Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

TTR zvuk motoru

#41 06.09.2010 21:40:11

Navrc.WR-F
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kósek od Olomóca
Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
Věk: 33
Tel: Redmi Note 8 PRO

Re: TTR zvuk motoru

Raduz TT600r:

Co měl Bruce?

http://www.offmoto.com/uploads/6_killer_off.jpg

#42 06.09.2010 21:54:28

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Navrc.TT-R napsal(a):

Raduz TT600r:

Co měl Bruce?

Bruce měl jen jeden zádrhel a to byl syndrom tichého chodu motoru.  Jak jsem již několikrát zde psal, jeho TTr  vlastní v tuto chvíli tichý vlastník(uživatel tohoto fóra), který evidentně problémy  nemá - nemůže mít....
Nemá je proto, že Bruce byl MAGOR v dobrém slovasmyslu ve všech směrech.
Olej měnit radši 3x za sezónu, co najel 3000kmapod.

Občas si s ním píšu - dobrej a férovej kluk. Rád bych to jeho TTR viděl alespoň jen tak nebo jeho samotného  cool . Mělo naítáno 23.000km a vrčelo jak z linky - no comment.

Když jsem na to sedl na sraze, měl to nádržku tak teplou, že jsem na tom teda udržel sice horkou ruku, ale i tak nechtěl, abych jel - muselo se to zahřát....  wink   cool   ano 

Byl prostě v pohodě a to se mi líbilo....  cool   ano 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#43 06.09.2010 22:09:10

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: East bohemia
Motorka: Z minulého století :)
Věk: 40+
Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0

Kluci vy tady řešíte hluk způsobenej třeba jen neorigo pérovýma podložkama na vahadlech a Jawson jezdil bez šroubků na vahadlech a ani pro XT to nemělo nějaký fatální následky.
Jen bych ještě doporučil obyč PETku s ventilkem ze starý duše, hodit místo nádrže a zkusit projet, lehčeji se pak dá poznat odkud to vychází, třeba to nakonec bude indukčka či něco podobnýho.

hele vy TTRčkáři lol , už jste někdo konečně zvážil  moto s palivem, třebas v kovošrotu? Jde mi o to jestli mám přemýšlet na příští sezonu o TTR nebo jezdit Xt dál a šetřit, a šetřit a šetřit třeba na elektromoto usch 

"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"

„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”

#44 06.09.2010 22:30:40

mart
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: WR400F, exTT600R
Věk: 5X
3 1

Raduz TT600r napsal(a):

Víš co, jak jsem ti psal.... Udělej si výlet na Moravu dřív, než-li později. Mrknu, poslechnu, řeknu ti. Buď ti doporučím, abys jel domů vlakem, nebo ti řeknu, že jsi druhej Bruce. Nic jiného tě potkat nemůže. Tohle ti v žádném servisu za tolk peněz nenabidnou. Na co kurwa čekáš, nevím.... cool   ano 

... vše jen v dobrém a humorném duchu.

já kurvva čekám na jaro, jaks psal vejš  lol né teď vážně, cca 500 kiláků k tobě a to samý nazpátek je docela darda, ani né tak tou vzdáleností, jako spíš časově. a jak určitě správně tuším, tak ty na tom s časem asi taky nejsi zrovna nejlíp, a navíc máš nový přírůstek do rodiny ano  ano  ano 
takže, jestli do tejdne nepřijdu co je to za blbost, tak se ozvu a pokud budeš mít nervy na Brucovo nástupce (jsem docela puntičkář  ee1 ), tak rád přivalím gp  a17 

Editoval mart (06.09.2010 22:52:51)

modrá je dobrá ;-)

#45 06.09.2010 22:36:43

mart
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 1

Slow napsal(a):

Kluci vy tady řešíte hluk způsobenej třeba jen neorigo pérovýma podložkama na vahadlech a Jawson jezdil bez šroubků na vahadlech a ani pro XT to nemělo nějaký fatální následky.
Jen bych ještě doporučil obyč PETku s ventilkem ze starý duše, hodit místo nádrže a zkusit projet, lehčeji se pak dá poznat odkud to vychází, třeba to nakonec bude indukčka či něco podobnýho.

