INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Tlmice(skusenosti)
Re: Tlmice(skusenosti)
Tristan napsal(a):xfany:
A zapnul sis titulky at to líp chapeš nebo špatny překlad a špatně sis to vysvětlil aby ti neupadla do bezvědomí vlivem dehydratace.
Aha nezapnul, to nevadi ne....nebo jo?
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
xfany:
No nevím ze startu bych do ní nalil aspon 3L vody at nezkolabuje. postupně snižuj davky. A kontroluj at se nezadřeš
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Za mě pouštět se sdo 4CS doma nesmysl jo když maš pumpu a víš co kde jak proč a víš že věci jsou mnohdy jinak než na videu Tak snad si jen vyměnit olej když vis protože to co se ti zda byt v pořadku je třeba davno po smrti
Editoval Tristan (09.02.2017 12:39:50)
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
Tristan napsal(a):xfany:
No nevím ze startu bych do ní nalil aspon 3L vody at nezkolabuje. postupně snižuj davky. A kontroluj at se nezadřeš
A nalejt krkem nebo nejakym spesl pripravkem?
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mladá Boleslav
- Motorka: Husqvarna FE450 2014
- Věk: 40
- Tel: Takový ten placatý, bez tlačítek...
0 0
Ok, tak vidím, že jediná možnost, jak se dopátrat něčeho ohledně lepšího chodu 4CS je, zeptat se někoho, kdo to dělá na kšeft a rovnou mu je tam nechat. Jinak - motorka má najeto 50mth po silnici, tak nepředpokládám, že by bylo uvnitř už něco KO. Jen se mi zkrátka nedaří ji naladit tak, aby byla nastavena adekvátně k zadnímu tlumiči a mé váze. Ale i tak díky.
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
martin.hsb napsal(a):Ok, tak vidím, že jediná možnost, jak se dopátrat něčeho ohledně lepšího chodu 4CS je, zeptat se někoho, kdo to dělá na kšeft a rovnou mu je tam nechat. Jinak - motorka má najeto 50mth po silnici, tak nepředpokládám, že by bylo uvnitř už něco KO. Jen se mi zkrátka nedaří ji naladit tak, aby byla nastavena adekvátně k zadnímu tlumiči a mé váze. Ale i tak díky.
A nemáš je blbě stažený třeba k sobě na ose? Určitě tě to napadlo, ale občas se něco přehlídne
martin.hsb napsal(a):Ok, tak vidím, že jediná možnost, jak se dopátrat něčeho ohledně lepšího chodu 4CS je, zeptat se někoho, kdo to dělá na kšeft a rovnou mu je tam nechat. Jinak - motorka má najeto 50mth po silnici, tak nepředpokládám, že by bylo uvnitř už něco KO. Jen se mi zkrátka nedaří ji naladit tak, aby byla nastavena adekvátně k zadnímu tlumiči a mé váze. Ale i tak díky.
Je to tak, nehlede na to jestli je tam origo olej 50mth tak je mrtvej uz po 11mth.....dalsi vymena uz bude ok.
Jestli chces odbornej vyklad-servis....tak zavolej +420 774 070 412 rekni ze jsi odemne heslo znas
Tady jinak tezko radit....staci blbe postupovat pri utazeni predniho kola a hned vidle drhnou
SethX napsal(a):martin.hsb napsal(a):Ok, tak vidím, že jediná možnost, jak se dopátrat něčeho ohledně lepšího chodu 4CS je, zeptat se někoho, kdo to dělá na kšeft a rovnou mu je tam nechat. Jinak - motorka má najeto 50mth po silnici, tak nepředpokládám, že by bylo uvnitř už něco KO. Jen se mi zkrátka nedaří ji naladit tak, aby byla nastavena adekvátně k zadnímu tlumiči a mé váze. Ale i tak díky.
A nemáš je blbě stažený třeba k sobě na ose? Určitě tě to napadlo, ale občas se něco přehlídne
To jem napsal už včera ráno a potom jsem příspěvek smazal, protože tady je to hned braný jako ponižování ..... Potkal jsem už dost hobíků, ale jen málo z nich vědělo, jak se má přední kolo montovat. Samo vidle stažený a ... ty wole, mě ten předek moc nechodí ... Taky je docela častý při samodomo opravě, že si koumáci naráží pouzdra tím, co dům dal, udělaj si malý grot a vono to taky drhne + poškozuje. Jenže k tomu se nikdo nepřizná, každej je chytrej a má to nakoukaný.
Jo jo ....priznat...odlehcit humorem podekovat.....treba mechanici co tu jsou a ze jich tu par je, se nebudou bat neco poradit mimo SZ
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Zkřížení jsem samo kontroloval, měl jsem to povolené celé, i v brýlých. Přetažené to také není. Olej prý byl měněný. Ona ta vidle nechodí jakoby špatně, nedrhne, jen při porovnání se zadkem (a také s jinou 4CS na kámoše EXC300) je taková tužší, potřeboval bych ji změkčit. Nastavovat jsem ji zkoušel, no nic, uvidím co z toho vypustím a jak bude chodit s novým olejem, pokud se to nezlepší, zkusím to dát nějakému "ladiči"... 
