INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Enduro do 55.000
Re: Enduro do 55.000
Navrc.TT-R: Ahoj,to tc to je motokros ne?Nema to ostrejsi motor nez teecka?Vzdycky sem chtel Hq libi se mi tak sem doufal,ze aspon ty od 500 kubiku vejz drzej .
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Pokud budeš kupovat ostrého 4T, tak pokud možno takový, na kterém se nejezdily závody. Jinak je vcelku jedno, jestli KTM. Husku nebo třeba Berga. Vše je jen o pravidelné údržbě a přístupu k motu. Jsou mašiny, které mají nalítáno 20 000 km bez problému a jsou takové, které po několika závodech mají vyměněno kde co. Asi bych volil modely 2004 a výš. Pokud nepotřebuješ papíry, tak kolem 55 000 Kč by se dalo vybrat. Chce to ale zkusit se na tom projet, kupovat podle něčí rady je nanic. Každý bude chválit tu svou a každému sedne něco jiného. Za sebe mohu říct, že po několika letech ježdění nevídím až takový rozdíl mezi údržbou XR 400 a třeba KTM 525. Jezdil jsem oba typy, teď mám Betu 450- motor KTM a myslím, že mne jen tak neomrzí. Oproti TTR i XR 400 je ježdění zase někde jinde- pak rozhoduje už jen váha a ta je v náročnějším terénu znát.
Sedni do auta a dojeď se projet na mé XR400, která je k prodeji v inzerci, možná bych ještě něco slevil. Moto je v perfektním stavu, prodávám, protože jdu do KXF 250.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Daverak:
má to TC, ale na dokladech a s 18" kolem. Ale prej je ten motor TC stejnej jak TE. Ale já nevim. Taky se mi vždycky libily Husqvarny, ale do těch staršich bych radši nešel
Ahoj,dekuji za rady. Nema nekdo tu 570ku? Ta me rajcuje 
Boss(cz) napsal(a):Ja bych teda tu suzuki doporucil, ale v ostre verzi E, nedavno jsem ji koupil a musim rict ze to je slušnej pylník, někde v kopci na kamenech kdyz tomu clovek nanda, tak ma co delat aby se na tom udržel
Ač mám taky ostré Ečko, tohle si nemyslím. Jezdím u nás občas jednu sjezdovku a na DR-Z to víc jak 50 nejelo. Na další kvalt to nemělo výkon... Když jsem to jezdil na XT660, tak tam jsem jel kolem 70 a to jen proto, že rychleji už mi pud sebezáchovy nedovolil, ale v klidu by to šlo.
Je to pěkná motorka a na to moje blbnutí v terénu zatím stačí, ale krouťák tomu chybí. Minulý měsíc jsem 4 dny v kuse jezdil na XTčku, cca 1000km. Tak jsem si na ten pěknej krouťák zvyknul, že po přesednutí na DRZ jsem si opravdu (a to fakt nekecám! ) myslel, že je na DRZ někde chyba. Že se mi něco přidusilo nebo já nevím, připadal jsem si jak na 2T, který musíš točit a točit..
DRZ je fajn mašina, ale určitě není tak skvělá, jak si spousta lidí myslí. Pro ježdění v terénu to chce spousta věcí dodělat, předělat, dokoupit, namontovat.. Ale přesto všechno jsem s ní spokojen a určitě doma dlouho zůstane
- Láďa
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR 600r
- Věk: 40
0 0
Ja opět musím řící že XR 600r je na tvou cenu dobrá, pokud nemáš smůlu tak i bez nákladů, občas nějaká páčka. Bonus u tohoto stroje je , že ji koupíš jako dvousedadlovou a na značkách. Minus trochu starší provedení.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
radek.xt660:
Zkus nasadit origo E vyfuk misto S vyfuku a jeď na tu sjezdovku. Myslim že to pujde cítit. Boss má na Ečku navic Higashi lauf a ten tomu taky trochu pomuže, navíc starší verze s otevřenějším karbcem. Sám psals že teď to novy jede miň jak to stary cos měl, ne?
Jeste prosimvas,maj naky Husqvarny klasickej olejovej filtr,ze se ten olej nemusi menit kazdej 10hodin?
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
OFFMOTO:
tak to je jasny. Ale když tady srovnává DR-Z ktery má 48HP + laďák a DR-Z ktery má nějakych 40HP, tak to bude znát víc jk převod.
