INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
ČR Maraton OFFMOTO 2011
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: ČR Maraton OFFMOTO 2011
Vláčně. Nezbude mi letos dovolená, páč jsem ji utopil v jednom výletu a v neschopenkách
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Jurnec napsal(a):Tak na takovou akci bych taky zajel,pokud by bylo ještě místo.Záleží kdy by to bylo.
A výchozí bod bude Znojmo? (Hostěradice?). Máš to v plánu na den nebo 2 - 3 dny? Prostě písní víc, mně se to moc líbí, přidám se, pomůžu s nápadem. Něco podobnýho jsme dělali v době vandrů, to jsem vyrazili ze Zlatého návrší stále na jih, šlo se pěšky, povoleny minimální odchylky, plavalo se přes několik rybníků, plavalo se přes Labe s tornou na voru Ale ČR jsme nepřešli, končili jsme asi po 5 dnech když nás chytli cajti v zakázaníém prostoru. Toto byla přibližně naše trasa: http://www.mapy.cz/#q=jilemnice&x=15.77 … ihlava&u=m
Původní plán byl jít z nejsevernějšího místa ČR, ale pak by šlapalo přes DDR mimo ofiko přechody, v té době to nešlo a pak kolem letiště v Praze. Proto ta náhradní trasa ze Zlatého návrší, kam jezdil bus.
Noende, kdyžtak písni prosím PM nebo ICQ či Skype, ať nezasíráme vlákno. Vlk
Vypadá to zajímavě:
http://www.mapy.cz/#q=Host%C4%9Bradice% … s%20Znojmo
Editoval Vlk (19.06.2011 17:57:58)
život je pes a my jsme jeho patníky
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Vlk napsal(a):A výchozí bod bude Znojmo? (Hostěradice?). Máš to v plánu na den nebo 2 - 3 dny? Prostě písní víc, mně se to moc líbí, přidám se, pomůžu s nápadem.
Čoveče nevím co víc bych napsal, ono je to tak nějak všechno, ostatní by byla inprovizace . Ten start by byl buď u nás nebo v Brně podle toho kdo by jel. A délku výletu bych si dokázal představit třeba týden nebo i víc. Podstata je právě v tom, že prakticky není co plánovat, jen se domluvit na tom kdo, kdy, na jak dlouho a jede se.
Všechno je o domluvě, ale já bych si představoval počet účastníků zhruba kolem 6 a realizaci někdy až koncem léta, pač teď nebudu mít moc času a ani technika není v moc dobrém stavu. Dokonce je ohrožena i má účast na srazu, jelikož v motorce mi včera začlo rachotit jak v čínským pitbajku, tak není jistý, že ten motor ještě týden vydrží
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Pro mne je důležitý termín. Volno si musím tak nějak naplánovat, taky mám ještě nějaké další aktivity. Pokud chceš jet opravdu podle střelky, tak bude místy terén mimo cesty dost OFF. Osobně bych proto volil konec října - listopad, kde je pusto prázdno. A taky raději max. 4 jezdce. Ale to záleží na domluvě.
Editoval Vlk (19.06.2011 20:27:16)
život je pes a my jsme jeho patníky
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Vlk:
Opravdu nevím, řešit to budu až tak měsíc předem, takže zhruba v září. S největší pravděpodobností nezůstane ani u jednorázové akce. V plánu je i několik dvou až třídenních (víkendových) variant v průběhu léta a podzimu, takže když ti nevyjde jeden termín, můžeš jet jinej. Ale kolikrát se to zrealizuje, to je ve hvězdách. Dokonce jsme plánovali první testovací verzi na tenhle víkend, ale než jsme to stačili pořádně domluvit, něco mi do toho vlezlo.
|