INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
rád bych pořídil enduro do 40tisíc
Re: rád bych pořídil enduro do 40tisíc
škoda....docela se mi líbila.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
David89: ta TMka by byl asi nejlepší směr nebo cokoli ve 2T a 125-250ccm s TP od roku 00 výše ... XT,DR,XR budou, jak tu kluci psali, za tu cenu dávno za zenitem a investice jsou pak do všeho a všechno je tak "trochu" v prdeli, počínaje ráfky, přes uložení kyvky, tlumičů, konče dostupností plastů, dílu do karbce atd.(takže scháníš, vyrábíš a nejezdíš)
Nebo se pak "uskromnit" a koupit nějakou vránu typu XR, XT, TT bez TP za 15 a doladit k obrazu svému (pokud to nebude teda total šrot, tak počítej 10kkč tam zafrčí jak nic a za víc jak 15 to stejně neprodáš) a hold se silnici vyhýbat
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
To víš že sleduju .....sleduju i innzerci...čtu recenze...pročítám vlákna na forech a hltám informace....protože s lehkýma nemám žádnou zkušenost. Ale je to jinak boj...každý hájí většinou to svoje. Pomalu si hraju s myšlenkou, že pro mě bude asi vhodnější 2T, ale s 84kg co vážím to asi nemůže být 125ka...nebo jo? S nákupem nijak nespěchám....jezdit mám na čem a navíc s rozpočtem co mám se nechci unáhlit. Jinak se přiznám, že Huskám jsem moc pozornosti nevěnoval, protože jsem na ně nečetl a i od dvou kolegů co měli te610ky moc chválu neslyšel. Jeden z nich ji dokonce koupil jako funglovku a nadšenej taky nebyl....najel do 10tisíc, párkrát reklamace v servisu a šla z domu.
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
To bude Kauf, r.v.2000 a 8tis to musí napsat geroj. Kluci za 40 ¿ v dnešní době motorku s tp v udržovaném stavu,to zadavajici zřejmě nesleduje dění jak se věci maji. nic ve zlem,ale měl by si pořídit kolo protože tam nebude muset sypat do motoru a dalších věci. Já se spíše Divím že v dnešní době internetu a všech jiných vymoženosti lidé ještě vyloudi takový dotaz. Obdivuji vůli kluků zde že mají trpělivost a snaží se pomocí radou či případným komentarem a chlapci to není stále jasné. To mi hlava nebere......
Bahnu zdar
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
blejdamint:
absolutně s tebou souhlasím, ale na druhou stranu chápu i ty kluky. Prostě z nějakého důvodu na to nemaj, koupit novou za 250, nebo jen trochu jetou za 150 a i to je loterie. Asi věří na zázrak, že ty za cca 40 samozřejmě nikdy nepadlý, jeté hobby veteránem a v perfektním stavu něco vydrží. Řeším teď to samé, chci něco s čím by se dalo i na delší cesty. Mám rodinu dvouletou a půlroční holčičku, takze každá koruna dobrá.Uvažoval jsem o Ktm 640, ale když vidím ceny těch starejch vykopávek a navíc mě lidi od toho odrazovali ( Raduz ), začal jsem uvažovat o něčem novějším, ale za 690 ktm 6-8 let starou cca 150k, tvl to si připlatil a půjdu raději do nové, navíc když 690 není moc na cestování. A jsem u Husqvarny 701 a AJP pr7. Včera jsem se na AJP projel a super. Cena cca 290, manželka má z toho epileptický záchvaty, ale prostě jsem rozhodnutý, po roce na offmotu a zkušenostech, pobranejch tady jedině novou.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
jopr napsal(a):blejdamint:
absolutně s tebou souhlasím, ale na druhou stranu chápu i ty kluky. Prostě z nějakého důvodu na to nemaj, koupit novou za 250, nebo jen trochu jetou za 150 a i to je loterie. Asi věří na zázrak, že ty za cca 40 samozřejmě nikdy nepadlý, jeté hobby veteránem a v perfektním stavu něco vydrží. Řeším teď to samé, chci něco s čím by se dalo i na delší cesty. Mám rodinu dvouletou a půlroční holčičku, takze každá koruna dobrá.Uvažoval jsem o Ktm 640, ale když vidím ceny těch starejch vykopávek a navíc mě lidi od toho odrazovali ( Raduz ), začal jsem uvažovat o něčem novějším, ale za 690 ktm 6-8 let starou cca 150k, tvl to si připlatil a půjdu raději do nové, navíc když 690 není moc na cestování. A jsem u Husqvarny 701 a AJP pr7. Včera jsem se na AJP projel a super. Cena cca 290, manželka má z toho epileptický záchvaty, ale prostě jsem rozhodnutý, po roce na offmotu a zkušenostech, pobranejch tady jedině novou.
