Tam, kde vždycky... Já nikomu nic cpát nebudu. Ale na krosce jsem jezdil a jezdit budu. Vyhovuje mi to a nemám v dohledné době v úmyslu měnit.
Kolik mth loni a kolik letos?
Ono je jezdit a jezdit, kdo da 30 za rok je mu vcelku jedno, na cem, protoze je rad uz jen za ten cas, ze si nasel Kdo jede 1-2 x tydne, uz musi premyslet na cem a nebude chtit zbytecny kompromisy a vymysle vymysleny
Kamarád jezdi enduro na sx 350.Vzadu má 18 kolo ale jen proto že je na něj lepši vyběr drapáku.Je to na vkusu každeho soudruha.Někdo to prostě rád ostré
Tak na CC je kroska dost možná lepší. Není to enduro trať. Kdyby měl jezdit přes samej kořen a kámen určitě by do toho nešel a pokud jo, stejně by nám všem natrhnul prdel s prstem v nose
Tak na CC je kroska dost možná lepší. Není to enduro trať. Kdyby měl jezdit přes samej kořen a kámen určitě by do toho nešel a pokud jo, stejně by nám všem natrhnul prdel s prstem v nose
Ty si nevidel slovenske cc byva to sami koren a kamen len svitko tam nejde mx podvozok
Janek: Mth nevím. Už to nesleduju. Svojí moto mám rozdělanou a vesměs jezdím testovat to, co právě servisuju.
Strejda-GC: Už dávno není aktuální. Vím, co to žere, petka s 1,5l v báglu a je to. Dolívám po dojetí "na místo", takže je to vesměs jen o přejezdu. Pak mi to vystačí jako ostatním = no problem.
Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
Věk: 61
110
Re: Kroska do lesa?
zetkarider: Obrovský, jednak, správně podfoukaný, vysoký profil 18ky zkopíruje a pobere, hlavně v kořenech kamení aj. neuvěřitelné věci a v 18ce máš mega výběr, všech možných enduro pneu v libovolných tvrdostech
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
chlapci je nejaky citelny rozdiel medzi zadnym kolesom 18 a 19???
Citelny rozdil ano, ale uz musis jet nejaky level. Ja poznal prd a to jsem jezdil jen duse a hobby rally, cc, mx, enduro lesni na klx 650 . Mel jsem 19 a nakrmenej z krmelce jsem jasne vedel, ze na 18 to pujde lip. Tak jsem koupil jety rafek za 2 a za 2 draty + prepleteni. A ono mi na moto to slo porad stejne . Dat dnes na 19 tubliss, ktery jezdim nejradsi, tak je mi to asi sumak. Ale volba pneumatik pro 18 je ale tak velka , ze bych do toho asi sel znovu a hlavne ten pocit v hlave Cca (pro roxtedyho priblizne) vzato, obvod pneu 120/90/18 a 110/90/19 - ktery je dost casty, je priblizne stejny. Takze jak pise Petardak, 18 vic pobere . Ale ber to takhle, nas nejextremnejsi zavod Drapaky, odjedes i na 19 kole, takze asi tak.
Dal je rozsireny nazor, ze na enduro je sirka140 lepsi nez 120 z uz napsanych duvodu. Je to podobny jako 19 x 18 Ale z praxe zjistis, ze je to dost vagni a nejlepsi guma je ta, na ktery umis zajet.
Kdyz pominu to svarovani, taky nejsem zadnej profik, takze to soplim podobne jako ty.... - drzak pro pruzinu je zbytecne velikej. Kdyz uz mas svarecku, mohl jsi tam navarit malou maticku a ne tam nechat takove obri oko. Navic to mas v ose se stupackou, takze za jizdy to bude urcite zavazet. Celkove stojan neni schovanej za ramem tak jak by mel bejt, takze az to zahodis tak to bud urazis a nebo ohnes a stejne ho pak nepouzijes, protoze ti nepujde pres kyvku vyklopit. Snad ti to nepropichne nohu. Drzak stojanu bych resil..a budu resit kusem zeleza, do ktereho vyvrtam tri diry a prisroubuju to pod stupacku. treti diru pouziju pro sroub ktery bude kloubem nohy stojanu. Celej tenhle drzak pak naohybam podle potreby tak aby stojan byl na spravnem miste a ve spravnem uhlu jak ma bejt. Navic ten stojan nemas nijak fixovanej ve sklopene poloze, takze pri skoku se ti urcite vyklopi.
osobne jsem se nechal inspirovat... moc se mi libi reseni uchyceni pruziny k noze stojanku (jasne mohl by tam bejt jen kolicek, ale tohle je pekna frajerinka ). http://img.motofotky.cz/upload/images/f … 40x480.jpg
a samotnou nohu pak vyrobit v domacich podminkach idealne ze zeleza v podobnem konstrukcnim duchu. Mam i moznost to nechat udelat z nerezu, ale zelezo si jednak svarim sam a druhak se bude lepe tvarovat. http://img.motofotky.cz/upload/images/f … KTM055.jpg
jeste zvazuju, ze misto kovove patky dam gumovou, ale to se jeste rozhodnu... uchyceni pruzinky na ram bych resil bud vyvrtanim malinkate dirky do ramu a nebo pokud nechces vrtat do ramu tak pres nejakou objimku nebo kovovou stahovaci pasku za kterou se to nasledne zahakne... A nad fixaci stojanku jeste premejslim... teoreticky nemusi bejt ani gumovej jak bejva zvykem...takze by stacil kus cerneho provazku a na konci treba jen gumovy "O" krouzek vhodneho rozmeru aby sel pretahnout pres patku stojanku a spagatek se uvaze za trubku podsedloveho ramu... nevim..to jeste musim domyslet aby to nevypadalo vylozene jezedacky... Na moji motorku se da stojan i koupit..ale na ebay stoji pres 3000kč... s dopravou skoro 4 litry a to za to fakt nedam. Ale do takove nouzovky co jsi vyrobil ty doufam, ze nesklouznu.
Vždy som chcel bočný stojan na moto a keďže jazdim mx motorku tak som si to vytunil privaril som ku stupacke držiak z druhej stúpačky a stojan sa mi podarilo zohnať za slušnú cenu z DRZ400 Mam ešte jeden origo držiak stupačky takže vrátiť to do pôvodného stavu je vec 10min. Vyšlo ma to na 28e za stojan a nahradne držiaky stupačok
Sorry ale tohle kdybych si dal na motorku tak bych na ni raději nejezdil...tohle je prasecina úplně strašná.