Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Dnes jsem potkal myslivce...

#101 23.04.2013 12:33:17

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Re: Dnes jsem potkal myslivce...

Raduz TT600r:

v pohodě jak říkam až soud rozhodne v něčí nevinu v tomto směru pak vám všem dam za pravdu.

Fox proti tobě to taky nebylo nijak mířeno.  gp 

Editoval Tristan (23.04.2013 12:40:17)

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#102 23.04.2013 13:37:27

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Tristan:
Zákony byli jak je lidsvo starý ale odjakživa platí co není zakázaný je povolený.
V moderní době informací a vzdělanosti je u přestupku i tr. činu zkoumaný v první řadě úmysl - pokud není úmysl není co řešit.
Taky jsem pro to si nekazit volný chvíle hloupostma  smile  ano 

#103 23.04.2013 14:50:01

peTTR
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: MTŘ
Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6

MikiberG napsal(a):

Proč by sme neměli v lese co dělat ? Můžu tam stejně jako kdokoli jinej. Dokonce tam může i motorka ale jen na účelové komunikace a to bez výhrad.
Všechny asfaltové a i hodně frekventované cesty jsou komunikační kanály a 100% vedou zkrz pole a les. Jinak to nejde, pole,louky a les tu bylo dávno před cestou. Asf. cesty vznikly z frekventovaných pěšinek, cestiček, cest až po dnešní dálnice. Některé z dnes užívaných pěšinek budou v budoucnu dálnice. Dálnice budou i tam kde nikdy žádná pěšinka nevedla. Tak bych z tohohle traumatu pohybu ve volné krajině nebyl tak vystreslej - je to právo od dávna.
Tím nechci znehodnocovat práva na soukromý pozemek a majetek na něm. K tomu mám přirozený respekt a pohubuji se tak abych úmyslně neškodil.
V přírodě relaxuju, lidem a blbcům se přirozeně vyhýbám. O komunikaci a názory nestojím.
Pokud projedu zákaz vjezdu, nebo udělám jiný přestupek tak mi hrozí pokuta, nic víc. Stejně jako každému chytrému co mi to příjde vysvětlovat za jeho přestupky v jeho životě. Řešit to může jen od policie. Nikdo jiný nemá nárok ani právo si se mnou vynucovat komunikaci ani nic dalšího. Taky za nikým nelezu s kulovnicí, sekyrou, klackem a podobně, že nevyhrnul v zimě chodník, jezdí po vesnici 54km/h, špatně parkuje, nedal přednost, vysypal do lesa bordel, krade v lese dřevo, leze  kam nemá...atd. Nenatahuju dráty před samoobsluhou  aby tam nikdo nechodil krást a podobný debility.
Pokud mám "nehodu...příhodu  wink " a sjedu mimo tak se snažím co nejkratší cestou najet na nějakou jinou komunikaci, která vede mým směrem. Nevšim jsem si že by někdo pokutoval řidiče za to že najedou neúmyslně do pole a lesa mimo komunikaci. Ani houbaři, myslivci, kempaři u rybníka nedostavájí pokutu když zajedou úmyslně a parkují mimo parkoviště a komunikace.
To co se mezi lidmi šíří za paniku, nenávist vůči skupinám je do nebe volající. Pak kde jakej dement bere právo do svých rukou a v mžiku vykoná důkazní podstatu, soud, rozsudek a někdy i trest. Zejména média by měla nést zodpovědnost za šíření nenávisti a demagogií.
Je velká škoda že pořád ještě u nás existujou ozbrojené sbory, združení většinou nebezpečných lidí, sobě i okolí. Mělo by se to plošně zredukovat a podléhat minimálně stejným nárokům jako profesní průkaz na vozidla (pravidelné školení, psychotesty a zdravotní prohlídky....).

lol sem se zase rozkecal

Pěkně sepsany, plně s tím soulasím  vyk!   a1  Tohle by si měl každej srnomrd pověsit nad postel  usch 

Yamaha XT600= svoboda pohybu
HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku

#104 16.05.2013 23:15:45

MatousekDave
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Bez moto..
Věk: 18
Tel: HTC :D
0 0

Nedalo mi to a musím vám něco ukázat. Mám to z facebooku z jedné německé stránky.

