viděl jsem jen od asterixe a ty staly kolem osmičky nevím jestli jedna nebo obě.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
viteka 32 napsal(a):ktm 350: Pokud je to pokus o vtip, tak dobrý, no. Jinak mu nesaháš ani po kotníky, radši se navážej do někoho jiného. Myslím, že se tu delší dobu neobjeví.
Palca znám, Tondu taky, ale ktm 350 ne. Nicméně k tomu dodám asi tolik:
1. Palec se tu s oblibou navážel do všech a bylo to "v pořádku" a teď jen o něj někdo zavadí slovem a taková reakce ? 2. Zlob se na mě Tondo nebo ne a všichni z jeho bandy též, ale jedna věc je jezdit a druhá věc je dělat to, co tak vehementně hlásám. 3. Po jedné pravdivé a ne ani nijak ostré poznámce se prostě urazit jak malý dítě a dělat mrtvýho brouka - co to je za jednání? 4. Klidně přijedu a zajezdíme - to se nezměnilo. 5. Jak takhle můžeš vyhodnotit/zařadit člověka(ktm 350), když ho neznáš?
Trošku by to chtělo možná méně zostra a více ruku na srdce. Není špatné si přiznat svoje chyby
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Raduz TT600r:
ale pořád nechápu co ho na tom tak nasralo ,když jsem se řekl že tu palec dloho nebyl
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
ktm 350:
Ono to celé jde asi úplně mimo tebe. To je reakce totiž patrně na mě. Dovolil jsem si napsat, že Palec nemluvil pravdu o nabízeném stroji, který chtěl prodat a tak se asi urazil nebo nevím co a nějak nebere telefony, neodpovídá na vzkazy a tak. Vždy tu hlásal, jak se mu takové jednání nelíbí a pak prodává po x letech stroj a předvedl se takto. Kluci za ním stojí (což do jisté míry chápu - vodí je), ale tuhle reakci jsem docela nepochopil. Že se tu Palec asi jen tak neobjeví, to mě nepřekvapuje, protože jsem ho víceméně dost jednou větou znevážil, ale na 2. stranu jsem ho na jeho počínání nesčetněkrát upozornil (i osobně) a z jeho úst jsem 2x slyšel, že se "na to vysere" a nebude tady vyvádět to, co jsme si řekli, že je nevhodné. Ale netrvalo to dlouho a bylo to tu znova. Pokud bychom se bavili jako Raduz a Palec, tak no problem, ale já tyhle stránky musím i moderovat a z pozice admina tohle nemůžu nechat bez toho, aniž bych nereagoval. Pokud se pletu, prosím opravte mě, ale do SZ . Nebudeme spamovat do vlákna.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- adis
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: beta 450RR
- Věk: 31
2 0
ha ha a umi bacha psat ? vyjizdka dobra,vratil jsem romanovi motku a vyptal sem si zpatky francouzske hole
Editoval adis (03.12.2011 20:26:43)
|