INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Ochranná klec na 2t
- eliška
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: pštros
- Věk: 43
1 0
Re: Ochranná klec na 2t
Stači to střevo namotat jinak pár příkladů je že se to dá udělat.Asi se do toho nikomu nechce stejně maj smradoši odzvonino tak to už nějak dojedou.
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
eliška:
Myslím že se mýlíš, 2 t bude stále v kurzu z důvodu své konstrukce,dokud to nezruší elektrika s novýma baterkama a dojezdem okolo 400km na baterku, jedno nabiti,a je to velmi blízko.....akorát spekulují jak to udělat aby z toho bylo tolika peněz jako z ropy. Proto je ve světě ten marast a nepořádek. 2 t zatím do těžkého terénu a pozor na slova , 2 t voní Nesmrdí😂😂😂
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
Roxteedy : vy jezdite asi hroznou palbu k Vam nepojedu jak zničite 5 kolen za rok... Na to se divat nemusim to musi byt hardcore..
roxteedy napsal(a):jees napsal(a):WoxmenRX: můžu se zeptat jaký má průměr ten materiál? Je to asi plný nerez, trubka ne? Napadlo mě, jestli nezkusit něco pod zadní blatník aby se tak snadno nezlomil když se škrtne o zem, ale zase aby to mohlo nějak pracovat
Pak ti to utrhne zrovna celou podsedlovku
proto píšu aby to mohlo pracovat. Zadní malý blatník sám o sobě mi je jedno, ale rád bych nějak ochránil ten velký plastový blatník do kterého je ten malý zasazený, ten spoj mám právě už vylomený ((Gas 250). Jen mě to tak napadlo
roxteedy: Buď ZASE nevíš, co píšeš nebo neumím počítat a nebo je to celý jinak ... třeba "já zkoušel, kdo se první chytne"
roxteedy napsal(a):Thomaster:
Kolena budu prodávat nějaký mám i fungl nový voe 
koll napsal(a):roxteedy: Jaký kolena máš a co bys za ně chtěl?
roxteedy napsal(a):koll: Hele nějaký jetý fmf, procircuit, origo a jedno nový origo ale počkám až co si vezme thomaster a kluci tady u nás a pak sem ten zbytek hodím 
1. FMF 2. Procircuit 3. Origo 4. Nový origo
+ 1 na motorce + 5 zničenejch za rok
a je to krásných 10 kousků .... ale chvíli jsi tu byl zase za hvězdu ultra mega hard endura
- roxteedy
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: ta nejlepší...
- Věk: 300
- Tel: mobilní
10 0
Janek napsal(a):roxteedy: Buď ZASE nevíš, co píšeš nebo neumím počítat a nebo je to celý jinak ... třeba "já zkoušel, kdo se první chytne"
roxteedy napsal(a):Thomaster:
Kolena budu prodávat nějaký mám i fungl nový voe 
koll napsal(a):roxteedy: Jaký kolena máš a co bys za ně chtěl?
roxteedy napsal(a):koll: Hele nějaký jetý fmf, procircuit, origo a jedno nový origo ale počkám až co si vezme thomaster a kluci tady u nás a pak sem ten zbytek hodím 
1. FMF 2. Procircuit 3. Origo 4. Nový origo
+ 1 na motorce + 5 zničenejch za rok
a je to krásných 10 kousků .... ale chvíli jsi tu byl zase za hvězdu ultra mega hard endura
Janku nejsem socka takže zničený koleno = zdeformovany koleno = nikdy už ho nesrovnas jak má bejt a to mi vadí = kupuju nový a posílám ty pro mě zničený dál lidem kterejm to nevadí = s klecí z nerezu prakticky žádný zničený kolena a navíc ty kolena byli od každyho víc kusů takže zase děláš mylné závěry s nedostatkem informací jako vždycky ale to je v klidu tady už všichni vědí že jsi fakt tupoun a odpustí ti to
roxteedy: Když neumíš ani přezout gumu, poklepat plovákovku, .... jak chceš srovnat koleno ... to je rovnou lepší říct, že "to jede" I když je to zas součást tvýho lhaní - viděl jsem kolena, který jsi jezdil a jak ti bylo všechno fuk, že to netěsnilo v přírubě, tak jsi mávnul rukou ... všechno na sráč dojetý ... Tak jsem se seknul o 3 kusy, ale jen proto, že když někdo píše "zničený", tak to považuju za zničený Takže i tak investice 7 kolen za rok
5 zničených, ale vlastně nezničených, jedno na moto a jedno nový v inzerci, když odečtu 3, který tu tedy nabízíš jako jetý, ale jsou vlastně zničený - Obrázek ať si každej udělá sám .