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2633_jak_zabit_elovika.jpg

#105 17.05.2013 07:58:30

volodaj
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Martin
Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
Věk: 32
5 1

Takto sa u nás povesil aj kamoš. Pekne do nemocnice, našťastie to dobre dopadlo a skončil tiež len s takýmito odreninami. Druhý chytil také lanko našťastie na hruď tak to pobrali chrániče.

#106 17.05.2013 08:13:43

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

MatousekDave:

Nemusíš chodit ani do ciziny:
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/731_imag0304.jpg
Takto dopadl náš vůdce, natažený ostnatý drát za zatáčkou, kde nevidíš. Salto dozadu z motorky, nebýt staré poctivé karbonové helmy, tak nevím...

#107 17.05.2013 11:54:04

pitrsss
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: klášterec nad ohří
Motorka: hsb fe 400
Tel: nokia
1 0

viteka 32:

ty krávo tohle se mi stát tak vezmu motorovku a v okruhu 5km nestojí ani jeden posed

#108 17.05.2013 12:43:12

ano2 zipp1   heh1 ano2 pitrsss: ano2 

#109 17.05.2013 12:52:46

rakttr
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sarda
Motorka: tt600r +gsx750r+jawa21
Věk: 34
Tel: 775144694
1 1

Frenkee:

a16 jo jo,nebo tak nejak,sou to zmrdi zeleni co jim patri celej les,pice a31 

#110 17.05.2013 13:29:37

Dnes jsem se byl projet po lese  a2  sotva jsem vjel pořádně na štěrkovitou cestu potkal jsem lesáky ,  zeleně oháklé a se slušnou výbavou na stromy , inu zastavil jsem a milým slůvkem jestli neví, kuddy kam se dostanu, tím jsem otestoval jak moc mají motorkáře v lásce....(samo že jsem tušil kam se vydávám)Hned se zapojila celá parta a rozumovali kudy kam se mám vydat a já věděl že to je veselá parta.... ještě se mě zeptali kolik mě mašina stála a co vše to umí a vesele jsem odbublal dále s jejich požehnáním  ano2 