Navrc.TT-R:
Origo výfuk z Ečka už tam nějakou dobu jezdím a Skovej bych zpátky nedal. Od klasického Ečka, co má jen jinej karbec, se to zase tak už neliší - kor ve vyšších otáčkách je to hodně podobné. Jede to hezky, to jo, ale jen mi nesedí to tvrzení, "že to trhá ruce". A právě proto se mi líbí a proto ji mám, je to taková hodná kočka .
Navrc> Napsal jsem tu delší povídání, ale nechci tu zbytečně rozpoutat nesmyslnou diskuzi .. takže jen ve stručnosti. Srovnával jsem DRZ-E s XT660 a říkal jsem, že to zkrátka takovej krouťák a že to tedy zas tak moc netahá za ruce. Je to jen můj subjektivní pocit a stejný názor jsem měl i u staršího nakitovaného motoru. Podívej se na stránky Akrapoviče. DRZ-E s vyladěným Akrapem má 41,2 při 8300ot, krouťák cca 38. Sériové XT má 42,8hp při 5950ot, krouťák cca 56.
Akrapovič
Ale nechme toho, stejně to nemá smysl.
Editoval radek.xt660 (26.08.2010 21:48:21)
Takze olejovej filtr maj jen ty bestie,co maj starter a motor na pikatchu? Kolit se do ty 570ky leje oleje? Dekuji za odpovedi.ikdyz mi otazky sou asi trapny,ale nrad bych sahl vedle  Dik za rady
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Navrc.TT-R:
Se svým Xerem jsem byl teď ve zlíně na šroťáku na váze a s plnou nádrží 128kg
Padám sám,zvedám se sám...
Nemel nekdo cest jet na Xr400 a drzs?Ze by to porovnal vykonove,jak na tom ty stroje sou?
pocitově jede xr líp, je to tím že jede už od nižších otáček...jinak je to šul nul stejný, kdo chce točit nechť si koupí drz, na houby do lesa je dobrý xr
- Boss(cz)
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: XT600,DR-Z E
- Věk: 24
1 0
Daverak:
jezdej semdnou dva kluci, jeden ma XR400 a druhej Dr-z , na obouch sem jezdil a ten rozdil neni moc znat, zalezi hodne co tam mas za prevod, ladak atd. ja sem se taky rozhodoval mezi temahle dvema, ale nakonec sem si priplatil a skocil do Ečka, spíš bych si vybíral podle toho kde budes jezdit, XRko je držák chlazenej vzduchem, takze kdyz to nekde vyválíš, tak toho nemáš moc co rozmlatit, ale zase spadnes, uchlastas to a budes na tom skakat jak magor a kdyz uz to je treba po treti za sebou, tak te to dost unaví a pojedes tak max. do hospody si odpočinout. DR-z má oproti tomu neskutečnou výhodu a tou je starter ,na nejakym vyjezdu se ti zahrabne omylem ti to chcipne, tak das jenom predni brzdu zmacknes čudlík a jedeš dál, tohle s XRkem nikdy neudelas, ale nevyhodou je treba ten chladic, spadnes rozmlatis ty prsa co jsou na nadrzi a chladic a je vymalovano.Ja bych si vybiral jedine podle toho jestli chces starter a nebo ne,to je jediny, protoze vykonovej rozdil je temer stejnej!
- Boss(cz)
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
radek.xt660:
opravdu hodne zalezi na prevodu, ja tam sice nemam tachac a jeste sem to nezkousel ani merit, tim ze ji mam kratce, ale myslim si ze vic jak 120 mi nejede. ten typek od ktereho sem to kupoval ma taky Ečko a rika ze tam ma jinej prevod a ze kdyz jezdi les a bahno, tak se rozjizdi rovnou za 2 a nekdy i za 3, takze proto ti treba jelo do kopce hůř.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
nechci polemizovat o jedné či druhé značce, či DR vx XR, ale když se zeptáte lidí se kterejma jezdím, že jsem furt na zemi, motorku zvednu (nebo v horším případě mě ji pomůžou zvednout) 2x prošlapnu bez zapalka a na potřetí už to vrčí, tak bych se motorek bez E - starteru zase tak nebál. Jasně jak to zdechne někde ve výjezdu tak je s kickem hotovo, ale ani se startérem toho moc nedáte a stejně jedete dolů. Elektrický startér je určo krokem vpřed, ale např u mojí Tenerky je to jen v baterce rozdíl 5kg, když nepočítám startér a jsou to víceméně další starost navíc.
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- Boss(cz)
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Slow:
tak asi zalezi jak moc to uchlastas a taky na zkusenostech, ja jenom rikam ze jsem si podle toho vybiral motorku,proste starter je starter i kdybych to mel mit od 10kg težší
|