hele vy TTRčkáři lol , už jste někdo konečně zvážil  moto s palivem, třebas v kovošrotu? Jde mi o to jestli mám přemýšlet na příští sezonu o TTR nebo jezdit Xt dál a šetřit, a šetřit a šetřit třeba na elektromoto usch 

joo s tou flaškou to je dobrej nápad ano2 a jestli povede k odhalení závady, tak ti tady předevšema slibuju, že zajedu na šroťák zvážit TTRko a1 abys teda nemusel šetřit naten elektromoutor a24 

modrá je dobrá ;-)

#46 07.09.2010 06:23:23

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Slow napsal(a):

Já tam skutečně byl a vážil moto. S full tankem to vážilo 147kg. Myslím, že to není špatný výsledek. Minimálně 1kg ještě půjde dolů  cool   ano 

#47 07.09.2010 06:25:18

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

mart napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Víš co, jak jsem ti psal.... Udělej si výlet na Moravu dřív, než-li později. Mrknu, poslechnu, řeknu ti. Buď ti doporučím, abys jel domů vlakem, nebo ti řeknu, že jsi druhej Bruce. Nic jiného tě potkat nemůže. Tohle ti v žádném servisu za tolk peněz nenabidnou. Na co kurwa čekáš, nevím.... cool   ano 

já kurvva čekám na jaro, jaks psal vejš  lol né teď vážně, cca 500 kiláků k tobě a to samý nazpátek je docela darda, ani né tak tou vzdáleností, jako spíš časově. a jak určitě správně tuším, tak ty na tom s časem asi taky nejsi zrovna nejlíp, a navíc máš nový přírůstek do rodiny ano  ano  ano 
takže, jestli do tejdne nepřijdu co je to za blbost, tak se ozvu a pokud budeš mít nervy na Brucovo nástupce (jsem docela puntičkář  ee1 ), tak rád přivalím gp  a17 

Já přírůstek mám a málo času taky, ale tohle nedělám s odporem ani s donucením - baví mě to, takže pokud to půjde, čas si na tebe udělám  cool   ano 

#48 07.09.2010 09:18:34

mart
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 1

Raduz TT600r:

ano  a17 

modrá je dobrá ;-)

#49 07.09.2010 12:19:10

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

mart:

jj oni kluci jsou na moravě hodně hodní a přívětivý heart , to bude asi tím prostědím a životosprávou lol  usch  beer  a32 

„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”

#50 07.09.2010 12:28:08

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Nezáviď a taky se ohni pro trnku  vyk!  Hoď to do bečky, změř cukernatost, dolaď kvas, starej se o něj, pak to vypal a už se můžeš léčit  wink   cool   ano 

#51 07.09.2010 12:49:54

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Raduz TT600r:

u nás je trnek málo, ale jablek je jaksi dost, bude kalvádos ano  usch 
Hele Radúzu taky mi něco bouchá v motoru, s každou druhou otáčku kliky, prda jak z děla a2  lol , mám přijed a proberem to u  a32  usch 
Díkas za info o TTR co to váží, dojedu s XT do kovošrotu pro porovnání (a třeba ji tam nechám a30 )
Doufám, že se od účastníku srazu dočkáme porovnání TTR s Shinerayem ano 
Ještě domluvte s Navrcem ten test VM u vás na moravě ano Díkas

no, už to tu dál nebudu zas..at. gp 

Editoval Slow (07.09.2010 12:51:47)

#52 07.09.2010 15:30:10

ještě příruba od výfuku celkem drnčí a zrovna na tak blbým místě, že si to člověk snado splete s rozvodama... no a nebo horní šrouby můžou bejt povolený... a nebo klíček  lol 

#53 16.09.2010 18:27:34

mart
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 1

Raduz TT600r napsal(a):

mart napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Já přírůstek mám a málo času taky, ale tohle nedělám s odporem ani s donucením - baví mě to, takže pokud to půjde, čas si na tebe udělám  cool   ano 

tak mám vyřešeno ano spolehlivě patřím mezi ty, co slyšej trávu růst, a takový lidi by si neměly pořizovat vzducháče  a24 stavil jsem se v jámaze, mechoš důkladně poslechl moutor (stetoskopem ano ) a konstatoval, že vyluzuje naprosto normální zvuky (na vzducháč...), takže díky všem na komentáře ano2  a je mi trochu líto, že jsem tak připravil o Radůzovo pasování na druhýho Bruce usch 

modrá je dobrá ;-)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů