INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
1.Motoride XL Sand Rallye SK 17.4.2010
- Máca tt600r
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha-východ(sever)
- Motorka: GasGas EC300R
- Věk: 38
1 0
Re: 1.Motoride XL Sand Rallye SK 17.4.2010
když seženu přívěs, tak pojedu
Any of you fuckin' pricks move and I'll execute every motherfucking last one of you
- Petr 11
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha-východ
- Motorka: KTM 990 Adventure S
- Věk: 50
0 0
Su uvidíme!
Vezmeme to zkratkou,je to sice dál,zato horší cestou... Lepší se zadřít,než-li zrezivět...
- josip01
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Detva
- Motorka: KTM 500 EXC-F SixDays ´17, ex KTM 690 R RallyRaid ´13, ex KTM LC4 640 enduro ´05, ex Aprilia Tuareg Rally 250 `87
- Věk: 37
- Tel: Nokia 3310
- Web
0 0
ste sa stihli prihlásiť? za 2 dni od vyhlásenia už bolo všetkých 100 miest plných
Editoval josip01 (18.03.2010 17:39:33)
som skromný a najlepší.............
- Máca tt600r
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
fotky pěkný a co výsledky? kde je nějakej pohár?
Any of you fuckin' pricks move and I'll execute every motherfucking last one of you
- Máca tt600r
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
a co zážitek? jaký tam byl písek? Měli jste výhodu, že jste nebyli špinaví od bahna jako my na EV.
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Zážitek rozhodně úžasný Tolik písku pohromadě jsem ještě v životě neviděla
Jelo se 3 kola na hlinito-písčité trati, kde se jezdí CC. Místama byla tak ouzká, že jsi musel jet kus za pomalejším, než jsi měl možnost ho předjet. Pak byly tuším že 3 místa, které byly širší a v nich byl hlubší písek. Tam to bylo prima, pokud jsi tam nikoho nedojel, protože dvakrát se mi tam kdosi složil pod nohy, z toho jednou jsem ho minula fakt jen o vlásek. Ten hlubočák se mi líbil Jedno kolo mělo mít 3,4km (nevím, neměřila jsem), nejlepší Krtek na Bigu ty 3 kola zajel za 11 minut. Když jsi odkroužil tyhle 3 kola, tak jsi jel 30km po silnici do pískovny (na tomto přejezdu se čas neměřil). V pískovně jsi odstartoval z mírného ale sakra sypkého vršku dolů, přejel jsi asi co já vím 200m písčitou planinu, u stromu sis dal razítko do karty a zase stejnou cestou ses vysápal nebo nechal vytlačit nahoru do cíle. Nejrychlejší čas byl tuším 58 sec. Pak zase přejezd zpátky na trať a zase 3 kola, ale tentokrát v protisměru. Odpolední runda už byla o moc lepší, protože jak spousta lidí stála a koukala v pískovně, tak na trati nebyl takový nával a dalo se jet aniž bys musel hledat skulinky kde koho objet. No a to bylo všechno. Nejlepší čas celkově zajel Hajnej 25:05 a celkem jsme najeli asi 21 závodních km.
Trošku mně mrzelo, že organizátor na poslední chvíli před závodem nechal zavřít některé úseky, kde bylo bahno, aby se to tam nezasekávalo. A mně se právě to bahno tak líbilo :-)). A taky škoda, že se jelo jen tak málo kol, 3 kola jsi odjel raz dva a pak jsi jen stál a čumákoval. Myslím, že 6-8 kol by bylo optimálních.
Jak psal Mařena, výsledky byly spočítané (resp. zapsané) špatně, za což se nakonec přece jen Awia v e-mailu omluvil. Takže výsledky nemá cenu řešit.
Byl to prima závod a to je hlavní.

Editoval Klasika (22.04.2010 15:29:16)
....jsem líná jezdit rychle....
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Souhlasím. Nejen voda chyběla. Nikde si nebylo na co sednout, ty dva stolky u stánku s hnusnejma klobásama a teplým lahovovým nemá cenu zmiňovat. Když uvážíme, že tam bylo dobře 120 lidí, ne-li víc. Ale byl to první ročník, tak se dá leccos z organizace odpustit, ale přece jenom. Kurňa na závod, kde počítám s časama do půl hodiny přece nemůžu měřit kola na minuty, to dá i hluchýmu dobrýtro (jak říkával dědeček). A to zastavování, to byla kapitola sama pro sebe. Chápu, že bylo potřeba závodníka zastavit, když by jich přijelo osm v chumlu a bylo potřeba řádně zapsat čárky. Ale když jsme se tam trousili po jednom, tak nevidím důvod, proč zastavovat. Navíc v několika kolech mně jenom přibrzdili a v jiných kolech jsem tam stála dobře dvě vteřiny.... To jsem moc nepochápala. Každopádně jako zkušenost to bylo supr, protože furt jezdíme v prachu nebo blátě a písek jsme dosud neměli šanci prubnout. Snad se Awia poučí a příští závod bude vychytanější! Jen proboha ne víc lidí, protože to bychom na té úzké trati opravdu udělali vláček
Kolik Ti ukazovaly stopky, Marku?
Editoval Klasika (23.04.2010 15:14:57)
....jsem líná jezdit rychle....
- mařena
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Sokoleč-Praha
- Motorka: XRV 750
- Věk: 42
- Tel: 602681984
0 0
petan:
Čus,tady máš článek od Venci z fóra XT660: http://forum.xt660.cz/viewtopic.php?f=8&t=1540
Já jsem startoval poslední do závodu,dojel jsen Bigiho na africe,jedem spolu a Bigi blbě uhnul...já zastavil-on se otočil,ale na pozemku JZD(asfalt,vjezd se zákazem vjezdu-cedule rezavá ,neviditelná)a už se na nás hnal chlap se sukovicí kterou hodil po Bigim a trefil ho do ramene a plexi afky.Bigi položil za jízdy vzal tu sukovici ze země a hnal chlapa zpět do JZD...řval jsem ať ho nechá,že jedem dál,tak ho nechal a jeli jsme dál,ale netrefil jsem cestu podle itíku a tak jsme se tam vrátili a našli tu cestu,no a chlap se sukovicí na nás znova,mě ruplo v kouli a 1,2,3 a pryč po modrý-polňačka přecházející ve vyjetou cestu na louce z kopce dolů - tam mokřina kterou jsem chtěl s Afkou přeletět ,ale ta byla proti a zůstala na konci toho bahna zabořená a já letěl přez řídítka na kebuli a pravé rameno ...tma,bolest v rameni,zvednout afku a jedem,jedem Bigi-zastavili jsme až v Želez.Brodě tam se na to Bigi mrknul a řekl"to znám,to jsem měl taky...na vyjížďce z Hajným-to je zlomený".Tak jsme nasedli a po asfaltu do kempu asi 23km,pak autem s místní barmankou do Jilemnice-nemaj RTG tak do Semil,RTG a zpráva od doktora:zlomenina klíčku v pravo o sílu kosti-susp. infrakce IVžebra vpravo....jsem26.den doma...od '93tího jsem nemarodil tak nejsem zvyklej doma...28.RTG a na1.6.jsem ukecal doktora,že chci do práce...na Afku asi tak ještě měsíc nesednu-nebo jen asfalt Nejvíc bolej ale žebra-naražený vepředu a to zlomený nebo štípnutý-to mi nikdo neřekl-vzadu pod lopatkou... Ty vole,to jsem se rozepsal ...
Editoval mařena (04.06.2010 13:36:54)
|