A dál už jen o klecích  Vypadá to, že se přes zimu pustím do výroby.
roxteedy:
Ješte teda jsi zase zamluvil urážením .... kolik kolen jsi tu tedy nabízel, když dnes tvrdíš, že jenom jedno nový? Nebo budeš zase tvrdit, že jsem ti editoval příspěvek a dopsal to tam já, jako tady o tom lžeš std.?
- roxteedy
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
10 0
Janek napsal(a):roxteedy: Když neumíš ani přezout gumu, poklepat plovákovku, .... jak chceš srovnat koleno ... to je rovnou lepší říct, že "to jede" I když je to zas součást tvýho lhaní - viděl jsem kolena, který jsi jezdil a jak ti bylo všechno fuk, že to netěsnilo v přírubě, tak jsi mávnul rukou ... všechno na sráč dojetý ... Tak jsem se seknul o 3 kusy, ale jen proto, že když někdo píše "zničený", tak to považuju za zničený Takže i tak investice 7 kolen za rok
5 zničených, ale vlastně nezničených, jedno na moto a jedno nový v inzerci, když odečtu 3, který tu tedy nabízíš jako jetý, ale jsou vlastně zničený - Obrázek ať si každej udělá sám .
A dál už jen o klecích  Vypadá to, že se přes zimu pustím do výroby.
Janku jen o 3 kusy u tebe je to vždycky jen... vážně myslíš že když budeš psát v každým příspěvku že lžu že to zamaskuje tvoje lži? obrázek si o tobě už opravdu kazdej udělal to máš pravdu...
roxteedy napsal(a):Janek napsal(a):roxteedy:
Ješte teda jsi zase zamluvil urážením .... kolik kolen jsi tu tedy nabízel, když dnes tvrdíš, že jenom jedno nový? Nebo budeš zase tvrdit, že jsem ti editoval příspěvek a dopsal to tam já, jako tady o tom lžeš std.?
Janku ukaž mi tu nabídku kde jsem nabízel kolena na prodej s cenou atd. Zase si cucas nesmysly z prstu jako vždycky...
V tom případě kde jsi nabízel nový koleno s cenou .... To už je ta úroveň, že napíšu, že bílá je bílá a ty budeš tvrdit, že to není pravda .... http://www.offmoto.com/viewtopic.php?pid=313208#p313208 Kdybys napsal: "Jsem si zase trochu vymejšlel, sorry" byl by to hezký konec a vyšel bys z toho trochu jako chlap. Achóóój
Editoval Janek (10.12.2017 19:50:26)
- roxteedy
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
10 0
Janek napsal(a):roxteedy napsal(a):Janek napsal(a):roxteedy:
Janku ukaž mi tu nabídku kde jsem nabízel kolena na prodej s cenou atd. Zase si cucas nesmysly z prstu jako vždycky...
V tom případě kde jsi nabízel nový koleno s cenou .... To už je ta úroveň, že napíšu, že bílá je bílá a ty budeš tvrdit, že to není pravda .... http://www.offmoto.com/viewtopic.php?pid=313208#p313208 Kdybys napsal: "Jsem si zase trochu vymejšlel, sorry" byl by to hezký konec a vyšel bys z toho trochu jako chlap. Achóóój
Ty fakt nebudeš moc inteligentní prodával jsem jedno nový přes FACEBOOK zbytek si rozebrali kámoši takže zase varis z vody jako vždycky...
- kokonhead
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: činu
- Motorka: pomeranč
0 1
Kdyz jsme u tech kolen, radeji prisetrit na origo nebo staci koupit za pulku fmf/pro circuit? A kontakt na nekoho kdo by byl schopnej tu klec ukutit? Je to na babicku exc 250 2006 (ilustracni foto)

Editoval kokonhead (10.12.2017 22:15:31)
|