http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … 154320.jpg
Kdybych chtěl něco na delší cesty a měl 3kila tak jdu do týhle
https://www.tipmoto.com/motorky/ktm/325 … le|utmccn=(organic)|utmcmd=organic|utmctr=(not%20provided)&__utmv=-&__utmk=177079845
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
jopr:
Já manželku předělal a jezdíme spolu,ze začátku se bála a teď má jen respekt. Spoustu se naučila a spíš když ví že to není jen krám v garáži za tisíce. Byla to dlouhá cesta pro ni i pro mne ale vyplatilo se mi to. Teď když něco chci,mam už 4motky a teď 5ta bude tak se jen zepta kdy jedem a koupíme. Přeji ti hodně zdaru a nové Ajp si krásně uzijes nebo možná užijete. Poznal jsem hodně manželek od kolegů,ktere zájem mají ale nikdo jim to nikdy nenabídl,natoz tak aby se jim dále věnoval. Je to opruz přiznávám ale když člověk vidí jak z toho má holka radost ze zas něco překonala,hlavne sebe a strach,vse je zapomenuto. Takže hlavu vzhůru,mozna by chtěla sdílet tvoji vášeň jako moje žena.
Bahnu zdar a vše nej k nové motorce
Editoval blejdamint (28.01.2017 08:46:22)
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
701 2017 ......az se svezes sunda ti to trenky, podvozek, motor, brzdy......uaaaa A jeste ti zbyde na obleceni pro manzelku
Josef, to nemyslis vážně, ze ne? To je provokace?
Kam si seda spolujezdec? Kde budou pro nej stupacky? - tohle je jednomistna verze bez ABS euro 3? New Africa 1000 stojí 355, pockej rok a kup radši to, pokud to ma byt pro 2 nebo je x dalsich lepsich nabídek na trhu pro cestování. Co ze se nesklapi bocni stojánek?
Janek napsal(a):Kam si seda spolujezdec? Kde budou pro nej stupacky? - tohle je jednomistna verze bez ABS euro 3? New Africa 1000 stojí 355, pockej rok a kup radši to, pokud to ma byt pro 2 nebo je x dalsich lepsich nabídek na trhu pro cestování. Co ze se nesklapi bocni stojánek?
Cena 235-245?
XT 660 tendre s abs - 235 a to bych rek, ze je dost podobny Pr7 se mi libi, ale cena priserna
blejdamint napsal(a):To bude Kauf, r.v.2000 a 8tis to musí napsat geroj. Kluci za 40 ¿ v dnešní době motorku s tp v udržovaném stavu,to zadavajici zřejmě nesleduje dění jak se věci maji. nic ve zlem,ale měl by si pořídit kolo protože tam nebude muset sypat do motoru a dalších věci. Já se spíše Divím že v dnešní době internetu a všech jiných vymoženosti lidé ještě vyloudi takový dotaz. Obdivuji vůli kluků zde že mají trpělivost a snaží se pomocí radou či případným komentarem a chlapci to není stále jasné. To mi hlava nebere......
Bahnu zdar
Trochu s tebou nesouhlasím. Mám kamaráda a před lety jsme se rozhodli koupit LC4 640 Adv. On servisovanou leštěnku jako by vyjela z fabriky a já koupil raději levnou nevzhlednou offem těžce políbenou, ale hlavně o 40tisíc levnější, aby mi ještě zbylo trochu peněz na případný servis či opravy se kterými se dalo počítat. Kamarád během prvního roku do ní nasypal dalších 20-25k...dělal vačku..vahadla...rolny...volnoběžku...něco s elektrikou, páč to přestalo svítit...asi převinoval vinutí...přesně nevím a hromady dalších. Já za dva roky jenom klasik servis jako je olej v motoru a předních vidlicích, kontrola ventilů. Jedinou věc co jsem dal nové,jsou rolny vahadel, na jejiž přidření je LC4 náchylná. No a pak se v tom vyznej  Raději koupím něco kolem 40-50k a když se to posere, tak mám ještě nějaké finance na servis a budu vědět , že to mám zase na nějaký čas v cajku. A když koupím něco za 80k, tak se to stejně dříve nebo později posere a budu do ní muset stejně nasypat.
hrazda napsal(a):Raději koupím něco kolem 40-50k a když se to posere, tak mám ještě nějaké finance na servis a budu vědět , že to mám zase na nějaký čas v cajku. A když koupím něco za 80k, tak se to stejně dříve nebo později posere a budu do ní muset stejně nasypat.
Tak proc uz sis neco za tech 40 (ostry duro s papirama) nekoupil? 125 2t pro 85 kg jezdce - přičti 10-15 kg výstroj, batoh, voda, ...- je slaby. Budes se trapit.
Taky tu je jeden co koupil levnou 690 ...jako vole to si kdyz tak dodelam. Za par penez tam byl tak maximalne vsude pisek z Afiky
|