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
xfany napsal(a):martin.hsb napsal(a):Ok, tak vidím, že jediná možnost, jak se dopátrat něčeho ohledně lepšího chodu 4CS je, zeptat se někoho, kdo to dělá na kšeft a rovnou mu je tam nechat. Jinak - motorka má najeto 50mth po silnici, tak nepředpokládám, že by bylo uvnitř už něco KO. Jen se mi zkrátka nedaří ji naladit tak, aby byla nastavena adekvátně k zadnímu tlumiči a mé váze. Ale i tak díky.
Je to tak, nehlede na to jestli je tam origo olej 50mth tak je mrtvej uz po 11mth.....dalsi vymena uz bude ok.
Jestli chces odbornej vyklad-servis....tak zavolej +420 774 070 412 rekni ze jsi odemne heslo znas
Tady jinak tezko radit....staci blbe postupovat pri utazeni predniho kola a hned vidle drhnou
Díky Fando. 
martin.hsb napsal(a):Zkřížení jsem samo kontroloval, měl jsem to povolené celé, i v brýlých. Přetažené to také není. Olej prý byl měněný. Ona ta vidle nechodí jakoby špatně, nedrhne, jen při porovnání se zadkem (a také s jinou 4CS na kámoše EXC300) je taková tužší, potřeboval bych ji změkčit. Nastavovat jsem ji zkoušel, no nic, uvidím co z toho vypustím a jak bude chodit s novým olejem, pokud se to nezlepší, zkusím to dát nějakému "ladiči"... 
Hladina oleje nahore dole....vzduch...gufera no name....vycisteny nevycisteny.....futra no name....stahle brejle mimo Nm.... Nevim co chces usetrit tim ze si to udelas doma a zazrakem to zacne chodit a reagovat na kliknuti......co central byl delanej...jak a kdo no je toho moc.....
E: A proste je rozdil v rokach 13 nebo 16....tak ze testovani kamose je taky k nicemu kor na 2T s 4T
Editoval xfany (09.02.2017 14:39:03)
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Hele Fando, já se přece nesnažím nic ušetřit... Nemám ambice si vidle ladit ani servisovat komplet doma, jen jsem se ptal, zda se dají 4CS naladit aby fungovaly měkce, nebo jestli je to jejich vlastnost, že jsou tužší. Zkrátka jen jsem zjišťoval, zda to za a) není jejich vlastnost b) třeba jen vada mého kusu s tím, že halt budu muset jít po tom, co je v nich špatně. Přece jen, ta motorka je skoro nová... Toť vše. Ale díky.
martin.hsb napsal(a):Hele Fando, já se přece nesnažím nic ušetřit... Nemám ambice si vidle ladit ani servisovat komplet doma, jen jsem se ptal, zda se dají 4CS naladit aby fungovaly měkce, nebo jestli je to jejich vlastnost, že jsou tužší. Zkrátka jen jsem zjišťoval, zda to za a) není jejich vlastnost b) třeba jen vada mého kusu s tím, že halt budu muset jít po tom, co je v nich špatně. Přece jen, ta motorka je skoro nová... Toť vše. Ale díky.
Hale Martas, ja pochopil ze si to chces delat sam a vyresit tuhost a jemnost........jde preci zmenit chod vidle i na pincku....tak tady taky
Vždyť na těch tlumičích zas tolik věcí k ladění není. Chceš měkkčí? Tak si povol na max kompresi a útlum a pokud to bude dostatečně měkký, tak zkoušet po pár kliknutích dotahovat. Když to bude furt tvrdý, tak rozborka a nižší W oleje a znovu zkoušet - to je to nejjednodušší, s výměnou oleje už to tak jednoduchý není. No a potom je otázka, jestli nestojí za to vzít telefon a zavolat do servisu
- martin.hsb
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Janek napsal(a):Vždyť na těch tlumičích zas tolik věcí k ladění není. Chceš měkkčí? Tak si povol na max kompresi a útlum a pokud to bude dostatečně měkký, tak zkoušet po pár kliknutích dotahovat. Když to bude furt tvrdý, tak rozborka a nižší W oleje a znovu zkoušet - to je to nejjednodušší, s výměnou oleje už to tak jednoduchý není. No a potom je otázka, jestli nestojí za to vzít telefon a zavolat do servisu
Hele, sorry, ale nevím co Ti na to říci... Četl jsi vůbec, co jsem psal?! Asi moc ne, viď?
Alexanderovic:
však si to dělal dobře, tak jak je to ve videu stáhneš matici a pak malé šrouby na vidlici
Alexanderovic napsal(a):Janek napsal(a):Potkal jsem už dost hobíků, ale jen málo z nich vědělo, jak se má přední kolo montovat. Samo vidle stažený a ... ty wole, mě ten předek moc nechodí ... 
Tak jsem zas chytrejsi. Dik (Ja nejdriv stahnul matici na ose a pak az dotahoval ty mensi srouby)
Dotáhnout nejdřív matici u tvý moto není špatně , potom dotáhneš šroubky u matice, klidně si můžeš hodit moto ze stojanu a propružít .... potm na stojanu můžeš rukou vyzloušet, jestli ti to někde nedrží .... a dotáhneš jako poslední šroubky na tlustým průměru. Samo předpklad, že ti čep jde volně vsuvně, jako do maminy Dost lidí dělá chybu, že si potom přimáčknou pravou vidli na tlustým průměru až k příložce a potom se všemu diví ...., ale správně tam musíš mít mezeru. Já tam mám cca 4 mm? ...
|