Zato před týdne jsem s bratrem sjížděl na kole stráň u žel. st. která je prorostlá kamzičími uličkami pěkně dolů a hned nahoru.. to jsme párkrát zopakovali, když nás to už nebavilo vjeli jsme na silnici a z dezénů nám opadávalo blato  big_smile  nic strašného vzhledem k ploše 40 m2 co byla před drážní budovou bylo bahýnko z našich pláštů nepatrné,
udělal jsem s bratrem dvě otočky na asfaltě aby mi bahno při rychlé jízdě nelítalo na záda. V tom zarostlej dědula, rozrazil okno a začal hned sprostě mudrovat, bratr neváhal a zeptal se ho jestli by to nešlo slušně,  dědula pokračoval ať hned vypadneme z té silnice, že ji akorád znečišťujeme že to pak musí dýchat když tam projede auto.Celkem divné že mu vadí prach a bydlí u železnice. Po téhle přednášce jsme se zarazili, zastavili jsme se na místě a začalo prohlížení z důvodů nezvaných klíšťat. Neuplynulo ani 5 min a dědula se vyřítil ze dveří v zeleném mundúru.
    Přiletěl k nám a z jazyku mu vypadlo slovo blbci... měl jsem 100 chutí chytnou těch stošedesát centimetrů v uniformě a prásknout s ním do kopší. Ale byla to osoba starší, a tak začala slovní bitva.  heh1  Já jakožto zkušený slovní střelec  a2  jsem se pustil do ukrutné debaty s tímto dědulou. Samo sebou, že mi zamával průkazem před obličejem ale to mi nijak nebránilo abych se do něj nepustil. Zkoušel na nás finty že plašíme zvěř a devastujeme křáky okolo cest, namítl jsem mu že kolo snad randál nevydává a cesty jsou od ježdění a když né já, tak chodec ten klacek taky ulomí. Dále poukazoval na poražené mladé srnky a králíky,  co chtěl to dostal a1  , když jedu... tak šlapu až se od řetazu kouří, letím jak střela a nemám čas koukat co nebo kde srazím, a  srnku nebo zajíce na kole zabíjím jako mouchy na motóře. deb1 
Dále zkoušel že ta stráň je soukromý pozemek....  bratr dodal že by tam asi nebylo turistické značení a udělaná stezka heh1  další argument jsme smetly ze stolu, a úsměvem pozorovali jak ho to štve. Dále mluvil o kráse přírody jak si ji rád vychutnává -''To já rád se tak tiše pohybuji a dalekohledem pozoruji jak se tam pase srnka nebo kukačka staví hnízdo nebo se koukám jak támhle v keři šuk*j lidi, tohle mám já rád a vy mi to rady ničíte''  -lol Strašně trval na tom že naše kola jsou ďáblovým semenem  a terorizují všechnu zvěř v lesích , inu tak jsem se do něj obul vyškolen články z offmota a začal mu předkládat jednu z otázek za druhou. Když on se může kochat lesem a já na kole(či motorce) ne? Říkal jsem mu že hold každý nemá tolik času nebo jej nebaví chodiť a že stejně v dnešní době kdy je každý les ohraničen cestami si zvířata nevyberou a poukazoval jsem na to že už jsou zvyklé. namítl jsem mu že on taky nechodí do krmelce pěšky s pytlem na zádech.... neváhal ani chvíli a říkal že on ano. No jen jsme si ho představili jak nese pytel a neubránili jsme se smíchy. Jen jsme dodali že příště by to šlo snad slušně a jeli  pryč samo sebou že ty jeho sprostá slova co na nás použil jsme si vybrali v slovní bitvě když jsme si ho s bratrem dobírali. ano2  A s úsměvem jsme pokračovali domu.

#111 17.05.2013 15:01:19

VanDam
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 350 SD 2017
Věk: 32
0 0

Frenkee:

Tak už i ciklisti plaší zvěř a ničí lesy lol Ti myslivci jsou fakt šáhlý.. lol 

#112 17.05.2013 16:06:53

VanDam: To je asi místní blázen. Kámoš ho vyděl jak jede ke krmelci autem,,,, jen až ho uvidím já tak ho zastavím a optám se ho. Mě si pamatovat bude mám totiž křiklavou oranžovou bundu  a1 

#113 08.08.2013 08:18:35

Zuzak76
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valašské Království
Motorka: Suzuki RMZ 450, Honda Shadow 600,Jawa 50 Mustang ,Varadero 1000
Věk: 43
Tel: 604746050
5 0

#114 08.08.2013 09:25:33

ladik164
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Tišnovsko
Motorka: KTM 530 EXC-R
Věk: 27
Tel: Galaxy S4
8 0

Zuzak76 napsal(a):

http://valassky.denik.cz/zpravy_region/motorkari-v-lesich-jsou-stale-problem-20130806.html a lakatoše jim nevadí

To je zas zpráva jak poď na mě z boku ano Měl by se každej starat o svý!!! nekonečná debata proto méně keců a více  gp 

Editoval ladik164 (08.08.2013 09:33:43)

Co je mi platná moje chytrost, když hloupost světem vládne....

#115 08.08.2013 11:12:26

Petr KTM
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 300
Věk: 2006
Tel: Samsung :-)
2 0

Někdy nafotím co dělají lesáci za bordel v lese ... odřené  ee3 ... polámané stromy  a18 ... cesty tak rozjezděné (hluboké koleje) že se tam nedá jet ani na té motorce  a30 ... o oleji a naftě nemluvě a22  ... ještě jsem neviděl že by někdy dali cestu do pořádku ... oni píšou o erozi půdy a ničení přírody ? !!! a31  -------- je sezóna  gp  ---------

Ready to Race

#116 08.08.2013 11:16:57

peTTR
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
21 6

Takoví lidé by se měli začít systematicky likvidovat  a23  Kua když by se každej staral o sebe jak by nám zde bylo krásně  a1 

