INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Tak sa jezdí v Kocábově
- Palec
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov/blízko německé čáry/
- Motorka: Honda CRF 450 JPS
- Věk: 50
- Tel: Otravná věc
2 1
Re: Tak sa jezdí v Kocábově
vyzývám zbytek kocábů co tu zbyli,aby se zúčastnili sobotní vyjížďky ve 12:30 na znamem místě,pojede se tvrdý hard,tak kdo se na to necítí,ať raději nejede a nebo jede s Ivčou
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Palec napsal(a):Tristan: posluchaj ty šulibrku,ja zpravy pisu normalne akorat jsem nevedel ze je pro to ta zkratka SZ
Jeee tak se hned NEZAVZDUŠŇUJ nikdo to nijak špatně nemyslel ja vím že píšeš zpravy ale někdy taky čekáš a nikde nic a pak maš plnou schranku.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Lišák
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: prodaná
- Věk: 32
- Tel: Nokia, Kocábov : )
2 0
Zdar Palec, stavte se na kafe : ) budu se v garazi chystat na nedeli, jinak bych jel...
- Palec
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 1
Bazi:to víš ,že se stavíme,akorat nevim ve ktere garaži zrovna budeš??
Zdar Valaši jsem z Bystřice pod Hostýnem a rád bych si k XRV pořídil něco lehčího do lesa a XRV aby mě zůstala jen na cesty . Nevíte o někom z okolí bližšího či vzdálenějšího u koho bych si mohl trošku osahat TTR, XR600, XR 650 popřípadě lc4 640 ? To jsou moje želízka do ohně na koupi ..
Dík za jakékoliv info díky !
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
no mam taky k xrv ttr a neni to ono. Rozhlidnul bych se po ostrejsim stroji (exc, wr, beta apod), nebo alespon lehcim (xr400)... tebou jmenovane dost omezuje stale pomerne vysoka vaha a jsou to zbytecne velke obsahy...
No chci to na akce typu motoraj marathon, strike sport marathon atd. proto ten obsah nad 600 .. Myslím si že xr600, nebo xr650 ze svými 130kg by už měl být znatelný rozdíl oproti xrv , ne ? A právě proto bych si je rád lehce "osahal"..
Editoval skyd (10.04.2011 21:12:42)
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 0
skyd: Takhle - urcite je to velky rozdil, ale vahovy a vykonovy handicap oproti lehkym moto v terenu to je. Osobne pocitove nedam v terenu o mnoho vic na ttr nez na xrv. Co se tyka lesnich a polnich cest (kteryma akce tohoto typu vedou), tak mi prijdou obe moto vhodne zhruba stejne (volil bych asi xrv)... Chleba se zacne lamat az v tvrdsim terenu (na podobnych gumach ale stale dam temer to same...). Podle me je lepsi se naucit dobre jezdit na lehci motorce a tyto navyky pak uzivat na tezke. Ale tebou napsane traktory jsou stale spis v te tezsi casti... Nekoukej na papirove hodnoty vahy (treba ttr v TP ma 125 kg suche, realita je nekde kolem 155-160 kg - coz ale neznamena ze je spatne...) Delas ale dobre, ze se chces na tech motor svezt, doporucuju zaroven ale zkusit nejakou lehci...
wr 450 má tady známý teď ji má rozdělanou takže jak bude v kupě jdu na to.. uvidíme jak to nakonec dopadne :-)
- Palec
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 1
skyd: Plne souhlasim s tim co rekl Honza, stěžkou motorkou se člověk vice ,mene trapi a poradne si ani neuzije,pokud uz lpis na yamaze tak si kup wrf 450 a budes spokojeny,ale ja osobne bych radej koupil nejakou káťu,ty ksou na to jak delane
- Lišák
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Palec:
Zdar BAHŇÁKU : ) teď dvě soboty po sobě nedávám, kvůli závodům v nedělu? Nevyjedem někdy aj v týdnu – Čt-Pá? jak bys to viděl?
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Vidím to tak na půl roku pauzy, Petr rozsekal celé zapalování , což je pro mne v současné době neřešitelné finančně.
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 0
Palec: Tak otazkou je co je pro tebe uzivani, ja si na tezky uziju i ty lesni cesticky, ale spis tim chci rict, ze s ttr narazim na omezeni vahou a vykonem jen o par metru dal, nez se vyskrabu s xrv....
Skyd: kdyby jsi chtel slusny ttr po dobre udrzbe, asi bych je pustil (viz inzeraty), pripadne reference muze dat uzivatel suchman (zna ji)... Zvazuju, ze se zblaznim a pujdu do nejaky levny lehky s rizikem, ze si letos moc nezajezdim pac se vysype...
Viteka: to me mrzi - rozsekal to padem nebo se to vysypalo? zvazuju podobne stare moto, ale moc se bojim, ze nebude na opravy pak...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Pokud budu moct, tak pomůžu - Ebay, PayPal... Pokud jde o peníze, založím tě.
Rozsekal to o šutr, kterej objížděl po šikmině a svezlo se mu to rovnou do to šutru
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
viteka 32:
Nějakou tisícovku taky na chvíli oželím.... není problém se domluvit
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Lišák
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
viteka 32:
Zdravím, to je škoda se spraví a bude to OK, taky Vám nabízím pomoc, se ozvěte kdyžtak, vážně  napište pak nějaký krátký report, jak bylo o weekendu?
Editoval Bazi (11.04.2011 08:45:22)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Krátce a stručně:
Bylo krásné počasí, moc se prášilo, asfalt byl dost náročnej, tak jsme všichni zbití jak psi. Cesta tam i z5 byla díky suprové dodávce pohodová, tak víceméně paráda.
... to ses toho moc nedověděl, co? Víc nemůžu...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Bazi: Víkend se povedl. Super počasí, parta ještě lepší Pojezdili jsme jsme hafo, jen díky letošnímu počasí bylo až moc sucho a tak se prášilo za kočárem Můj obdiv patří Sallymu s jeho DR 350, které se vyhrabalo všude a zdolalo jakoukoli překážku. Je vidět, že je to v jezdci, já měl letos s KTM 525 větší problémy ve výjezdech než vloni s Betou 450. Jinak kluci díky za nabízenou pomoc, ale to neřešte. Díly se časem seženou i peníze, největší problém bude, pokud bude pohlé s klikou. Zásadní problém je ale v přístupu Petra. Pro mne je enduro ježdění relax od práce a zábava s adrenalinem. Bohužel musel jsem tomu obětovat mnoho času, abych to dokázal finančně zvládnout. Petr to bere jako samozřejmost , moc iniciativity , nadšení a vděku zatím neprojevil. Vím, že má maturity a přípravu na další studium, takže času mu nezbývá, ale pokud bude chtít se dále věnovat supr zábavě v enduru, tak bude muset trochu změnit svůj postoj.
|