INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
HONDA XL 600 LM
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Re: HONDA XL 600 LM
To asi bude kouslá volnoběžka. Volnoběžka se schováva pod magnetem
- Honza
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
- Motorka: DRZ 400S (07')
- Věk: 35
14 0
Ari: jen levý kryt a magneto musí dolů k tomu bude potřeba stahovák, mrkni se někde po manuálu
Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison
- Ari
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Žďár nad Sázavou
- Motorka: Honda XL 600 LM
- Věk: 43
0 0
Díky. Lezl jsem teď hodinu na netu, ale nic jsem nenašel. Nepomůžete někdo ( s tím manuálem)? Díky.
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
mirbubak napsal(a):chlapi nezlobte sa že to napíšu sem ale xl a domino sou si hodně podobné a nechtěl jsem kvuli jednomu dotazu zakladat tema,mam problem s vulí na hnací hřídeli mam vuli směrem dovnitř motoru a ven jde mi o to jestli je ložisko po smrti a radči to rozpulit a nebo to nemam řešit a mužu s tím jezdit?nerad bych aby to ložisko vzalo sebou i katr nebo něcoco vy na to díky mirbubak
taky tam mam tuhle vůli cca 1mm
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
Ari:
volnoběžka je za magnetem, který budstáhneš stahovákem, nebo to jde udělat jako na fichtlovi, že do vnitř šroubuješ sroub až magneto vyzkočí. Na volnoběžce bude při nejlepším v háji jenom pružinka, kterou koupíš na parts depot nebo v hondě
edit:takhle vypadá volnoběžka na NX
Editoval wáca (20.03.2012 09:51:19)
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- Ari
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Pro Wáca: Super, díky moc...
Editoval Ari (20.03.2012 10:31:44)
- adraj
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BMW R1150GS, Honda XL600L, Honda XL600R
- Věk: 38
0 0
xtmotoman: Pokud je v techničáku Honda 600 RXL. o jakou mašinu jde ja myslím že o L. motor a rám PD03 Dík
- adraj
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BMW R1150GS, Honda XL600L, Honda XL600R
- Věk: 38
0 0
Ari:
Výrobce dáva 15 zubu lolečko a 40 rozeta, Ja mám ve předu 15, vzadu 45 zubu na LM a na XL 600R 14 a v zadu 49, a ještě v pohodě je tam kryt řetězu. Zkuséím na ní rozetu z CRF 450
- Ari
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Ahoj. Mám velkou prosbu: vyměnil jsem volnoběžku (HONDA XL600LM), jak jsem psal už dříve. Když jsem vypustil olej, bylo toho cca 2 a 1/4 litru. Při nalévání se mi tam vešly necelé 2 a měl jsem horní nádržku plnou. Nevěnoval jsem tomu velkou pozornost. Dnes jsem vyrazil cca 6 km v pohodě. Druhá jízda cca po 1 hodině, po 3 km divný zvuk od motoru, ale takový, jako by bylo volný spodní krycí plech nebo snad rachotil výfuk. Na omak vše OK, při nízkých otáčkách také, při přidání občasný rachot. Dojel jsem na volnoběh domů, a řekl jsem si, že to rozdělám, jestli nějaká podložka od koleček převodovky startéru nebo šrouby na magnetu. Vypouštím olej ale vytekl sotva litr, ze včerejších skoro 2. Říkám, kurňa, co to je? Nalil jsem vrchem litr a dole nic nevytéká... dám skoro celý druhý a opět dole téměř nic, curáček. Horní nádržka po hrdlo, foukal jsem do toho, dole bych vanoucí vzduch cítit, vypouš. šroub venku a kap, kap. Kde je ten olej? Co se stalo? Prosím, zkuste poradit.
- xtmotoman
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Horušany (PJ)
- Motorka: YAMAHA XT 600 43F, BMW R1100GS
- Věk: 32
- Tel: 728154471
- Web
0 0
Ari:
Nechci strašit, že se něco podělalo v důsledku nedostatku oleje, ale myslím, že u LMka se má po vypuštění nalít olej až k horní rysce, nastartovat a chvilku nechat na volnoběh, vypnout motor a dolít podle rysek na měrce.
Na to on se ale nepta.
Ma nekde v motorce litr oleje,ale v motoru evidentne ne. Kurna nestras me.ja ted namerim olej v rame i pri odstate motorce.jeden rika,ze to tak ma byt,druhy,ze se olej dostava nahoru az po zahrati.
No kazdopadne uz nejezdi a nestartuj,vypust co tam je a povol to hlavne vsude.nevim jestli to ma i sitko v ramu,ale zkratka co ma spojitost s vymenou oleje,to povol.
- Ari
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
jirka87: Už je to asi cajk. Dal jsem to nahoře plné, sundal přední víčka ventilů, fajfku a přes dekompres (protože svíčka je porod) jsem startoval. Olej nahoru na vačku po chvilce šel. Nahoře ubýval. Po chvíli jsem to i navrtěl, nechal cca 2 minutky vrčet. Pak po horní rysku, opět kontrola a dolít. Hlavně dát pokaždé zátku nádrže zpět, jinak to vyhází. Až už neubýval, tak opět po horní rysku a zkuš. jízda. Zatím ne ve vys. otáčkách, a zdá se to OK
Tady něco pro milovníky XL (já už jím nejsem) kam až se na tom nechá dojet www.around-africa.com www.jezdime.eu Ať vám to šlape. Já rozebíral motor i 2x denně na poušti v prachu a větru. Maso
Ahoj dostala se mi do rukou tahle skvělá mašina ale potřebuju seřídit správně karburátory nemá někdo manuál nebo by mi někdo neporadil mam PD04? Předem díky za radu.
jirka87: Dvě kliknutí nikoho nezabijí ale není tam nic co bych potřeboval ale jinak děkuji
Aha, takže "Palivový systém 1" a "Palivový systém 2" ti teda k ničemu nejsou ? Pak nechápu co tedy potřebuješ...Je tam kompletníá nastavení karburátorů. Jehly a jejich čísla, výška hladiny, všechno...Teď jsem to stáhnul, měl jsem to otevřené a je to tam.
Tak jsem asi blbej, nebo navedenej.
- kiwibibo
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM XC 300, Honda Dominator NX 650
- Věk: 29
- Web
15 10
Zdar, s tatkom sme sa pustili do opravy jeho XL600R, ročník 87. Aký olej do nej naliať? V manuáli je 10W40, niekde som ale čítal, že pre tieto staršie vzducháče je vhodný 15W50... Motor je po výbruse a je úplne prázdny (bez oleja), kadiaľ naliať olej? Liať to len zvrchu do rámu alebo aj do motora? Množstvo v manuáli je 2,5 l. Dík
exc.300.blogspot.comMen do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing.
|