INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
VM 610 F
Re: VM 610 F
chalka je krásná, za slušný peníze - ALE! Dle mě je ten obsah a výkon na duro zbytečný, jako cros neumím posoudit. Další věc je zpřevodování a náhradní díly. Zatím se zdá, že vechno kolem VM se stále točí kolem malo série a testování v jednom, dvou týmech, ale možná se pletu. Rozhodně zpracování a kvalita komponentů je velice zajímavá, ALE Jestli do toho jdeš, tak jsi odvážný, ale těm štěstí přeje, takže jde vlastně o hovňouska
- chalka
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vysočina
- Motorka: WR450F
- Web
7 0
absolutně si neumím představit, jak to jede a jaký to má průběh výkonu, proto ji chci prvně projet a vyzkoušet. Informoval jsem se u p. Váchy - VM motor, tenhle motocykl je prý po něm. Také jsem se ptal na dostupnost dílů. Prý všechno u nich skladem. Dušoval se mi, že je motor nenáročný, spolehlivý a životnost má díky obsahu a zdvihu omnoho vyšší jak ostatní 4t krosky. Rád zkouším nové věci, uvidím, jestli mě sama přesvědčí...
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Jasně, průbni to za to nic nedáš,cenovka je to dobrá, bude to asi řádnej buchar a váhově to taky ujde,pak poreferuj jak to tahalo,pérovalo atd.
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Já bych to asi taky zkusil. Podvozek značkovej - seženeš cokoliv, plasty Yamaha a Honda, do motoru prej cpali normální rozměry ložisek a zbytek dílů mít budou.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Pole,louky,dům-S.Morava
- Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
- Věk: 24
- Tel: Nokia
6 0
Raduz TT600r:
vím že jste se o tom bavili na tom srazu,kurnik jsem nevěděl že se to dá koupit za 65tisíc rok 2010.Ty jo za zkoušku by to možná stálo,nějak mi poslední dobou hrabe v palici a nechci značkovou motorku možná je to chyba ale třeba ne.
Ride to live and live to ride!:-) (Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Je to zajímavý stroj a už z recese to může pro někoho být zajímavý. Cena mi ale zas tak suprová nepřijde. Vždyť i RMZ 450 a pod. z těhle let vyjde snad levněji. Nevím jak jsou na tom u VM s cenami dílů, ale předpokládám, že protože to je taky ostrý stroj a ne čína, tak se asi nějak zásadně níž než u japonce nedostanou, ne?
Dej koním pít...
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Semis:
no rmz jsou taky šroty to mi nikdo nevymluví protože nám to borec tahal pořád na dílnu ze závodů a pořád se něco sipalo a to náš zástupce jezdí kros a supermotardy na YZF 450 a menili jsme mu tam maximálně olej v motoru ale to jsem odbočil, protože když jsem se pokukoval po YZF rok 2008 tak cena kolem 65 tisíc a to nevím v jakém je to ještě stavu ta motorka tak že kdybych náhodou do toho musel 10 dát jsem na 75.To vm je o skoro 3 roky mladší navíc je to 610 tak výkon a krouťák bude uplně jinej lepší si myslím.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Bitrin:
Pravda je že RMZ byly choulostivý na převodovky, ale jinak musim říct že to je dobrá motorka. Měl jsem jí a mimo to je to snad nejrozšířenější 450 co na MX trati uvidíš. Bohužel u VM ti nikdo neřekne na co je choulostivá, pač jí nikdo nemá a to je horší argument  Jen kamarád z motárdů mi říkal, že jí tam někdo měl a že víc nejezdil než jezdil, takže bych byl taky opatrný. Ale Faryn jí přece měl, tak by mohl poreferovat.
Dej koním pít...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Semis:
Já mám s RMZ dost špatný zkušenosti taky, ale to, co píšeš o zapalku (spíše pak špatných startech) jsem taky slyšel. U toho VMka je mrzuté to, že těch informací a kusů je jak šafránu. Slyšel jsem i to, že ten výkon je v jistých chvílích dost nekontrolovatelný, hlavně pak při větších skocích. Ale vše jsem jen slyšel, tak to beru tak napůl. O některých strojích se taky táhly fámy, že jsou kazové a problém byl mezi sedadlem a řídítkama . To už ale nikdo nepřizná a svede to na techniku
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Raduz TT600r:
no každopádně jak prodám ttr tak jestli ještě bude nějaká VM na inzerci, asi bych se jel na to kouknout.A kdyby to vyzeralo dobře asi bych ji vzal a když ne jistí to buď YZ450F a nebo čtyřkola,potřebuji ji ke svému brigádničení.Ale brousím si na tu VM zuby docela mně to nadchlo a hlavně když vím že se kolem toho motal Faryn ten by nám snad nelhal.
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
No jinak fámy vždycky budou,protože né každému to bude vyhovovat.
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
chalka:
má moc práce, je lepší mu zavolat,tel má myslím u svého nicku. Jinak potom poreferuj, dost mně to zajímá ta motorka.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
chalka:
ja bych do toho nesel,na co to chces?na trati te to zabije
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- ZdeninoTE
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Sulimov
- Motorka: KTM 950 Adventure S; VOR V-star 530; Husqvarna TE610
- Věk: 28
- Tel: 604389901
5 1
já bych to vzal a postavil na papíry z TE610. ty motory sou skoro stejný jinak zapalko se prý už dělá nějaké novější, na nových modelech už vychytaly mouchy (aspoň některé)... Karburátor si tam můžeš osadit třeba Keihin nebo Mikuni. Dellorto dávali jenom proto, že jim ho z fabriky byli ochotní dodávat v malých sériích, což třeba keihin asi nedělá
Enduro je pro ty, kdo nemají nasrané v rukách, v hlavě ani v gatích
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
foxdive:
to bude cajk si myslím, jestli je to tak jak píší tak se mi to uplně zamlouvá
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
chalka:
Ahoj jak jsi teda dopadl s tou motorkou?
- chalka
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vysočina
- Motorka: WR450F
- Web
7 0
Bitrin:
Čau, volal jsem s Farynem a říkal, že největší problém na motorce je zapalování, že je velmi poruchové. Prý bych musel po každé jízdě sundat dekl, aby vyschlo. Nové stojí 12000 Kč, další problém je prý startování - karburátor. To jsou ty věci, který mě odradily. Jinak říkal, že motor je jednoduchej, nenáročnej, všechny díly za pár kaček....
|