#117 08.08.2013 11:28:56

Vlk
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: kde jsou dobří lidé
Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
Tel: mám

peTTR:

Ano. Každý by si měl zamést před vlastním prahem. To ale v posledních létech přestává platit. A média to ještě podporují. Dneska a v politice a státní správě platí spíš pořekadlo mojí babičky: Zloděj křičí: "Chyťte zloděje".  a29 

život je pes a my jsme jeho patníky

#118 08.08.2013 11:37:48

peTTR
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
21 6

Vlk:

Přesně tak  ano  Boužel  hmm  ne 

#119 08.08.2013 16:07:44

honzaWR450F
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Prajzská
Motorka: KTMEXC400,YamahaXt660X
Věk: 43+
Tel: 5palec pro slepýše
1 0

A právě pro tu únavu.....hádání se z blbci v kamizolkách,nechtěl jsem se nechat peskovat a přišlo mě,že jsem dost starý na to utíkat před nimi....jsem prodal krosku Honda cr250.Do motorky jsem dal poslední servis 25 tisíc,najel tuším do 10mth a prodal ji za 27 tisíc.Proč?protože jsem jel na trat,polní cestou,stromořadím mezi stromy,z obou stran široké lány polí nikomu jsem nevadil,nikdo po té cestě nešel.Po poli,zoraném či povláčeném šla z boku zleva skupina zelenodebilů,cca 100m odhadem a jeden se rozeběhl a běžel až na tu cestu,vběhl předemnou s roztaženýma rukama a flintou mával a křičel......Otočil jsem motorku,protože jsem ho minul a vrátil se zpět...no byla hádka,nechápal jsem proč a co jsem udělal...pak jsem se jenom vztekal,došli ostatní a to už bylo jako sbor.....Podotýkám,že jsem do té doby nebyl nikdy jezdit v lese,přibrzdím a jedu krokem potkám li chodce,cyklistu,traktor atd...
Koupil jsem tedy tažné na auto a vozík z Bauhausu....jako řešení.Jenže to už mě došlo,že mě více baví ta cesta na trat,než to samotné ježdění na trati....kroska šla z domu,uřvaná a koupil jsem WR450f s tichým origo výfukem,udělal stk poctivě,pojistil....A ted už jim do toho lesa občas vjedu,ze strachem,přiznávám ale mají co chtěli....dřívě me to nenapadlo,nevím proč.
Shrnuto,je možná více lidí jako já,které si znepřátelili a kteří předtím vlastně nic nikomu ze zelenokokotům nedělali.Kteří jezdili v pískovnách,po skládkách,po tratích co se ruší,měli výjezdy v remízkách s pěti stromy a byli vyhnáni,sypally se jim tam hřebíky atd....Ano je to jako s romáky.Znám pár dobrých ale jako celek na ně mám jasný názor.
Enduru zdar a jak jsem si kdesi přečetl....Holt našel jsi si sport který nikdo nemá rád...

Aprilia AR350,Dr 350,DR600,DR650SE,CR250,WR450F,KTM EXC 400 2007 a ted už jen Yamaha X660X asfaltomrd..

#120 08.08.2013 16:23:11

carbous
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Kawasaki kdx 250, Gas-Gas ec 300, KTM exc 450 2012
Věk: 39
0 2

četl jsem si zrovna nějaké články  v denících. tak mi s toho vaří krev že bych nejraději šel do lesa najít nějakého vola v zeleném, pořádně ho tam zválcoval a strčil mu tu dvojku do řiti a odpálil. Byl by další Gagarin  lol  Hlavně že mi ty hovada stříli nad barákem zvěř přímo z auta a dojedou si pro ní tereňákem i přes ty malé stromky atd. U mě jsou to pytláci a hotovo. Chtějí nás jen vyštvat aby jsme neviděli co nemáme a nemohli o tom říct nic. Kdyby jim každý z nás dal Rátovu krabici s vínem tak by byl klid a nikoho by nenapadlo si stěžovat.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů