|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMAYamaha YZ 426 vaše zkušenosti#41 24.11.2011 17:25:48
Re: Yamaha YZ 426 vaše zkušenostiYZ 426 mám skoro půl roku a musím říct že už od začátku se jen srala..Hned první den se urval výfukový ventil a ten se rozlámal a kousek se v pichnul do sedla ventilu,takže šly tam komplet nové všechny ventily,místo origo titanových oceláky od PROXu,nové sedlo ventilu,zabrušení,gufera ventilů,těsnění a nakonec i píst..Celkově to dělalo kolem 17 Tis.,stoho polovinu mi cvakal borec od kterého jsem to bral,protože se to stalo ještě u něho když prdnul ten ventil (naštěstí)..Jinak teď když je to vše nové tak šlape a jede parádně,a takové ty řeči že špatně startuje třeba za studena nebo za tepla to na té mojí neplatí,jen to chce grif a cvik,ze začátku jsem měl se starty dost velké problémy ale teď už pohoda,když je studená tak dám sytič,jednou otočím plyn do fullu,chytím horní úvrat a vždy chytne na poprvé.. FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě.. offline #42 24.11.2011 18:45:09
Re: Yamaha YZ 426 vaše zkušenostiJawson: když budeš mít špatný vůle na ventilech, blbou směs, bude ti trošku brát olej, na filtr budeš používat převoďák, tak nenastartuješ ani kdejakou "novou" motorku offline #43 24.11.2011 19:10:47
Re: Yamaha YZ 426 vaše zkušenostiWilliams: FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě.. offline #44 29.11.2011 22:38:00
Re: Yamaha YZ 426 vaše zkušenostinikdo to neřekl přesněji než Williams offline #45 03.12.2011 11:39:44
Re: Yamaha YZ 426 vaše zkušenostiKdyž jsem měl wr400f,tak chytala na první šloupnutí studená i teplá.Po zalehnutí bylo třeba použít ochuzovač a chytla taky na drc.Proti 450,kterou jsem měl taky má ostřejší spodek.Bohužel po pár neschopenkách jsem usoudil,že bude lepší wr250f otevřená na full.Mám najeto zhruba 150mth.Občas nějakej strnišťák,CC a 2x za rok Rumunsko.Musel jsem nechat komplet předělat tlumiče p+z,protože origo je hrozný bláto.Minulou zimu jsem měnil komplet spojku a teď budu dělat přepákování.Jinak běžná údržba.Moje bejvalý wr 400 co jezdí kamarád je taky bez problému a to jsem jí do CZ přivezl z Itálie před pěti lety.Prostě mě Yamaha přesvědčila. offline |